Flashback/Wings of Fury - problemy

Zgłoś błąd na plandece z grą, a następnie załóż temat na forum.
Dzięki temu na pewno nie przegapimy Twojej sprawy przy aktualizacji.

Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

Witajcie,

usunelam latki ktore wskazywaliscie za winne w przypadku Win7. Gra sie ladnie sciagnela. Po pierwszej probie uruchomienia wyskoczyl monit: "The app was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this app for more information". Po czym zadzialal antivirus AVG (mam AVG i Kaspersky) i wywalal caly program z systemu traktujac go jak trojana. Po ponownym sciagnieciu i probie uruchomienia (juz z wylaczonymi oboma antivirusami) wciaz wyskakuje ten sam monit. Co robic zeby gra sie uruchomila? Czy nie moglby jej ktos przerobic na 2.6?
Mam Win7 64 bit oraz AVG Antivirus Free i Kasperksy Internet security 2012 (ktoremu wkrotce i tak wygasnie waznosc licencji)...
User avatar
beata26 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 19
Joined: 27 Nov 2015, 17:49
Last Visit: 04 Apr 2016, 10:11
Online: 10h 10m 52s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

gra znajduje się w becie ;) nie wiadomo kiedy ją ruszymy tylko
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 56m 16s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Tzn. 2.5 to bety? Ach... a juz myslalam, ze sobie zagram ;-((
User avatar
beata26 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 19
Joined: 27 Nov 2015, 17:49
Last Visit: 04 Apr 2016, 10:11
Online: 10h 10m 52s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Nie Beatko. Czekamy aż będzie zatwierdzona wersja z tłumaczeniem. Nowe exe jest w pełni grywalne i czeka na wydanie. No chyba, że Tauriś coś zdołał od jakiegoś czasu ugrać z Antkiem? :)
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 56m 16s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Tłumaczenie jest już gotowe (o czym informowaliśmy w odpowiednim temacie ;)), problemem jest wklejenie go do gry, no i Doktorek nie dokonał jeszcze swojej korekty.
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Gdybyscie kiedys potrzebowali tlumacza od angielskiego, to moge pomoc.Jestem po anglistyce... :) Czy gdy Flashback bedzie gotowy, dacie jakies powiadomienie?
User avatar
beata26 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 19
Joined: 27 Nov 2015, 17:49
Last Visit: 04 Apr 2016, 10:11
Online: 10h 10m 52s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Oczywiście że będziesz wiedzieć że Flashback został odświeżony. Wystarczy śledzić stronę główną chociażby :)
Image
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Kilof of Justice
 
Posts: 4390
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 09 Jan 2018, 09:44
Online: 131d 9h 41m 19s
Location: Pszów
Highscores: 1
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 911
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

beata26 wrote:Jestem po anglistyce...

do bety z nią! :D
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 56m 16s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

O ni ni, tak nima. Najpierwej min 50 postów aby się dostać Do SmallBETA, A jeśli utrzyma aktywność wtedy pomyślimy co dalej. Tylko oby się to nie skończyło jak z pewnym zawodowym tłumaczem tu na TC :haha:
Image
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Kilof of Justice
 
Posts: 4390
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 09 Jan 2018, 09:44
Online: 131d 9h 41m 19s
Location: Pszów
Highscores: 1
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 911
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

santa13 wrote:do bety z nią!


to był żart ;)
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 56m 16s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

beata26 wrote:Gdybyscie kiedys potrzebowali tlumacza od angielskiego, to moge pomoc.Jestem po anglistyce... :) Czy gdy Flashback bedzie gotowy, dacie jakies powiadomienie?


Oczywiście :)
Zresztą Flashback zostanie odświeżony tak czy siak, tylko niekoniecznie będzie z tłumaczeniem PL
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Sluchajcie, wiem ze poza tematem, ale krotkie pytanie. Wyslalam PW, ale zamiast wyslac sie, jest ono przechowywana w grupie (Do Wyslania). Ale ja ja przeciez wyslalam! Czy jak ta wiadomosc jest w Do Wyslania, tzn. ze adresat jeszcze jej nie odczytal czy w ogole nie dostal czy jak?
I jeszcze jedno - co to jest trainer i jak to sie je :?: Jesli komus sie chce odpowiedziec, prosze na PW, zeby nie zasmiecac forum :)
Sorry wielkie za pytanie nie w temacie.

Beata
User avatar
beata26 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 19
Joined: 27 Nov 2015, 17:49
Last Visit: 04 Apr 2016, 10:11
Online: 10h 10m 52s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - nie odpala na Win7

Post IP: rejestrowane!

Jeżeli mówisz o PW do mnie to dotarło :) Wieczorkiem tudzież w nocy zbadam sprawę Twojego problemu w Wingsie ;)
Co do błędu z wysyłaniem PW to zgłoszę to odpowiedniej osobie - bo być może to jednorazowy problem :)

Natomiast trainer droga Beatko to programik ułatwiający grę - np. blokujący życia lub energie postaci ;)


------------
Beatko problem z dźwiękiem Wings of Fury jak się okazuje był już wcześniej poruszany, i chwilowo nie możemy nic zrobić gdyż wina nie leży po stronie exe'a tylko z WHDLoad.

Image
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

Czesc!

Dzieki za odpowiedz. Wydaje mi sie, ze moje PW do Ciebie bylo w folderze do wyslania, dopoki go nie odczytales. PW wyslane do Anthroxa jest wciaz w folderze Do Wyslania i nie mam od niego zadnego znaku.
Jak sie uruchamia ten trainer?
W tym Wings of Fury byl jeszcze problem nie odpalania ostatniej misji.
User avatar
beata26 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 19
Joined: 27 Nov 2015, 17:49
Last Visit: 04 Apr 2016, 10:11
Online: 10h 10m 52s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

beata26 wrote:Wydaje mi sie, ze moje PW do Ciebie bylo w folderze do wyslania, dopoki go nie odczytales. PW wyslane do Anthroxa jest wciaz w folderze Do Wyslania i nie mam od niego zadnego znaku.

Jak wejdziesz na czyjś profil to widać m.in. datę ostatniego zalogowania. Akurat u Antka widnieje takowe coś: "Ostatnia wizyta:28 Lis 2015, 16:28". Na pewno się odezwie za jakiś czas.
beata26 wrote:Jak sie uruchamia ten trainer?

Włączasz exeka. Po pojawieniu się okna klikasz obok nazwy gry na plusa i rozwijasz dzięki temu menu. Klikasz na Activate trainer. Po prawej stronie znajdziesz też spis klawiszy użytych do oszustw w grze. Wystarczy kliknąć na któryś z nich podczas gry.
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 56m 16s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

Jeśli chodzi o tłumaczenie Flashbacka, to odpada mój udział. Za dużo z tym pracy, żebym miał czas i chęci się tym zajmować, zważywszy, że to nie jest priorytetem na dzień dzisiejszy. Tłumaczeniem powinien się zajmować się "dedykowany" dział, który tylko zdawałby mi gotowy produkt do wydania w exe.

Jeśli dobrze pamiętam napisałem bardzo dobry trainer do Flashbacka i nie ma problemu, żebym wydał exeka bez wersji polskiej.
Także możecie beatce zarzucić v2.6 jak chcecie do "testów" ;)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11067
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 21:29
Online: 260d 22h 34m 50s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

Jak sie uruchamia ten trainer?
Włączasz exeka. Po pojawieniu się okna klikasz obok nazwy gry na plusa i rozwijasz dzięki temu menu. Klikasz na Activate trainer. Po prawej stronie znajdziesz też spis klawiszy użytych do oszustw w grze. Wystarczy kliknąć na któryś z nich podczas gry.

Aaaa, a widzisz. A ja szukalam juz po uruchomieniu gry przez Start i wlaczeniu menu przez F12. Ale w tej grze ja nie musze uruchamiac trainera. Wystarczy wpisac w czasie gry odpowiednie haslo i wcisnac odpowiednie litery - podobnie jak to bylo na swietej pamieci Amidze.

Dzieki za informacje!
Beata
User avatar
beata26 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 19
Joined: 27 Nov 2015, 17:49
Last Visit: 04 Apr 2016, 10:11
Online: 10h 10m 52s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

beata26 wrote:swietej pamieci Amidze


Amiga Rulez! :D
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 56m 16s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Flashback/Wings of Fury - problemy

Post IP: rejestrowane!

Flashback cały czas znajduje się w tłumaczeniu. Teoretycznie moglibyśmy uwolnić exeka bez polskiej wersji językowej.

Co do prywatnych wiadomości:
Jeżeli wysłano wiadomość to do czasu odczytania jej przez odbiorcę będzie się wyświetlało (do wysłania).
Jeżeli odbiorca odczyta wiadomość, to będzie miała status "wysłane".

Także to dobry patent, żeby widzieć, czy ktoś odczytał naszą wiadomość, ale nas zlewa :tuptup1:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11067
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 21:29
Online: 260d 22h 34m 50s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Zgłoś problem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests