Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Zgłoś błąd na plandece z grą, a następnie załóż temat na forum.
Dzięki temu na pewno nie przegapimy Twojej sprawy przy aktualizacji.

Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

A właśnie coś dziwnego się dzieje z 3 ostatnimi exekami. Jak ściągam bete wszystko jest w porządku. A jak ściągam wersję finalną ze strony głównej, wywala wirusa na tych exekach (Wisielec, EvilsDoom, Lure) Używam płatnego Avasta.
User avatar
exolon Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 184
Joined: 25 May 2010, 06:11
Last Visit: Yesterday, 16:56
Online: 23d 7h 53m 4s
Location: Głogów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 287
Chorąży TorpedaChorąży TorpedaChorąży Torpeda

Re: Przywitanie amigo-maniaków, i małe zapytanie

Post IP: rejestrowane!

Wyciąłem Twój temat, bo to OSOBNY problem = nadaje się na osobny temat.

Abstrahując od tego, wywala, ponieważ mimo podmiany exeka v2.5 na v2.6 nadal antyviry myślą, że pod linkiem jest stary exek. Nie wiem gdzie to zgłosić - nie spieszy mi się, bo tym problemem zająć się wolałbym, gdyby wszystkie v2.5 stały się v2.6 :)

Pośrednim rozwiązałem byłoby "blokowanie" starych plandek i tworzenie nowej, z innym ID gry, ale to bez sensu :/

ALE, zaraz, zaraz!
Przecież Wisielec jest NOWY!
Jesteś pewny, że na Wisielcu też Ci wypluwa ostrzeżenie?

Na Alladynie mam:
Image
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10602
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 11:20
Online: 246d 2h 52m 50s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Też to właśnie mam na Aladynie. Ale pobrałem mimo tego.
Last edited by Anthrox on 03 May 2017, 17:19, edited 1 time in total.
Reason: Zbędne cytowanie wypowiedzi.
User avatar
danteinferno Male
User level 2
 
Posts: 141
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: 20 Jul 2017, 07:13
Online: 4d 44m 12s
Lamps demolished: 376 (+259)
Reputation point: 100
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

ha, mi tez wywala, ale tylko na aladdynie ;)
pewnie anthrox chce mi zhackowac plyte glowna :D
User avatar
Pancio Netherlands (nl) Male
Legenda
 
Posts: 1503
Joined: 27 Jun 2010, 03:34
Last Visit: Yesterday, 23:33
Online: 1254d 2h 36m 27s
Location: Rotterdam
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 988
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Problem w sumie łatwo mógłbym naprawić masowo - ale tylko jak wszystkie v2.5 staną się v2.6.
Wystarczy, ze zmienię:
http://thecompany.pl/download/[id_gry]/[zrodlo]
na
http://thecompany.pl/boze/[id_gry]/[zrodlo]

I magicznie skończą się problemy, ech :)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10602
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 11:20
Online: 246d 2h 52m 50s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Pancio wrote:ha, mi tez wywala, ale tylko na aladdynie ;)
pewnie anthrox chce mi zhackowac plyte glowna :D


Witaj w klubie :D
Tak, ja też podejrzewam Antka :D
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
User level 12
 
Posts: 3348
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: Today, 09:17
Online: 47d 17h 20m 58s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1596
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

To chyba was nie lubi, mnie tam normalnie działa :D
User avatar
chrumcio Poland (pl) Male
User level 4
 
Posts: 455
Joined: 19 Aug 2011, 16:33
Last Visit: Today, 16:10
Online: 25d 7h 54m 5s
Highscores: 1
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 180
Chiński doradca Lubi-ToChiński doradca Lubi-To

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Wy się śmiejecie, a niektórzy naprawdę w to wierzą :lol2:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10602
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 11:20
Online: 246d 2h 52m 50s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Zgłoś problem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests