Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

A właśnie coś dziwnego się dzieje z 3 ostatnimi exekami. Jak ściągam bete wszystko jest w porządku. A jak ściągam wersję finalną ze strony głównej, wywala wirusa na tych exekach (Wisielec, EvilsDoom, Lure) Używam płatnego Avasta.
User avatar
exolon Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 186
Joined: 25 May 2010, 06:11
Last Visit: Today, 14:30
Online: 23d 14h 30m
Location: Głogów
Lamps demolished: 18 (+22)
Reputation point: 277
Chorąży TorpedaChorąży TorpedaChorąży Torpeda

Re: Przywitanie amigo-maniaków, i małe zapytanie

Post IP: rejestrowane!

Wyciąłem Twój temat, bo to OSOBNY problem = nadaje się na osobny temat.

Abstrahując od tego, wywala, ponieważ mimo podmiany exeka v2.5 na v2.6 nadal antyviry myślą, że pod linkiem jest stary exek. Nie wiem gdzie to zgłosić - nie spieszy mi się, bo tym problemem zająć się wolałbym, gdyby wszystkie v2.5 stały się v2.6 :)

Pośrednim rozwiązałem byłoby "blokowanie" starych plandek i tworzenie nowej, z innym ID gry, ale to bez sensu :/

ALE, zaraz, zaraz!
Przecież Wisielec jest NOWY!
Jesteś pewny, że na Wisielcu też Ci wypluwa ostrzeżenie?

Na Alladynie mam:
Image
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11246
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 13:27
Online: 265d 15h 27m 35s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8928
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Też to właśnie mam na Aladynie. Ale pobrałem mimo tego.
Last edited by Anthrox on 03 May 2017, 17:19, edited 1 time in total.
Reason: Zbędne cytowanie wypowiedzi.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 3
 
Posts: 206
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Yesterday, 23:28
Online: 4d 15h 58m 20s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 125
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

ha, mi tez wywala, ale tylko na aladdynie ;)
pewnie anthrox chce mi zhackowac plyte glowna :D
User avatar
Pancio Netherlands (nl) Male
Legenda
 
Posts: 1508
Joined: 27 Jun 2010, 03:34
Last Visit: 12 Feb 2018, 00:32
Online: 1272d 20h 42m 36s
Location: Rotterdam
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 988
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Problem w sumie łatwo mógłbym naprawić masowo - ale tylko jak wszystkie v2.5 staną się v2.6.
Wystarczy, ze zmienię:
http://thecompany.pl/download/[id_gry]/[zrodlo]
na
http://thecompany.pl/boze/[id_gry]/[zrodlo]

I magicznie skończą się problemy, ech :)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11246
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 13:27
Online: 265d 15h 27m 35s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8928
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Pancio wrote:ha, mi tez wywala, ale tylko na aladdynie ;)
pewnie anthrox chce mi zhackowac plyte glowna :D


Witaj w klubie :D
Tak, ja też podejrzewam Antka :D
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

To chyba was nie lubi, mnie tam normalnie działa :D
Poradniki - Aktualizacja 2018-02-09
WinUAE

Image
User avatar
chrumcio Poland (pl) Male
User level 6
 
Posts: 795
Joined: 19 Aug 2011, 16:33
Last Visit: Today, 15:14
Online: 45d 5h 22m 1s
Highscores: 1
Lamps demolished: 396 (+488)
Reputation point: 535
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Wy się śmiejecie, a niektórzy naprawdę w to wierzą :lol2:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11246
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 13:27
Online: 265d 15h 27m 35s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8928
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Problem ze ściąganiem exeków v2.6 ze strony głównej

Post IP: rejestrowane!

Problem został rozwiązany. Przyczyną były exeki v2.5, które z powodu false positive nawet google traktował jako malware. Po ich usunięciu ze strony głównej problem ustąpił.
Wątek zamykam i przenoszę do "rozwiązanych problemów".

! W razie problemów lub dodatkowych pytań, prosimy o PW do załogi The Company - wątek zostanie ponownie otwarty.
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11246
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 13:27
Online: 265d 15h 27m 35s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8928
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests