czemu nie moge zapisac stanu gry w nowych exekach

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

czemu nie moge zapisac stanu gry w nowych exekach

Post IP: rejestrowane!

Taj jak w temacie, ściagnełam sobie Dune 2 i Reuniona i za nic nie chce mi zapisac stanu gry w starszych wersjach zapisywało sie bez problemu. pomoze mi ktoś ;>
User avatar
bacus10 Poland (pl) Female
User level 0
 
Posts: 14
Joined: 21 Jan 2011, 13:34
Last Visit: 27 Jun 2015, 19:38
Online: 7h 19m 31s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: czemu nie moge zapisac stanu gry w nowych exekach

Post IP: rejestrowane!

Nie w każdej obecnie v2.5 działa poprawnie wewnętrzny zapis.
W przypadku w/w działa jedynie poprawnie zapis pod F12
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11246
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 13:27
Online: 265d 15h 27m 35s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8928
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: czemu nie moge zapisac stanu gry w nowych exekach

Post IP: rejestrowane!

bacus, chodzi o to ze jak zrobisz save w grze i zamkniesz exedka to po uruchomieniu go ponownie musisz zrestartowac go przy pomocy * wtedy twoje zapisane savy beda widoczne.
jest to mankament ktory ma byc poprawiony
sprawdz i zamelduj jak ci poszlo ;)
User avatar
Pancio Netherlands (nl) Male
Legenda
 
Posts: 1508
Joined: 27 Jun 2010, 03:34
Last Visit: 12 Feb 2018, 00:32
Online: 1272d 20h 14m 32s
Location: Rotterdam
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 988
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: czemu nie moge zapisac stanu gry w nowych exekach

Post IP: rejestrowane!

Jednak nie zawsze działa '*'
Np. dla Dune 1 zadziała, a w Dune 2 jest to wyłączone.
Znowu inne w ogole nie potrzebują kombinacji, ale mało takich exekow ;)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11246
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 13:27
Online: 265d 15h 27m 35s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8928
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: czemu nie moge zapisac stanu gry w nowych exekach

Post IP: rejestrowane!

skoro temat stoi od 2 lat uznaję że problem rozwiązany, temat zamykam w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests