Fury of the Furries

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Zdaje się, że jest jeszcze w Beta ;>
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11100
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 03:50
Online: 261d 21h 1m 32s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Jakie zmiany w 2.5b?
I'm the screaming Kiv!!!
User avatar
Kiv_Master Germany (de) Male
User level 5
 
Posts: 535
Joined: 17 Feb 2011, 21:44
Last Visit: Yesterday, 19:19
Online: 33d 18h 39m 27s
Lamps demolished: 3189 (+2232)
Reputation point: 325
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

EXEk mógł się wyłożyć na starcie :-)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11100
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 03:50
Online: 261d 21h 1m 32s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

W nowym Moonstone wyskoczył mi taki błąd Kerio:

Image

O co mu chodzi?
Elemelek Mistrz w układaniu butelek.

Image
User avatar
Elmek13 Poland (pl) Male
Dowódca Kasztanów
 
Posts: 2504
Joined: 01 Jun 2010, 11:57
Last Visit: Yesterday, 14:47
Online: 22d 3h 45m 2s
Location: Łódź
Lamps demolished: 1245 (+1008)
Reputation point: 801
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Anthrox wrote:EXEk mógł się wyłożyć na starcie :-)


Aha, możliwe, ale mi się to nie zdarzyło z wersją 2.5a. :mrgreen:
I'm the screaming Kiv!!!
User avatar
Kiv_Master Germany (de) Male
User level 5
 
Posts: 535
Joined: 17 Feb 2011, 21:44
Last Visit: Yesterday, 19:19
Online: 33d 18h 39m 27s
Lamps demolished: 3189 (+2232)
Reputation point: 325
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

^Elmek13 -> tylko w nim ?
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11100
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 03:50
Online: 261d 21h 1m 32s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

przy filtrze Scalex2 jak wejdę do menu F12 i zapiszę stan gry to po powrocie tempo gry masakrycznie spada, włączam wtedy filtr Direct3D, na nim działa bez problemu
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2140
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Yesterday, 17:52
Online: 86d 15h 34m 5s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 758
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Ot taki feature exeków. Niech Anthrox skomentuje bo wie, że nie jesteś w tym problemie osamotniony ;)
User avatar
Rekkimaru Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 1545
Joined: 11 Sep 2010, 14:55
Last Visit: Today, 00:21
Online: 86d 12h 34m 25s
Location: Netherrealm
Highscores: 5
Lamps demolished: 820 (+974)
Reputation point: 732
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

v2.5 już technicznie nie wspieram.
Jak problem będzie występował na nowym silniku, to oczywiście bez problemu napiszę rozwiązanie chociażby wykorzystując settings.cfg :tuptup1:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11100
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 03:50
Online: 261d 21h 1m 32s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Shoonay wrote:ALE.

Losowe screeny z wersji PC gry:
(...)

Oba tylko 16 kolorów na ekranie.

Że co?? 256 kolorów, to ewidentna grafika VGA, przyjrzyj się.
Poprawka: no może 16 kolorów NARAZ, ale w sumie w grze do wykorzystania jest dużo więcej. To z całą pewnością nie EGA.

No dobra - znam dobrze tę grę, przy pewnej dozie oszukiwania przeszłam całą wersję DOS. Postanowiłam ściągnąć sobie także wersję na Amigę, zobaczyć różnice... Wyłapałam na razie kilka błędów, w tym jeden poważny. Jak sugerowano w wątku do głosowania nad nowymi grami do obróbki (ja dalej głosuję za "King's Quest", np. w przypadku czwórki wersja na Amigę ma trochę ładniejszą grafikę. Sknery, kwiatków Roselli pożałowali ;) ), być może będzie jakaś nowa wersja exeka, więc może dałoby się te błędy poprawić.

1. FotF ma automatyczne zapisywanie stanu gry - nie mówię o emulatorze. Przynajmniej w wersji na peceta gra automatycznie się zapisuje na początku 1. i 6. poziomu każdego etapu. W tej wersji to NIE DZIAŁA, mogę uniknąć przechodzenia wszystkiego ciurkiem (co przy wytrzymałości termicznej laptopów byłoby niemożliwe, niestety Wasze gry mocno mi przegrzewają komputer i co jakiś czas trzeba dać mu odpocząć) tylko przez zapisywanie stanu gry z poziomu emulatora.
2. Jak pewnie wiecie, w FotF - zwłaszcza na wcześniejszym etapie gry - jest dużo ukrytych bonusów. Do jednego wchodzi się z poziomu 10. Pustyni - trzeba wskoczyć za palmę. Niestety żaden ukryty poziom się nie pokazuje, tylko zamiast tego napis "Disk 5".
3. Ułatwiacz powoduje także brak upływu czasu, ale po wyjściu z bonusu na 5. poziomie Pustyni widać obrócony zegar i jakieś "błędy", kawałki obrazków zamiast cyfr. Niekiedy (acz to pojawiło się dopiero, kiedy stwierdziłam, że głupio byłoby dojść do końca z absurdalnie wysoką liczbą żyć, więc postanowiłam pograć bez ułatwiacza i kilka stracić) pokazuje się zegar zwyczajnie, ale obok niego (brak cyfry):00.
4. Gra chodzi dość powoli, a niekiedy stworek jest szybszy niż przewijanie poziomu - zanim obraz go "dogoni", prawie wypada poza ekran.
5. W 4. poziomie Laguny pływa się przez podwodne korytarze z prądem wodnym. Po prawej - przy wyjściu z poziomu - działa dobrze, ale zawsze warto też popłynąć z lewej i pozbierać monety... Nie wychodzi, kamień u góry zgniata biednego stworka. Przypomina mi to błąd, o którym wspominacie powyżej.
User avatar
Emu Poland (pl) Female
User level 1
 
Posts: 74
Joined: 19 Nov 2012, 09:25
Last Visit: 22 Dec 2017, 22:21
Online: 1d 2h 5m 19s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Emu wrote:Że co?? 256 kolorów, to ewidentna grafika VGA, przyjrzyj się.
Poprawka: no może 16 kolorów NARAZ, ale w sumie w grze do wykorzystania jest dużo więcej. To z całą pewnością nie EGA.
Zauważ proszę ja ciebie że nigdzie nie mówiłem że to nie jest VGA, nigdzie nie mówiłem że to EGA. ;)
Mylisz tryb wyświetlania grafiki z autentyczną ilością kolorów wyświetlanych jednocześnie na ekranie.
Wczytując te obrazki do dowolnego programu graficznego pokaże ci się że jest ich 16 na tych dwóch screenach.
Nie wiem jak w innych etapach gry, ale wątpię żeby nagle na którymś znalazło się ich 256.
Wiadomo, na ekranach tytułowym i przerywnikowych jest ich tyle, ale autorom już leveli się nie chciało przerabiać.
Amiga trwa i trwa mać!

Image
User avatar
Shoonay Poland (pl) Male
Chadziaj leśny
 
Posts: 6579
Joined: 13 Jun 2010, 15:55
Last Visit: 02 Apr 2015, 16:20
Online: 139d 20h 31m 34s
Location: Czorny Ślunsk
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 699
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

A swoją drogą mam jeszcze pytanie z innej beczki. Otóż Wasze gry mają jakieś takie rozmazywanie obrazu, żeby przy powiększeniu nie wyglądało na wielkie grube krechy (nie mam pojęcia, jak to bardziej fachowo określić). Wyświetlam sobie najbardziej tradycyjnie, tj. w okienku, z rozdzielczością 640x420 (takie rozmiary miało FotF, nie 640x480), ale potem zrzuty ekranu poddaję obróbce, tj. zmniejszam o 50% do "kreski jednopikselowej". Nie chcę grać w takiej "jednopikselowej" wersji, bo byłoby źle widać, w każdym razie już choćby z gier z Dizzym wiem, że czasami z powodu takiego "rozmazywania" robią się drobne zniekształcenia przy zmniejszeniu obrazka - w FotF tym bardziej, bo to wszystko takie malutkie... Czy da się jakoś ustawić "zwykły widok" bez rozmazywania?
I czy da się jakoś zrobić okienko jako domyślne? Przy "Fullscreen" mam "Default", ale kiedy wyświetlam, co mogę tam zmienić, to pokazują się jakieś "coś tam PAL" i nie mam pojęcia, co ustawić, żeby pełny ekran był NIE-domyślny.
Acz i tak mam wrażenie, że po wyłączeniu gry takie ustawienia i tak się nie zapisują, więc to nie ma znaczenia, muszę po prostu za każdym razem zmieniać na okienko + odpowiednią rozdzielczość. Ale wolałabym móc też ustawić na "czystą" "podwójną kreskę" bez rozmazywania.
User avatar
Emu Poland (pl) Female
User level 1
 
Posts: 74
Joined: 19 Nov 2012, 09:25
Last Visit: 22 Dec 2017, 22:21
Online: 1d 2h 5m 19s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Otóż Wasze gry mają jakieś takie rozmazywanie obrazu, żeby przy powiększeniu nie wyglądało na wielkie grube krechy (nie mam pojęcia, jak to bardziej fachowo określić)


Te rozmazywanie mocno obciąża procesor więc jeśli jak piszesz wyżej EXEk wyciska siódme poty z Twojego laptoka to wyłącz to rozmazywanie, F12->Filter->Filter Settings-> i teraz zamiast Scale2x daj np. Direct3D ekran będzie z "ostrymi" pixelami i do tego procesor odpocznie i nie będzie się tak grzał, a tak swoją drogą to Fury ładnie się wpasowuje w ekrany 16:9.

PS. Fury na Amidze ma o wiele lepszą muzykę niż na MSDOS, fajne klimatyczne modki, a nie sztuczne badziewiaste midy
PS2. Na jakim lapku to uruchamiasz?
I'm the screaming Kiv!!!
User avatar
Kiv_Master Germany (de) Male
User level 5
 
Posts: 535
Joined: 17 Feb 2011, 21:44
Last Visit: Yesterday, 19:19
Online: 33d 18h 39m 27s
Lamps demolished: 3189 (+2232)
Reputation point: 325
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Mam trochę nietypowy rozmiar ekranu, bardziej wydłużony - 1280x800. A poza tym odkąd mam ekran większy niż standardy z lat 90., jakoś zupełnie nie lubię gier na pełnym ekranie. Pewnie właśnie z powodu rozciągania.
Ech, gdybym była wcześniej wiedziała, co zrobić z rozmazywaniem... teraz mam już ładną kolekcyjkę zrzutów ekranu, ale ojej, jaki fajny pomysł łapać to wszystko od nowa... No zobaczę.
A jaki to laptop, to właściwie sama nie wiem - nie zauważyłam, gdzie mam napis. ;) W każdym razie jeśli chodzi o parametry systemu: Intel Core 2 Duo CPU, 2,20 GHz (ech, pamiętam czasy, gdy 100 mega to było coś, co mało kto miał... :) ), Win 7 (fuuuu). Laptop był w prezencie - mój wujeczny brat jest komputerowcem, ściślej doktorantem mechatroniki, a przy okazji pomaga z komputerami rodzinie i znajomym, i on mi podarował swój stary komputer, a mój stary komputer (ok. 1999 r., niektóre gry DOS na nim działały, miał jeszcze flop, co Kuba uważał za niemal śmieszne...) przejął i przeprowadza na nim eksperymenty medyczne. ;)
Komputer jest dość "wyładowany", co też na pewno go obciąża. Myślę o tym, by kiedyś kupić jakiś niedrogi stacjonarny, a laptop zostawić do pracy w bibliotece (jestem z zawodu tłumaczką, czasami muszę coś sprawdzać w bibliotece i bez komputera przepisywanie tego byłoby okropne) tudzież na wyjazdy np. do dziadka.

Co do melodii, nie zgadzam się. Nie mam pojęcia, co to są mody i midy, a przede wszystkim - owszem, wysoce cenię muzykę (w świecie poza grami zwłaszcza rock psychodeliczny i muzyka etniczna), ale nie odróżniam dobrej jakości dźwięku od doskonałej. W wersji na PC bardzo mi się podobało to, że do każdego poziomu są dwie melodie do wyboru - np. bardzo mi się podobały melodie dla Lasu, jedna taka radosna, druga dość tajemnicza (= melodia końcowa w obu wersjach). Acz owszem, nie było to bez wad, bo najwyraźniej już chcieli szybko skończyć i nie chciało im się skomponować 2 czy 3 melodyjek więcej - kilka melodii się powtarza, a to, co jest jako druga melodia dla Zamku, to w ogóle dramat, w takim stopniu nie pasuje do nastroju tego etapu. Powtarzająca się melodia to bodaj ta "radosna" melodia z Lasu, a Zamek stanowczo nie jest radosny...
Po przemyśleniu dochodzę do wniosku, że niedziałające zapisywanie stanu z poziomu samej gry to jednak dobra rzecz: mogę sobie i tak zapisać z poziomu emulatora, a przynajmniej nie ma tego ciągłego problemu, że dojdę dalej - i już nie będę mogła się cofnąć do innego fajnego poziomu. Ot, ile razy grałam tak, żeby zatrzymać się tuż przed wyjściem na 5. lub 10. poziomie danego etapu... ;)

W każdym razie muszę sprawdzić, jaki efekt da brak rozmazywania. Ech, gdybym była wiedziała wcześniej... ale skąd "noga komputerowa" ma wiedzieć, że sformułowanie "Direct 3D" ma coś wspólnego z ostrymi pikselami?
User avatar
Emu Poland (pl) Female
User level 1
 
Posts: 74
Joined: 19 Nov 2012, 09:25
Last Visit: 22 Dec 2017, 22:21
Online: 1d 2h 5m 19s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

W exekach v2.6 ma nie być włączonego domyślnie scalex2 - to Pancio mnie podpuścił, fakt filtr ten nieraz jest niezły, ale ostatecznie nie ma to jak kwadraciki.
Osobiście jednak poprosiłbym Cię, abyś wypróbowała filtr AMIGT, a w masks wybrała ClassicScanlines.png - świetnie to wygląda.
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11100
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 03:50
Online: 261d 21h 1m 32s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Zobaczę. Na razie wybrałam to, co wcześniej zaproponowałeś i oprócz lepszego wyglądu jest jeden zaskakujący efekt: gra chodzi dużo szybciej. FotF to dosyć "szybka" gra, a tu proszę bardzo, ta wersja chodziła mi tak jakby w lekko zwolnionym tempie... Teraz chodzi zupełnie normalnie, więc tym bardziej jestem zadowolona. Acz nadal przy szybkim biegu na otwartej przestrzeni przewijanie nie nadąża za stworkiem, inaczej niż w wersji DOS. (W wersji DOS pamiętam dwa miejsca, gdzie owszem nie nadąża, ale to nie przy biegu, tylko przy teleportacji.)
User avatar
Emu Poland (pl) Female
User level 1
 
Posts: 74
Joined: 19 Nov 2012, 09:25
Last Visit: 22 Dec 2017, 22:21
Online: 1d 2h 5m 19s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Na razie wybrałam to, co wcześniej zaproponowałeś i oprócz lepszego wyglądu jest jeden zaskakujący efekt: gra chodzi dużo szybciej. FotF to dosyć "szybka" gra, a tu proszę bardzo, ta wersja chodziła mi tak jakby w lekko zwolnionym tempie... Teraz chodzi zupełnie normalnie, więc tym bardziej jestem zadowolona.


No własnie to miałem na myśli, a co do Twojego komputera to jest wystarczający do EXEków, i własciwie powinien nawet te filtry pociągnąć, ale zapewne jest własnie tak jak to określasz "wyładowany" więc polecam instalacje Windowsa na nowo, zobaczysz jak wszystko zacznie śmigać, a tak swoją drogą może trzeba by też go w środku fizycznie wyczyścić, kurz na chłodzeniu etc.
I'm the screaming Kiv!!!
User avatar
Kiv_Master Germany (de) Male
User level 5
 
Posts: 535
Joined: 17 Feb 2011, 21:44
Last Visit: Yesterday, 19:19
Online: 33d 18h 39m 27s
Lamps demolished: 3189 (+2232)
Reputation point: 325
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Aby się ponownie za dużo tu nie rozpisywać i wyważać otwartych drzwi. A poza tym mogłbym coś źle wyjaśnić - odsyłam do WikiPedii jeżeli chcesz się więćej dowiedzieć.

http://en.wikipedia.org/wiki/MOD_(file_format)
http://en.wikipedia.org/wiki/Musical_In ... _Interface

Posumowująć MOD zawsze będzie rządził, bo posiada o wiele większe możłiwości :)
Pozdrawiam / Best regards: olesio Mój e-mail: oles@o2.pl Moje gg:478088 Moje strony: http://blog.olesio.eu, http://blog.olesio.usermd.net, http://olesio.mydevil.net, http://blog.rucha.cz (mój nick: mrox - tak jak na forum Garsoniera.) Moje recenzje: [Diva] Chantalle / Lila, ul. Bandurskiego 95, 690-968-571.[Diva] Namiętna Ruda / Piękna Ania, 783 261 795, ul. Wielkopolska 25.[Diva] Asia / Monia – 536 731 981– ul. Kaliny 35 (kiedyś Bohaterów Warszawy 17).[pseudo diva] Roksi / Alicja, kiedyś Tamara / Black Gold, ul. Kościuszki 14, 796-919-824.[Diva] Sexy hot escort, (okolice Budynku ENEI na ul. Malczewskiego 5/7), 538-856-202.[Diva] Katja GFE, ul. ubomirskiego 5, 502-061-505[pseudo diva] Nowiutka Dziecinka / Licealna Pogoniarka, ul. Lubomirskiego 5, 739-018-854.[Diva] Rozkoszna Chwilka, okolice Lidla na ul. Witkiewicza 52 w Szczecinie, 573-067-206.[fabrykantko-diva] Nikola, ul. Powstańców Wielkopolskich 77, 573-935-186.[Diva] Nowa Karolinka / New Karolina / Nowa Sexi Karola / Słodka Lolitka, ul. Krzywoustego 14 690-917-889.[Pseudo-GFE] Spragnipon Kasia gfe / Fantazja / Namietna gfe / Sexi myszka / Gorąca suczka, ul. Mickiewicza 30, 512-612-375.[Zdecydowanie-Za-Droga-Diva] Czarna piękność, ul. Barnima 12, 574-232-406.[Diva] Sex i Masaż 24h / Nowa Kochanka 24h, ul. Niepodległości 33, 882-499-877.[Diva] Zuzia100złSpotkanie / Brazilian Ass / ZuzaSpotkanie100zł, ul. Mazurska 7, 733-087-551.[Diva z Krakowa] Nowa Najna, ul. Jana Brożka 24, 724-003-531.
User avatar
olesio Poland (pl) Male
User level 9
 
Posts: 1490
Joined: 22 May 2010, 23:47
Last Visit: 01 Jul 2017, 15:30
Online: 56d 19h 19m 31s
Location: Szczecin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 111
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

Najlepiej chodzą filtry Direct3D, a Scalex2 obciąża CPU zamiast kartę graficzną - stąd różnica w jakości.
Za ten wybór filtrów i scale pochwalić trzeba RoniegoWorldsa - to on sam mi sugerował użycia AmigaGT z liniami ;)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11100
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 03:50
Online: 261d 21h 1m 32s
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Fury of the Furries

Post IP: rejestrowane!

problem w wersji 2.6 został rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość do mnie, innych moderatorów lub administratorów, a znów zostanie otwarty
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Previous

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests