tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

Beta #2:

http://thecompany.pl/Beta/Prince.of.Persia.(v2.5.3_BETA_2)(1990)(Broderbund)(+t)-TheCompany.exe

Code: Select all
+ Demonic Windows™ & Demonic Resolution™ temporarily disabled

+ tcUAE v2.5.3 based on modified WinUAE 1.6.1:
  - more filters
  - updated design
  - default filter: null
  - window resolution: 720x576
  - bla bla bla
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10730
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 20:14
Online: 250d 8h 1m 52s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

works fine on Windows 7 x64 sp1 laptop with Intel HD gfx and audio chipset
User avatar
learog United Kingdom (uk) None specified
User level 0
 
Posts: 4
Joined: 21 May 2012, 13:47
Last Visit: 20 Dec 2012, 21:12
Online: 1h 7m 22s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

thank you very much!
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10730
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 20:14
Online: 250d 8h 1m 52s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

works fine on vista machine 4gb geforce gtx9600 :-)
User avatar
Devvy Australia (au) Male
User level 0
 
Posts: 3
Joined: 20 Apr 2011, 06:40
Last Visit: 19 Oct 2017, 10:26
Online: 14h 24m 39s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

Windows 7 32 bit...4GB ...Geforce GT440 works a treat :ok1:
User avatar
synchro United Kingdom (uk) None specified
User level 1
 
Posts: 59
Joined: 14 Aug 2011, 14:45
Last Visit: 28 May 2017, 19:52
Online: 3d 6h 24s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

cool :gatorlove:

Pre-Final exe will be available in 2 (?) weeks at this thread.
Demonic doesn't have the time to fix Demonic Windows :gatorshrug:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10730
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 20:14
Online: 250d 8h 1m 52s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

Does this mean you will convert all your exe's to this version ?
User avatar
synchro United Kingdom (uk) None specified
User level 1
 
Posts: 59
Joined: 14 Aug 2011, 14:45
Last Visit: 28 May 2017, 19:52
Online: 3d 6h 24s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

If there wont be any problem = :tak:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10730
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 20:14
Online: 250d 8h 1m 52s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

This may sound silly to you but if your gonna convert them all again...How hard would it be or is it even possible to have it set to " Always in front of anything on the screen " when loading the company logo etc ?
User avatar
synchro United Kingdom (uk) None specified
User level 1
 
Posts: 59
Joined: 14 Aug 2011, 14:45
Last Visit: 28 May 2017, 19:52
Online: 3d 6h 24s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

@synchro could you please provide a screenshot/describe situation in which it is not in front of other windows?
User avatar
Demonic Poland (pl) Female
Administrator
 
Posts: 146
Joined: 22 May 2010, 21:38
Last Visit: 21 Mar 2016, 14:30
Online: 21d 21h 3m 38s
Highscores: 2
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 616
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

The problem is for the launcher only it does not effect your Exe;s or anyone else
My Amiga "Arcade" launcher loads the games directly so no problem...But the company Launcher waits for your logo and often has cheat selections or game selections first. this means anyone clicks anywhere else on the screen whilst its loading and the Launcher menu comes to the front hiding your secondary menu's. I have rectified all the other bugs but cannot seem resolve this one at my end...Its the only thing thats been holding me up :(

So in full screen like this if you click the screen the menu comes to the front hiding your secondary selection screen..

Image

Or i could alter it like this ( not full screen ) but it feels more like an application than a launcher but its less likely to vanish behind and if it does its no problem to slide the menu out the way like other apps.

Image

I wondered if the new version could be made to be "always in front" it would eliminate the problem entirely but
only if it was an easy task if not i will keep trying. Your Beta Prince of Persia works great on it but again that loads instantly with no secondary menus

-- 29 May 2012, 18:13 --
User avatar
synchro United Kingdom (uk) None specified
User level 1
 
Posts: 59
Joined: 14 Aug 2011, 14:45
Last Visit: 28 May 2017, 19:52
Online: 3d 6h 24s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 50
Najemnik

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

I really dont mind the logo in front of the gui selection, you can always click to one side to get to the menu.In comparison to all other emulators and their slow loading and authentic floppy loading and settings, it is a very small issue for an fantastic effort in bundling a working tcuae config with a rom in an executable - just genius.thanks guys
User avatar
learog United Kingdom (uk) None specified
User level 0
 
Posts: 4
Joined: 21 May 2012, 13:47
Last Visit: 20 Dec 2012, 21:12
Online: 1h 7m 22s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

working fine, win7 64bit, intel i5, on board gfx :-)
User avatar
walkie United Kingdom (uk) Male
User level 5
 
Posts: 615
Joined: 30 Dec 2010, 20:27
Last Visit: 24 Nov 2015, 21:56
Online: 18d 5h 35m 40s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 500
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: tcUAE v2.5.3 beta series - PUBLIC BETA ENG

Post IP: rejestrowane!

@learog - thanks!
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 10730
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 20:14
Online: 250d 8h 1m 52s
Highscores: 3
Lamps demolished: 136 (+125)
Reputation point: 8888
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Technical questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests