Sprzedam procka i płytkę :)

Mr. Clean byłby dumny.

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

no ja od ponad dekady jadę na GigaByte i sobie te płytki chwalę, ale właśnie jak trafnie zauważyłeś Asrocki są obecnie często polecane w konfiguratorach i to różnych - od forumowych po przez te w prasie branżowej, więc to właśnie stąd moje zaciekawienie tą marką :) a nie mam niestety wśród znajomych nikogo kto posada coś od AR. Więc mogę założyć że Ty sobie ową markę również chwalisz ?
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ja nie używałem, ale nie miałbym oporów przed zakupem obecnie. Miałem Asusa i nie byłem do końca zadowolony (mostek północny to piekarnik, a płyta sama w sobie okazała się kiepściutka do OC itd.), mam Gigabyte'a i też nie jestem do końca zadowolony (mostek północny to piekarnik, małe możliwości sterowania wiatrakami, przez co jest za głośno i muszę używać Speedfana), nie wykluczam że jak zmodernizuję kompa, to wyląduje w nim właśnie Asrock. To będzie zależało zwyczajnie od modeli obecnych na rynku.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: 19 Jan 2018, 21:47
Online: 39d 5h 17m 22s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ja mam jak pewnie wielu wie Asusa Rampage II Extreme od 2009 i bardzo sobie chwalę tę płytę. Dziękuję mars83 za polecenie jej.
Oczywiście jej minus na dzień dzisiejszy to brak wsparcia SATA III oraz USB 3.0 (trzeba dokupić kontroler pod PCI-e, który kupiłem, ale jednak to nie to samo, co mieć bezpośrednio wlutowane w płytę)
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11113
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 01:58
Online: 262d 4h 38m
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

mam za to pytanie odnośnie Twojego asrocka - jak Ci się płytka spisywała ?

Powiem ci, że bardzo dobrze. Kupiłem ją parę lat temu kiedy to zasłyszałem, że Asus przejął Asrocka i robi za nieduże pieniądze bardzo dobre płyty pod jego marką, które nawet lepiej przechodzą testy niż topowe Asusy za 700zł. Skusiłem się na nią, gdyż ma chłodzenie na sekcji zasilania i jak się już po zakupie okazało dobre oprogramowanie do kontroli częstotliwości itp. - jednym słowiem do optymalnego zarządzania energią. Ja właśnie do przetaktowania procka gdy nie potrzeba pełnej mocy używam IESa od Asrocka. Włączam w nim inteligentne oszczędzanie energii i nic więcej nie muszę robić :) Jeśli chodzi o stabilność to nigdy nie było z nią żadnych problemów, żadne sloty też się nie posypały same z siebie od nieużywania jak to miało miejsce w moim starym Epoxie. Gdy ją kupowałem nowością były przyciski power i bios wychodzące na zewnątrz obudowy i znajdujące się na płycie. Cała platforma jest u mnie dość chłodna, chip na płycie osiąga zaledwie 35 stopni, procek aktualnie 41, ale dawno nie czyszczony :P tak jak go się odkurzy to 30-35 stopni w spoczynku. Nigdy go nie zagrzałem powyżej 60 stopni. Płyta z dwoma slotami na grafy, teraz standard wtedy jak kupowałem było nowością. W BIOSie bardzo łatwo i intuicyjnie można podkręcić na niej procka - nawet debil dałby radę. Oczywiście można bez podnoszenia napięcia na RAMie wyśrubować tylko proca. Ma wszystkie potrzebne opcje włączone + opcję odblokowującą rdzenie, jak również zarządzanie pojedyńczymi rdzeniami. Cóż tu więcej mogę napisać? Nic mi nie przychodzi do głowy. Może coś konkretnego chcesz wiedzieć? To mój drugi Asrock kiedyś miałem z socketem AM2 i również działał bezproblemowo, jednak został sprzedany z takiego samego powodu, z którego sprzedaję tego - mocniejsza grafa = wymiana procka żeby nie dławić karty. Z bajerów ma właśnie 2xUSB 3.0, które sobie kabelkiem wyprowadziłem na przedni panel z racji zakupienia Zalmana Z13. Niestety płyta nie miała złącza 14 pinowego żeby przedni panel USB 3.0 podłączyć bez przejściówki, ale to chyba jej jedyny minus.

Z Gigabytem miałem kiedyś akcję tego typu, że chipset na płycie grzał się do 70-80 stopni. Jak się potem okazało taki gówniany model płyty akurat trafiłem bo każdy miał z tym problem. Pozbyłem się dziadostwa czym prędzej. Teraz zastanawiałem się nad Gigabytem i MSI. Kolega polecił MSI, na którym, tyle że model niżej, sam jedzie i nie ma żadnych problemów.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 173
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 08:32
Online: 4d 8h 58m 35s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Anthrox wrote:Ja mam jak pewnie wielu wie Asusa Rampage II Extreme od 2009 i bardzo sobie chwalę tę płytę.

Tego akurat nie wiedziałem, ale za to mogę się pochwalić, że masz spalona kartę graficzna GeForca 280 GTX. :-D :haha:

W 2007 roku kupiłem sobie tanią płytę główna Asrocka za ponad 200 złotych, gdyż miała możliwość podpięcia karty graficznej na PCIex jak i na AGP. Szczerze mówiąc szajs straszny. Nawet nie mogłem bootować systemów z pendrive'a. Podczas instalacji xp nie działała mi klawiatura i myszka. Raz w tygodniu lubił walnąć sobie Bluescreen. Dodatkowo nie chciała działać z pamięciami od Goodrama, które miały taktowanie 667MHZ bo komp resetował się po chwili używania i musiałem jechać na mniejszym ich taktowaniu. Porty PCI sypały się, jak podpiołem kartę sieciową mimo wyłączenia w biosie wewnętrznej internet mi zanikał i przerywał. Ale teraz ponoć Asrock zrobił spore postępy aby dogonić konkurencję. Chociaż w Komputroniku bratu ponad dwa lata temu odradzali kupno Asrocka ponieważ większość komputerów, które trafiały do nich wtedy na serwis miały właśnie zwalone Asrocki. Widocznie jakaś wadliwa seria była wtedy na rynku.
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

ihtius wrote:Tego akurat nie wiedziałem, ale za to mogę się pochwalić, że masz spalona kartę graficzna GeForca 280 GTX. :-D :haha:

Nie odpowiadam za wadliwie zamocowany radiator.
Zresztą ostatecznie działała jeszcze długi czas :tuptup1:
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11113
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 01:58
Online: 262d 4h 38m
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Anthrox wrote:
ihtius wrote:Tego akurat nie wiedziałem, ale za to mogę się pochwalić, że masz spalona kartę graficzna GeForca 280 GTX. :-D :haha:

Nie odpowiadam za wadliwie zamocowany radiator.
Zresztą ostatecznie działała jeszcze długi czas :tuptup1:


Nikt Cię o to nie posądza. ;) Myślałem, że miałeś zwarcie spowodowane wadliwością towaru bo to chyba najczęstsza przyczyna ? :hmm: :-)
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ihtius takie wynalazki AGP + PCI-E jakiej firmy by nie były to były zawsze do kitu. Widziałeś płyty Abita? Wymyślili sobie jakąś szynę AGI, ich odpowiednik AGP, do którego tylko wybrane modele kart graficznych pasowały, a inne nie chciały za cholerę ruszyć. Podobnie sprawa ma się tych hybrydowych Asrocków, które bardzo dawno temu powstawały. A co do tych kolesi z serwisu, o których piszesz to musiały do nich trafiać bardzo stare płyty, bo od ponad 2 lat Asrock radzi sobie zajebiście w kwestii płyt głównych i wszędzie są one polecane, szczególnie seria Extreme, stworzona dla overclockerów.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 173
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 08:32
Online: 4d 8h 58m 35s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

danteinferno wrote:Ihtius takie wynalazki AGP + PCI-E jakiej firmy by nie były to były zawsze do kitu. Widziałeś płyty Abita? Wymyślili sobie jakąś szynę AGI, ich odpowiednik AGP, do którego tylko wybrane modele kart graficznych pasowały, a inne nie chciały za cholerę ruszyć. Podobnie sprawa ma się tych hybrydowych Asrocków, które bardzo dawno temu powstawały. A co do tych kolesi z serwisu, o których piszesz to musiały do nich trafiać bardzo stare płyty, bo od ponad 2 lat Asrock radzi sobie zajebiście w kwestii płyt głównych i wszędzie są one polecane, szczególnie seria Extreme, stworzona dla overclockerów.


Ja wiem, że to był wynalazek ;) bo takiej płyty głównej szukałem do mojego wynalazku graficznego, sorry dziforsa na AGP żebym mógł wsadzić dwurdzeniowego intela w tamtym czasie. Jednak nowo kupiona płyta główna nie powinna mieć takich problemów technicznych, powinna działać stabilnie !

-- 09 Wrz 2014, 23:40 --

danteinferno wrote:A co do tych kolesi z serwisu, o których piszesz to musiały do nich trafiać bardzo stare płyty, bo od ponad 2 lat Asrock radzi sobie zajebiście w kwestii płyt głównych i wszędzie są one polecane, szczególnie seria Extreme, stworzona dla overclockerów.


Widocznie to było trzy lata temu, sorry mam pamieć wybiórczą, pamiętam tylko to co chcę. ;) :haha:
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

@ danteinferno i Ihtius - dzięki za rzetelne info o AsRock'ach :D + rep
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ten ASrock to był 4CoreDual-VSTA na chipsecie VIA do którego sterowniki wyszły tylko klika razy.
Był inny bliźniaczo podobny model od ASRocka, bodajże miał SATA II a mój SATA I. Oczywiście kupując jak zwykle na taką oczywistość nie zwróciłem uwagi. :lol2:
Chociaż w sumie to nie ma dużego znaczenia, ponieważ i tak transfer wewnętrzny dysku ogranicza to ? :mysli:

-- 10 Wrz 2014, 00:20 --

tauri5 wrote:@ danteinferno i Ihtius - dzięki za rzetelne info o AsRock'ach :D + rep


OOO, dziękuje bardzo jednak nie zasłużyłem na to. ;) :-)

-- 10 Wrz 2014, 00:26 --

danteinferno wrote: Kupiłem ją parę lat temu kiedy to zasłyszałem, że Asus przejął Asrocka i robi za nieduże pieniądze bardzo dobre płyty pod jego marką


Hmm, mnie się zawsze wydawało, że to ASrock oderwał się od Asusa. :hmm: ;)
W mroku dziejów takie informacje staja się lekko nieczytelne. :lol2:
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ja mam jeszcze jednego topowego Asusa u dziewczyny w kompie - omal przez niego nie wyrzuciłem GTX 260. Na płycie są wszelkie objawy spalonej grafy a także po zmianie na jakiegoś słabszego radka, wszystko jest na niej ok, ale jak sprawdziłem tego GF'a na innej płytce okazało się, że działa normalnie. Za to bardzo bym chciał, żeby Abit nadal produkował płytki, to była dobra firma.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: 19 Jan 2018, 21:47
Online: 39d 5h 17m 22s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Kiedyś miałem dziwny problem z Athlonem 2000 XP. I do tej pory nie wiem co się w procesorze uszkodziło. Na innej płycie takie same objawy były. Mianowicie przestał chcieć działać na szynie 133 mhz'ów ! Bluesecreen za bluescreenem. Po obniżeniu poniżej 130 chodził jak złoto. Fakt jeden z rogów był niezauważalnie ukruszony lecz było to widać dopiero w świetle dziennym jak mocno się przyglądałem mu. Niestety problem ten wystąpił po gwarancji.
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

ihtius, najprawdopodobniej nie był to problem z procesorem, ale z płytą główną. Z czasem kondensatory tracą swoje właściwości i sekcja zasilania nie wyrabia (tzn. rzeczywiste napięcie dla procka jest inne niż ustawione w biosie), a potem dzieją się właśnie takie rzeczy, jak przy za mocnym OC procka. Jeśli płyta ma taką opcję to można a) podnieść napięcie zasilania procka; b) obniżyć taktowanie szyny, jak zrobiłeś, a najlepiej c) wymienić kondy na nowe :-) Przerabiałem takie problemy mnóstwo razy, jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby wina była po stronie procka. Drobne ukruszenie rogu na ogół nie niesie ze sobą żadnych konsekwencji. Oczywiście jest i taka możliwość, ale mało prawdopodobne w tym wypadku, skoro obniżenie taktów pomogło.

Ja za to Athlona X2 3800 podkręcałem poprzez zadrutowanie dziurek w gnieździe procesora, bo nie dało się na płycie podnosić napięcia. To był dopiero hardkor, tak cienki drucik udało mi się znaleźć tylko w słuchawkach za 3 zł :-E A ile czasu, żeby to powsadzać... I jeszcze za pierwszym razem po tym voltmodzie komp się nie włączył :D
Last edited by ketyow on 10 Sep 2014, 19:01, edited 1 time in total.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: 19 Jan 2018, 21:47
Online: 39d 5h 17m 22s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

ketyow wrote:Ja za to Athlona X2 3800 podkręcałem poprzez zadrutowanie dziurek w gnieździe procesora, bo nie dało się na płycie podnosić napięcia. To był dopiero hardkor, tak cienki drucik udało mi się znaleźć tylko w słuchawkach za 3 zł :-E A ile czasu, żeby to powsadzać... I jeszcze za pierwszym razem po tym voltmodzie komp się nie włączył :D


hehe, pamiętam jak kolega Durona w ten sposób potraktował aby uzyskać Athlona i... udało mu się. To były ciekawe czasy. Teraz jest przewidywalna nuda bo wystarczy wgrać bios od wyższego modelu do karty graficznej i jest duże prawdopodobieństwo że będzie działać prawidłowo czy w biosie odblokować dodatkowe rdzenie. (oczywiście w wybranych modelach) ;) :-)
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Teraz to intel wk...urza ludzi. Wywalać tysiaka na sensowny procesor. Wszystko napędzone tak, żeby kręcić mnożnikiem i dopłacać do odblokowania dodatkowy hajs. Ten marketing i brak konkurencji ze strony AMD daje się we znaki, mam nadzieję, że nowa architektura AMD (planują zbudować procki całkiem od zera) w 2016 będzie w stanie znowu zrobić trochę szumu. Albo chociaż niech zdejmą ten ciężar obliczeniowy z CPU tym DX-em 12 i Mantle. Parę lat temu można było wziąć procka za 300 zł i nie ograniczał zbytnio grafiki w grach, a teraz...
Last edited by ketyow on 10 Sep 2014, 19:20, edited 1 time in total.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: 19 Jan 2018, 21:47
Online: 39d 5h 17m 22s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Owszem, przekonałem się na wielu grach, że Direct 10 i 11 mocno obciążają procesor. Przykładem jest Call of Duty Black Ops I, gdzie pod Windowsem XP mam dwa razy więcej klatek niż pod WIndwosem 7 64 bit. Jednak w FEAR 3 mam odwrotnie i tego nie rozumiem ?
Niby nvidia jakiś czas temu w sterownikach dała opcję:
Image

Jednak u siebie kopa nie zauważyłem, co najwyżej etapy szybciej się wczytują.
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2388
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 01:37
Online: 62d 4h 53m 25s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Można zrobić mały update tematu, otóż udało mi się sprzedać procesor. Została tylko płyta dla chętnych :) Ktoś się skusi? ;>

-- 05 Lis 2014, 07:07 --

Temat można zamknąć i wyrzucić na śmietnik. Wszystko udało mi się sprzedać w rozsądnych cenach :)
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 173
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 08:32
Online: 4d 8h 58m 35s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Zdradzisz jakie to były kwoty?
Image
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 11113
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 01:58
Online: 262d 4h 38m
Highscores: 3
Lamps demolished: 208 (+178)
Reputation point: 8913
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

procek za 330 poszedł a płyta za 280 więc nie tak źle :)
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 173
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 08:32
Online: 4d 8h 58m 35s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Previous

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Trashcan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest