Sprzedam procka i płytkę :)

Mr. Clean byłby dumny.

Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Witam forumowiczów!

Mam do sprzedania płytę główną Asrock 870 Extreme 3 pod procesory AMD, link do specyfikacji poniżej:

http://www.asrock.com/mb/AMD/870%20Extr ... ifications

wraz z procesorem AMD Phenom II X4 955 BE, link z testem procka poniżej:


http://pclab.pl/art36299.html

Proponowane przeze mnie ceny to:

290zł za płytę

350zł za procesor

Możemy zawsze ponegocjować chociaż uważam, że ceny za ten sprzęt są bardzo przyzwoite.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Płyta główna nie najgorsza. Wołałbym dołożyć ponad 50 złotych i mieć nowego i3 co prawdo z dwoma rdzeniami i z czterema watkami, ale za to jest nieporównywalnie wydajniejszy od tego Phenoma. Ogólnie to urósł jakiś dziwny mit o niesamowitej wydajności Phenomów II.
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2383
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 00:46
Online: 62d 3h 4m 21s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Czy ja wiem, czy mit? Póki co sprawuje się bardzo dobrze i jak na taką cenę to jest bardzo wydajnym procesorem. Sam procek wiadomo BE to ma duże możliwości OC, a w połączeniu z tą płytą naprawdę można wycisnąć z niego ostatnie soki. W testach na 1,25V o ile dobrze pamiętam spokojnie idzie na 3,9GHz. Powyższa płyta może go pocisnąć na 4,1GHz więc całkiem niezły wynik uważam. Ja się w takie rzeczy na tym sprzęcie nie bawiłem bo nie było potrzeby, ale jak ktoś chce i lubi takie zabawy to ten zestaw jest wręcz do tego stworzony.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

To raczej nie tyle mit o wydajności Phenomów, co fakt że to ostatnie sensowne procesory od AMD niestety - nie wyszedł żaden demon szybkości, który nadawałby sens zmianie Phenoma na jakiegoś nowszego AMD-ka. Tzn. jeśli chodzi o gry, bo w obróbce i obliczeniach radzą sobie dobrze. W grach jednak przyrost wydajności nie jest na tyle duży, żeby np. mi się opłacało wymieniać mojego Phenoma na coś nowszego, kiedy dochodzi do tego koszt nowej płyty i RAMu. Co nie zmienia fakty, że ja nową sztukę kupowałem za 430 zł, a jakbym się nie zagapił, to ceny wisiały już na okolicy 370 zł. A że nie opyla się go specjalnie zmieniać jeśli nie ma się kasy na nowy zestaw z Intelem, a w grach radzi sobie jeszcze nieźle, to nie ma go za wiele na allegro i ceny się trzymają. Co nie znaczy, że w obecnej sytuacji jeszcze bym go kupił - nie wiem czy taki znowu opłacalny. Chyba jedynie dla tych, co nadal siedzą na DDR2 i nie uśmiecha im się wymiana całej platformy. Ja mam płytkę na AM2+ i póki co nie zmieniam.

Ja jadę na 4,2 GHz bez problemu.

A tutaj testy z których wynika, że raczej nie opyla mi się zmieniać AMD na nowsze-droższe modele, ale jakbym stawiał teraz tanią platformę na DDR3, to chyba jednak lepiej już dorzucić te 100 zł do FX'a.
http://pclab.pl/art53784-16.html
http://pclab.pl/art51730-22.html

To też jeszcze zależy od portfela i posiadanej grafiki, bo jak wiadomo GF woli więcej rdzeni, a Radeony mocniejsze rdzenie.
Last edited by ketyow on 07 Sep 2014, 09:33, edited 3 times in total.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: Yesterday, 20:21
Online: 39d 5h 17m 12s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ketyow ja właśnie kupiłem niedawno R9 280X i dlatego chcę zmienić tego Phenoma, bo po prostu dusi mi grafikę :( Niestety muszę się przenieść na coś mocniejszego i zgodzę się z tym, że FX żaden nie jest godnym następcą. Najchętniej bym go nie sprzedawał bo to świetny procesor i w grach sobie też całkiem dobrze radził, no ale cóż zrobić? Tutaj już podstawka AM3 także rzeczywiście musiałbys i mobo zmieniać. Dziwią mnie te testy jakie wkleiłeś, 965 + GTX 770? Przecież ja wstawiłem właśnie porównywalnego mocą 280X i ten procesor po prostu dławi kartę. Nie zaobserwowałem mocnego wzrostu wydajności w FireFall czy Watchdogs. Jedynie w Metro 2033 mam płynne 60fps, póki co tylko tyle testów zdołałem przeprowadzić i stwierdziłem, że jednak mocniejszy procesor jest do tej karty niezbędny aby rozwinęła skrzydła.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Bo tak jak mówię - Radeony mają silny narzut na pojedynczy rdzeń, a GFy na ilość rdzeni. Jakbyś wziął GTX 770 to odczułbyś większą poprawę wydajności, bo on zadowoli się czterema słabszymi rdzeniami bardziej niż Radeon. Komuś kto ma takiego Phenoma mógłbym polecać GF, ale to też nie jest taka prosta kalkulacja. Ja np. mam zamiar wkrótce zmienić swojego 4850 i też mam nie lada wyzwanie, bo z jednej strony wydajniej mój procesor poradziłby sobie z GFem, ale z drugiej strony procesor i tak prędzej czy później zmienię, i ta różnica na korzyść GF zniknie. Ponadto z DX12 ma wzorem Mantle zostać znacząco zmniejszony narzut na CPU, zatem też można się spodziewać, że słabszy procesor nie będzie mi tak dławił karty. A za Radeonem przemawia u mnie w głównej mierze technologia FreeSync - od przyszłego roku wejdą monitory, a będzie to na pewno tańsze niż GSync nVidii. A wtedy może się okazać, że 45 FPS z FreeSync daje lepsze wrażenie płynności w grze niż skaczące 50-70 FPS. Dlatego ja prawdopodobnie kupię R9 285 a za rok do tego monitor, a procesor zmieni się z czasem. GTX760/770 bardziej by mi się opłacił na chwilę obecną, ale będzie znacznie mniej przyszłościowy, a że ja zmieniam karty mniej więcej co 5 lat, warto mi się rok przemęczyć z Radkiem + Phenomem - szczególnie, że przy przesiadce z 4850 na pewno zobaczę różnicę. Nie ma łatwych wyborów ;)

Aha, mam trochę złe wieści - R9 280X nie wspiera FreeSync w grach.
Last edited by ketyow on 07 Sep 2014, 11:46, edited 2 times in total.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: Yesterday, 20:21
Online: 39d 5h 17m 12s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Trudno może wypuszczą jakieś zmodyfikowane sterowniki albo coś :) Zmianę z 4850 na coś z teraźniejszej generacji na 100% odczujesz i to mocno, sam miałem taką kartę więc wiem co to za sprzęt :)

To co nikt nie jest zainteresowany ani prockiem ani płytą? Dorzucę jeszcze jakieś gry w folii nieużywane żeby zachęcić :P
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

ketyow wrote:To raczej nie tyle mit o wydajności Phenomów, co fakt że to ostatnie sensowne procesory od AMD niestety


Fakt, to właśnie chciałem napisać w swoim poście, ale nie wiedząc czemu nie napisałem. :hee: Fx'y to "papierowe monstra" z ogromną ilością rdzeni jak na przykład 8350, który w starciu z mocniejszym i3 nie mówiąc już o i5, gdzie zbiera baty niemiłosiernie w wielu grach czy nawet programach użytkowych i do tego żre olbrzymią ilości prądu i tym samym się nagrzewa mocno. A plus, że można go podkręcić do ponad 5 gigaherców to ślepa uliczka bo wydajność tego procka aż tak znacząco nie wzrasta bo procesor ma słabą architekturę i najważniejsze masakrycznie rośnie TDP i potrzeba mocniejszego zasilacza i płyty z lepszą sekcją zasilania.
Fakt w programach, szczególnie użytkowych jak kompresja te osiem rdzenie dają kopa czy nowoczesnych grach, w których silniki wykorzystują wielordzeniowość dobrze, może trochę pokazać pazurki, ale nie we wszystkich tytułach radzi sobie dobrze.
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2383
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 00:46
Online: 62d 3h 4m 21s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Dobrze zatem, czy ktoś z forumowiczów jest zainteresowany? Może ktoś ma słabego kompa i chce upgrejda zrobić? Bo w porównaniu do tego co jest na rynku z procesorów to ten phenomik jest bardzo dobrym wyborem. Wszystko zadbane, niepodkręcane, smarowane pastami kiedy trzeba, stan niemalże idealny :)
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

hehe też kupiłem sobie grafę ostatnio - XFX R9 270X i też szykuję się do zmiany procka i płyty :D
również AMD Phenom II X4 965 BE :D:D do "żyda" pójdzie ;)
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Jak nie uda nam się sprzedać możemy założyć kafejkę internetową :P
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Na Phenomach może nam się nie zwrócić za prąd :-P Ale ogrzewana będzie dobrze :-E
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: Yesterday, 20:21
Online: 39d 5h 17m 12s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

ketyow wrote:Na Phenomach może nam się nie zwrócić za prąd :-P Ale ogrzewana będzie dobrze :-E

Małe pocieszenie bo klimat drastycznie się zmienia i zimy znów prawdopodobnie nie będzie. ;)
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2383
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: Today, 00:46
Online: 62d 3h 4m 21s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 633
Ojciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec ChrzestnyOjciec Chrzestny

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Ketyow co ty pleciesz? Odpowiednia płyta główna i prądu minimalnie ściąga. Na tym mobo co sprzedaję automatycznie przechodzi na 800MHz jak siedzisz w Windowsie, tylko jak gry odpalasz to idzie na 3,2GHz także na wysokie rachunki nie narzekam dzięki niemu. To, że ma TDP125W nie oznacza, że non-stop tyle pobiera przecież, tylko tyle wsiorbie jak go się maksymalnie dociąży, ale czym ty go obciążysz w 100%? ;> Jeszcze mi się niczym nie udało.
User avatar
danteinferno Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 161
Joined: 08 Oct 2011, 16:49
Last Visit: Today, 20:32
Online: 4d 6h 15s
Lamps demolished: 92 (+72)
Reputation point: 110
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

danteinferno wrote:tylko tyle wsiorbie jak go się maksymalnie dociąży, ale czym ty go obciążysz w 100%? ;> Jeszcze mi się niczym nie udało.


Z czasem wierna emulacja PPC pod WinUAE dojdzie do tego ;)
Amiga: 500/500+/1200 i wiele inych... ;)
User avatar
santa13 Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2139
Joined: 06 Nov 2012, 02:06
Last Visit: Today, 19:28
Online: 86d 50m 10s
Location: Silesia
Highscores: 1
Lamps demolished: 1295 (+1112)
Reputation point: 743
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Raz, że mówiłem półserio - myślałem, że da się to wyczuć z mojego posta :-) A dwa, że akurat w zabawach z OC i downclockiem Phenoma jestem ekspertem :-P U mnie ustawiłem 4 stopnie prędkości, przy IDLE (powiedzmy puszczanie muzyki) spada do 900 MHz i ok. 1 V na procku (nie powiem dokładnie, bo akurat na laptopie siedzę), na drugim stopniu ma coś koło 2200 i 1,25V, potem 3400 i 4200 MHz. Przy idlu cała platforma żre 110W, przy przeglądaniu internetu skacze mi między trzema pierwszymi stopniami i średnie zużycie całej platformy to 160W, przy graniu oscyluje koło 220-280 ze średnim 260W. Przy solidniejszym dociążeniu proca byłoby więcej, ale musiałbym zrobić test, bo już nie pamiętam ile pobierał max. Natomiast grzałką ten Phenom jest niezłą w stresie, standardowe chłodzenie nadaje się od razu na złom, bo i bez podkręcania chodzi jak suszarka do włosów. Ja mam Scythe Grand Kama Cross, a i tak muszę jeszcze budę wentylować trzema wiatrakami 120 mm, żeby utrzymać w stresie procka przy OC na 60-ciu stopniach. Wprawną ręką da się Phenoma okiełznać, tak że praca z nim jest komfortowa (dużo wolnoobrotowych wiatraków i solidny kloc na CPU, nawet w stresie nie mam za głośno), ale na tle obecnych Inteli wypada po prostu słabo. Przy internecie oczywiście najgłośniejszą częścią mojego peceta jest za to dysk twardy.

A tak przy okazji: dwa programy, które odmienią Twoje życie jeśli masz Phenoma to k10stat (ustawianie stopni przeskoku taktowania procka i jego napięcia) i Speedfan (ustawianie charakterystyki wentylatora, dzięki czemu mamy chłodno i wydajnie kiedy trzeba).
Last edited by ketyow on 09 Sep 2014, 08:54, edited 1 time in total.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: Yesterday, 20:21
Online: 39d 5h 17m 12s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

ja ze swojego procka jestem bardzo zadowolony, lecz nie ukrywajmy że wymiana grafy wymusza na mnie jego wymianę, co do grzania się procka to krótko - lubi się bestyja nagrzewać jak grzejniczek, mimo dobrego chłodzenia jakie mam założone, jak słusznie zauważył Ketyow kompa trzeba dobrze chłodzić - ja mam na samej obudowie 3 dodatkowe wiatraki

@ketyow - za wiedzę (zweryfikowaną przeze mnie) na temat platform AMD + REP
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Spoko, dzięki. Jakby ktoś był ciekaw konfiguracji w/w programików to można pytać. Szczególnie, że k10stat powinno działać też m.in. z FX-ami, a Speedfan to w ogóle gratka dla wszystkich -bo po co ma wiatrak zapierdzielać przy przeglądaniu internetu?
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: Yesterday, 20:21
Online: 39d 5h 17m 12s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

nie ma za co, zasłużyłeś, odnośnie programów - powiem Ci że u mnie nigdy nie było problemu z szybkością wentylatora, odkąd mam tego procka system sam dobrze reguluje jego prędkość - przy wymagających aplikacjach tj. gry - przyspiesza, a przy przeglądaniu neta ładnie zwalnia, zresztą tak samo jest z resztą wentylatorów -- w chwili gdy piszę te słowa wentylatory tak zwolniły, że w ogóle ich nie słychać ;)

mam za to pytanie odnośnie Twojego asrocka - jak Ci się płytka spisywała ?
Taka moja ciekawość - pierwszy asrock z jakim miałem do czynienia, to pamiętam jak dziś, u koleżanki sypnął się po 3 tyg od zakupu i w ogóle problemy z nim były cały czas. Rożne opinie o tych płytach słyszałem - baaardzo skrajne.
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3375
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: 07 Oct 2017, 16:55
Online: 48d 7h 8m 1s
Location: Legnica
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1626
Ciemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna stronaCiemna strona

Re: Sprzedam procka i płytkę :)

Post IP: rejestrowane!

Pytanie odnośnie Asrocka jest już chyba do autora tematu :-) Od siebie dodam jednak, że Asrock robi obecnie bardzo dobre płyty i dawno nieaktualna jest już opinia, że tanie i byle jakie. Na PurePC trafiają do polecanych zestawów, więc obecnie raczej nie ma się czego bać - niejeden MSI, Asus czy Gigabyte też padł.
A1200, Apollo 040/33@40 MHz, 32MB, 4GB HDD
Lenovo Y580, i7 3610QM, 8GB, GTX660M, Crucial M4 128GB SSD, Seagate 1TB, FHD
Gigabyte MA770-UD3, Phenom II @4,2GHz + Scythe GKC, 8 GB DDR2 Geil @960MHz, Radeon 4850 + Accelero S1, Chieftec 650W, Gladius M40
User avatar
ketyow Poland (pl) Male
User level 5
 
Posts: 543
Joined: 10 Apr 2011, 19:54
Last Visit: Yesterday, 20:21
Online: 39d 5h 17m 12s
Location: Gdynia
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 408
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone

Next

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Trashcan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest