haynor wrote:No właśnie, jaki to ma związek z monitorem ? Może po prostu chodzi o lag i/lub smużenie samego monitora/TV LCD?
Pod telewizorem HD myszka trumienka beznadziejnie się porusza jakby działała z dużym opóźnieniem i strasznie wolno, jakby wsadzić palec do smoły i nim poruszać. Czyściłem ta myszkę dokładnie i nie pomogło.
Po podpięciu do Amigi myszki pecetwoej optycznej prawie podobnie było.
Kumpel ma podobny problem jakie podepnie laptopa przez HDMI do telewizora HD to myszka też masakrycznie źle działa. Muszą występować opóźnienia w przesyłaniu.
haynor wrote:ihtius, jak czytałem komentarze tego sprzedającego to faktycznie ludzie skarżyli się że nie pasuje za bardzo do A600.
olesio, ihtius - jakie to myszki?
Jak kiedyś kupowałem ten adapter to nikt wtedy się jeszcze nie skarżył na niedopasowanie do Amigi 600.
Nie pamiętam tych myszek ale to były zwykłe tanie optyczne myszki na kabelku dosyć stare. Jedna to A4techa z 7 lat temu kupiłem w MediaMarkcie za około 40 zeta. Podpinałem też a4 Techa myszkę bez przewodową to nie działała.

-- 05 Lut 2014, 02:14 --
Anthrox wrote:ihtius wrote:Kiedy jest podpięta do monitora firmy Commodore
Monitor Commodore z USB?

Nie ! Jak Amigę 600 podepnę pod oryginalny monitor commodore to myszka pracuje prawidłowo.
Zaczynam coraz bardziej skompilowanie pisać jak raxor.
Dlaczego wole kontakt w realu wtedy można wszystko dokładniej wyjaśnić i osoba z którą rozmawiasz jest bardziej skupiona na rozmowie.