Re: Minimum Requirements for EXEs

Swoją drogą, miałbym wielką chrapkę sprawdzić starsze wersje WinUAE, zna ktoś jakieś archiwum?
EDIT: Mam 0.8.21R1 (23.02.2002), kto zejdzie niżej?
http://replay.waybackmachine.org/200203 ... WinUAE.exe
ROTFL. Nie bardzo. A powinienem?Last Samurai wrote:Shoon a przeczytaj moj pierwszy post dokladnie i wnikliwiejest tam napisane ze odpalalem na XP a karta dzwiekowa to soud blaster 128pci (ujeta tam jako sb 128 pci) rowniez napisane jest ze uzywalem najnowszych mozliwych do niej sterownikow. I jak sie teraz czujesz kocie? Zmiazdzony?
![]()
Przepraszam książę, mam nadzieję że mi wybaczysz a Smerfy znowu zagoszczą u ciebie na ekranie TV i bajka się dobrze skończy...Last Samurai wrote:Wychodzi na to ze chcesz do***rdolic komus dla zasady a nie dlatego ze masz racje
OMG. Sajensfikszyn w wykonaniu Skorpiego komputera który jako jedyny działa logicznie.Last Samurai wrote:Co do zasady dzialania bufora spoko dluzej sie niby czeka na przetworzenie ale i wieksza ilosc dzwiekow moze sie w nim zmiescic jesli jest on wiekszy co za tym idzie plynnosc ich odtwarzania powinna sie zwiekszyc bo nie bedzie strat jakosci w postaci trzaskow tworzonych przez nieustanne dogrywanie do bufora.
Trzaski. LOL. Nie wiem, Ty narzekasz na dźwięk, dlaczego ja Ci mam tłumaczyć jak wyglądają Twoje problemy z dźwiękiem?Last Samurai wrote:I co rozumiesz przez zepsuty dzwiek?
Nic się nie będzie naprawiać, tylko wyobraź sobie że tak to działa iż na nowym mocniejszym sprzęcie nie będzie problemów z brakiem mocy obliczeniowej, ale po co ja to wogóle muszę tłumaczyć że lepszy komp = lepiej chodzi emulacja? OMG Skorp, nie dobijaj mnie, nawet Ty jesteś to w stanie zrozumieć... może po jakimś dłuższym czasie niż inni, ale napewno dasz rade...Last Samurai wrote:jak zmienie sprzet nalepszy to sie naprawi?
Doprawdy doceniam Twoją wnikliwą analizę jaką przeprowadziłeś na odległość niczym Kaszpirowski a która pozwoli mi dokonać lepszej samooceny przy najbliższych badaniach lekarskich. Dzięki że się tak przejmujesz.Last Samurai wrote:Cos ci sie chyba pod futerkiem w okolicach mozgoczaszki popsulo
Widzisz, bo to tak działa że zazwyczaj mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi, którzy potrafią przedstawić swój punkt widzenia, skorygować kogoś zdanie i sami są wdzięczni za wytknięcie jakiegoś błędu a nie reagują jakbym naruszył ich świątynię wszechwiedzy.Last Samurai wrote:Czepiasz sie slowek shoon
Np których? Do tej do której się przyznałem powyżej?Last Samurai wrote:i nie potrafisz sie przyznac do swoich wpadek
Dzięki! Ech, Karol, Ty kawalarzu, tylko Ty to potrafisz poprawić humor z rana.Last Samurai wrote:masz chyba ego wielkosci muru chinskiego
Widzisz, to działa tak że nie Tobie o tym decydować, bo żaden człowiek nie jest w stanie obiektywnie ocenić samego siebie. Zapytaj dowolnego psychologa/psychiatrę/innego specjalistę...Last Samurai wrote:zatem to nie ja powinienem sie udac do psychologa/psychiatry/innego specjalisty.