Polski

Quickjoy III Supercharger

Masz problemy z przeróbką swojej prawdziwej Amigi? Karta rozszerzeń odmawia posłuszeństwa? Załóż wątek inni Amigowcy poratują Cię pomysłem na rozwiązanie problemu, albo przynajmniej wesprzą w bólu.
sunset Witam Państwa, poszukuję informacji odnośnie połączeń kabli we wspomnianym joyu. Nie musi to być schemat, wystarczy nawet zdjęcie, które pokaże mi, jaki kabelek z jakim lutem na płycie drukowanej powinien być połączony. Problem polega na tym, że mam taki właśnie joystick, ale niestety kabelki wewnątrz są luzem i nie wiem, który gdzie powinien być, a chciałbym dokonać naprawy. Proszę o pomoc. :-) Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/amiga-hardware/quickjoy-iii-supercharger-t4739.html
2018-03-03T17:45:30+01:00
Witam Państwa, poszukuję informacji odnośnie połączeń kabli we wspomnianym joyu. Nie musi to być schemat, wystarczy nawet zdjęcie, które pokaże mi, jaki kabelek z jakim lutem na płycie drukowanej powinien być połączony. Problem polega na tym, że mam taki właśnie joystick, ale niestety kabelki wewnątrz są luzem i nie wiem, który gdzie powinien być, a chciałbym dokonać naprawy. Proszę o pomoc. :-)

2018-03-03T17:49:29+01:00

Re: Quickjoy III Supercharger

Pokaż zdjęcia jak wygląda w środku z płytką drukowaną.

2018-03-03T17:52:54+01:00

2018-03-03T17:53:56+01:00

:madclap:

Return to Hardware