Polski

GFXrip - moje boje

Dyskusja o programach użytkowanych na Amidze.
Pancio zakladam ten temat, gdyz wydaje mi sie ze jako pierwszy na swiecie (hehe ;) ) zripowalem grafike z polskiej gry misja harolda. oto moja pierwsza probka specjalnie dla antka bo wiem, ze nie moze zyc bez tego zielonego typa :D

Image

Image

no i tu animacja na szybko, hehe.

Image Image Image Image

moj skill w obsludze GFXripa dzis podskoczyl diametralnie. mam kilka swoich gotowych ripow jeszcze w zanadrzu. postaram sie w miare mozliwosci cos dorzucac do tego tematu. oczywiscie jesli ktos ma cos swojego, zripowanego z amigi to mozna sie chwalic.

peace
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/amiga-software/gfxrip-moje-boje-t2375.html
2013-01-01T18:43:12+01:00
zakladam ten temat, gdyz wydaje mi sie ze jako pierwszy na swiecie (hehe ;) ) zripowalem grafike z polskiej gry misja harolda. oto moja pierwsza probka specjalnie dla antka bo wiem, ze nie moze zyc bez tego zielonego typa :D

Image

Image

no i tu animacja na szybko, hehe.

Image Image Image Image

moj skill w obsludze GFXripa dzis podskoczyl diametralnie. mam kilka swoich gotowych ripow jeszcze w zanadrzu. postaram sie w miare mozliwosci cos dorzucac do tego tematu. oczywiscie jesli ktos ma cos swojego, zripowanego z amigi to mozna sie chwalic.

peace

2013-01-01T18:54:10+01:00

Re: GFXrip - moje boje

Jak temat się rozkręci, możesz liczyć na osobny dział - Sprites.
Może zdechlakowi wyciągnij sprite z the settlers? :tuptup1:

2013-01-01T18:55:39+01:00

no to musi stwierdzic z ktorego momentu gry chce te sprite bo to tez wazne, czy np z intro czy z samej gry ?
ale nie obiecuje ze zrobie, moj skill rosnie ale jeszcze duzo do nadrobienia mam, hehe ;)

2013-02-04T04:31:48+01:00

Nice :D,możesz napisać jakiś tutek jak to się robi ?

Return to Software