Polski

Battlefield 3 czy COD Modern Warfare 3

Dyskusje na temat ankiet.

Battlefield 3 czy Call of Duty Modern Warfare 3

Poll ended at 24 Nov 2011, 09:13

Battlefield 3
3
75%
Call of Duty Modern Warfare 3
1
25%

Total votes: 4

Elmek13 Co ciebie akurat urzekło, i dlaczego wybrałeś tą grę a nie przeciwną.

Po wylosowaniu, przez przekupną maszynę do spraw ankiet, wylosowana osoba biorącą udział w ankiecie po uzasadnieniu dlaczego akurat ta gra a nie przeciwna, otrzyma...

Zestaw skarpet bez uciskowych w kolorze khaki.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/ankiety/battlefield-czy-cod-modern-warfare-t1622.html
2011-11-17T09:22:37+01:00
Co ciebie akurat urzekło, i dlaczego wybrałeś tą grę a nie przeciwną.

Po wylosowaniu, przez przekupną maszynę do spraw ankiet, wylosowana osoba biorącą udział w ankiecie po uzasadnieniu dlaczego akurat ta gra a nie przeciwna, otrzyma...

Zestaw skarpet bez uciskowych w kolorze khaki.

2011-11-17T09:48:00+01:00

Re: Battlefield 3 czy COD Modern Warfare 3

Nie znam tych gier, ale napisałem testowego posta, bo miałeś błąd podobno.

2011-11-17T10:26:37+01:00

Miałem, ale już wszystko działa. Skarpetek nie chcesz, że nie napisałeś dlaczego ta gra.

2011-11-17T11:05:08+01:00

Modern Warfare 3 bo część serii Call of Duty. Tradycja taka. ;)
Właściwie to nie wiem czemu ale nigdy w żadnego Battlefielda nie grałem, jakoś nigdy znajomi nie polecili... podobno single ma krótszy i mniej epicki, ot takie se działania wojsk dobrych na terenie tych złych.

PS: Jak wygram to poproszę ten bez.

2011-11-20T09:22:38+01:00

W ankiecie brakuje trzeciej opcji: "żaden z powyższych". Singiel przekombinowany fabularnie, skryptów tyle, że zgrzyta jak kg piasku w zębach. Obie gry są dla małolatów uważających ganianie po sieci za szczyt wysublimowanej rozrywki. CoD jeździ jeszcze na silniku Kwaka 3, bo Acti jest zbyt zajęte dojeniem marki, żeby zrobić coś innego (niedługo będzie serial brazylijski - w CoD 15 będziemy podbijać kosmos ew. Rosjanie okażą się indoktrynowani przez Szarych, a Soap zasięgnie pomocy u Muldera i Scully). BF - grę ratuje trochę Frostbite i możliwość "wchodzenia" do budynków przez "własnoręcznie" robione dziury w ścianie, singiel bezsensowny (a to ci nowość) pod względem fabularnym. Wg mnie: Battlefield 1942, CoD 1 i CoD: MW to są gry warte mojego czasu - cała reszta - klony, nieudane, przestarzałe i mające jeden cel - DOIĆ.

EDIT
Zapominałem o co-op w CoD: WaW i trybach zombie w WaW i CoD: Black Ops - świetna rozgrywka - pod warunkiem, że grasz ze znajomymi, a nie jakimiś szmaciarzami z wyszukiwarki.

2013-11-07T21:56:52+01:00

borias wrote: (niedługo będzie serial brazylijski - w CoD 15 będziemy podbijać kosmos ew.

Ha ha ha przewidziałeś to brawo. :ok1: :-) :haha:

"(niedługo będzie serial brazylijski"
Walczymy z konfederacją krajów Ameryki Południowej. :haha:

2013-11-08T00:33:18+01:00

jeżeli brać pod uwagę rozgrywkę multi to Battlefield 4 ;)
w żadnym Call'u multi nie wciągnęło mnie tak jak w BF:BC 2, więc zakładam że i tym razem BF wygra potyczkę na arenie gry wieloosobowej

2013-11-08T08:49:22+01:00

Zapraszam do tematu o BF4. A ten zamykamy.

PS. Skarpetek nikt nie chciał to dałem psu do zabawy.

Return to Ankiety