Debata: Czy karać za rzucanie mięchem?
Warna Adikowi zdjąć, jak obiecałem. A karać tylko za obrazy wzajemne - i tu uwaga przyjacielskie rzucanie mięchem w siebie też może być opacznie zrozumiane także uważajcie panowie. Tu jest bardzo cienka granica. Rzekłem ! 
Re: Debata: Czy karać za rzucanie mięchem?
ihtius wrote:Anthrox wrote:
Z jakiego to filmu ?
Skrzydlate świnie (2010)
http://www.filmweb.pl/film/Skrzydlate+% ... 010-507364
ja już swoje zdanie powiedziałem - zero tolerancji dla przekleństw, i nie chodzi o to że tu kobiety zaglądają, bo one święte nie są, ale chodzi o zasady 

Tauriś, piszesz tak, jakby nie było włączonej cenzury defaultowo 
Jeżeli nie podoba Ci się jej działanie - możemy dopieścić funkcjonalność.
Ona po to miała być włączona, aby pełniła rolę strażnika.

Jeżeli nie podoba Ci się jej działanie - możemy dopieścić funkcjonalność.
Ona po to miała być włączona, aby pełniła rolę strażnika.
Antus Ty mój skarbie najdroższy
tu nie chodzi o działanie autocenzury, ona działa tak jak powinna, tu chodzi o to że ja zawsze byłem wrogiem przekleństw

tu nie chodzi o działanie autocenzury, ona działa tak jak powinna, tu chodzi o to że ja zawsze byłem wrogiem przekleństw

tauri5 wrote:ja już swoje zdanie powiedziałem - zero tolerancji dla przekleństw, i nie chodzi o to że tu kobiety zaglądają, bo one święte nie są, ale chodzi o zasady
to po co była ta ankieta?
Bo ja rozumiem,że masz swoje zdanie, ale od teraz możesz się ino przyglądać.

Ankieta była po to żeby raz na zawsze rozwiązać problem karać czy nie. Nie oznacza to jednak że nasze obowiązki jako moderatorów zubożeją. Wrecz przeciwnie, karać nie będziemy ale nie zdziwcie się jak zastaniecie swoje posty wyedytowane. Jeśli uznamy że było w nich zbyt dużo gwiazdeczek. A zaręczam że gwiazdki można podmienić na łagodniejsze w ciągu kilku minutek 

faktycznie w tytule jest jak byk "Czy powinniśmy karać za rzucanie mięsem?" , a nie "Czy można rzucać mięchem na lewo i prawo" - mój błąd
sorry tauri5 

A to opozycja znalazła lukę prawną 

Nie, to prawica trzasnęła taki temat 

orhom wrote:tauri5 wrote:ja już swoje zdanie powiedziałem - zero tolerancji dla przekleństw, i nie chodzi o to że tu kobiety zaglądają, bo one święte nie są, ale chodzi o zasady
to po co była ta ankieta?
Bo ja rozumiem,że masz swoje zdanie, ale od teraz możesz się ino przyglądać.
polecam Ci przeczytać co napisałem w poście nr. 20

-- 13 Wrz 2013, 21:07 --
orhom wrote:faktycznie w tytule jest jak byk "Czy powinniśmy karać za rzucanie mięsem?" , a nie "Czy można rzucać mięchem na lewo i prawo" - mój błądsorry tauri5
np
Anthrox wrote:Za dnia poszukam, bo tytuł wyleciał mi z głowy - a chciałem obejrzeć
Ten aktor fajnie gra chamów i prostaków.