Natychmiastowe uruchomienie się gry, jednak w grze będzie już wtedy załadowany zwykły highscore dołączony do gry - jeżeli chcemy upamiętnić nasz wynik - zrobimy to jedynie wykorzystując SGF (jak wciśniemy delete plik z wynikiem się zapisze na dysku, jednak gra go zignoruje)
Opcja 2:
Dłuższe uruchomienie gry, jednak do pamięci wrzuci się plik z aktualnymi wynikami. Pamiętajcie, że wyniki zapisywało się przez F10 lub * -> gdy się wciskało home - plik się nie zapisywał.
Ankieta jest aktualna jedynie parę dni!
-- 18 Lut 2011, 10:27 --
Podziwiam Was - 72 osoby i zadbaliście, żeby sonda miała równy podział AnthroxPage 1 of 11https://forum.thecompany.pl/ankiety/exeki-2011-t919.htmlhttps://forum.thecompany.pl/ankiety/exeki-2011-t919.html
Natychmiastowe uruchomienie się gry, jednak w grze będzie już wtedy załadowany zwykły highscore dołączony do gry - jeżeli chcemy upamiętnić nasz wynik - zrobimy to jedynie wykorzystując SGF (jak wciśniemy delete plik z wynikiem się zapisze na dysku, jednak gra go zignoruje)
Opcja 2:
Dłuższe uruchomienie gry, jednak do pamięci wrzuci się plik z aktualnymi wynikami. Pamiętajcie, że wyniki zapisywało się przez F10 lub * -> gdy się wciskało home - plik się nie zapisywał.
Ankieta jest aktualna jedynie parę dni!
-- 18 Lut 2011, 10:27 --
Podziwiam Was - 72 osoby i zadbaliście, żeby sonda miała równy podział
oj panowie, ludzie glosuja zeby im sie exeki natychmiastowo odpalaly bez mozliwosci zapisywanie save innego niz sgf :/ o co tu kjurwa chodzi, przeciez takie cos to nie bedzie PRO. a noz zaczne grac w pinball i nabije nowy rekord, az tu nagle "ku*** ! nie wgralem starego sgf'a i nie mam starszych wynikow, co teraz zapisac nowego sgf'a i miec w dupie moja cala reszte czy moze wk***ic sie i wylaczyc i sprobowac jeszcze raz z juz wgranymi moimi wynikami " oj panie i panowie, zrobmy to po ludzku, zeby bylo dobrze. mi sie nie podoba wogole pomysl, ze jedyna mozliwoscia zapisania wyniku etc to bedzie sgf :/ szanujmy sie
-- 19 Lut 2011, 12:32 --
wogole dziwie sie ze rozwodzimy sie na ten temat (ankiety, pierdoły), jak dla mnie to nie podlega dyskusji ze zapisywanie wynikow musi byc w standardzie a nie przez SGF :/ oj, pomyslcie dwa razy drodzy czerwoni, zebyscie nie zj***li
chcialbym rozinac temat tej sondy, hehe no moim zdaniem jest zle sformulowana, hehe "natychmiastowe zaladowanie gry" lub "po staremu", przeciez teraz, majac natywne okienko i osobny konfig dla kazdego tytulu wydaje mi sie ze mozna spokojnie zrobic "natychmiastowe zaladowanie gry" (mam tu na mysli miniecie CLI , cracktro etc blablabla, cos jak prince of persia, gra wgrywa sie "natychmiastowo") i zapisywanie wynikow po wyjsciu przez f10 lub * (wogole myslalem ze moznaby to usprawnic ale nie wiem czy jest to mozliwe, mianowicie przypisac do tego celu tylko i wylacznie guziczek DEL tak jak to sie ma w nowej becie 2.5, a nie ze w jednym exeku f10, w innym * a w jeszcze innym CTRL+ALT+DEL, hehe zartowalem z tym ostatnim) pozdrawiam wasz znienawidzony
Anthrox wrote:72 osoby i zadbaliście, żeby sonda miała równy podział
A jakieś nagrody (prócz Banów) będą rozdawane..w podzięce za głosowanie... bo nawet ja nie wiedziałem, że się zmówiły kasztany...( Ja nie brałem udziału... )