"Podaj jakiś przykład, bo wszystkie wersje CD32 które przychodzą mi do głowy są dupne"
dupne? spoko: Skeleton Krew - zajebisty soundtrack, Chaos Engine - normalne intro, którego zazdrości nawet wersja pc

!!, Roadkill - intro, Brutal Sports Football - muzyka i wcale nie dupna!, Legends - w sumie to nie wiem ale chętnie się przekonam, Zool 1 i 2 - interka i muzyka, Cannon Fodder - intro chyba że się myle

, SpeedBall 2 - muza, Ultimate Body Blows - muza bez której walczy się beznadziejnie i nie mów że lipna bo musiałbyś zjechać też muzę w Body Blows i Body Blows Galactic

i można tak w nieskończoność ale akurat w tym momencie do głowy przyszły mi tylko te tytuły

Roki - owszem przeczytałem wcześniejsze posty ale antek chciał żebym się wypowiedział więc to zrobiłem

Antek - akurat tych kilkaset MB ściągam w 10 sekund na światłowodach

a to że niektórzy ich nie mają i żyją w kamieniu łupanym i jakichś chorych lewacko-unijnych limitach to sobie ściągną kilku MB flopkę czyli tak jak to już napisałem wyżej wersja flopkowa mała dla prehistorików ze słabym łączem i wersja CD32/CD dla ludzi XXI wieku