Polski

Gry CD32 - osobny gatunek?

Dyskusje na temat ankiet.
Pancio zrob jak w pro tracker wersja full (full wypas ze wszystkim) i lite (bez gier cd32). a gry ktore nie maja wogole wwersji cd32 (np rickdangerous) niech sie nazywaja normalnie (bez fulów i lajtów). Ot taka idea.

ja jestem za exekami full wypas (nie chce rozbijac na czesci). w 2014 roku ma sie do hu** miejsca na dysku i nie ma co zalowac na wypasy ;)
Page 3 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/ankiety/gry-cd32-osobny-gatunek-t3233.html
2014-01-14T01:16:13+01:00

Re: Gry CD32 - osobny gatunek?

zrob jak w pro tracker wersja full (full wypas ze wszystkim) i lite (bez gier cd32). a gry ktore nie maja wogole wwersji cd32 (np rickdangerous) niech sie nazywaja normalnie (bez fulów i lajtów). Ot taka idea.

ja jestem za exekami full wypas (nie chce rozbijac na czesci). w 2014 roku ma sie do hu** miejsca na dysku i nie ma co zalowac na wypasy ;)

2014-01-14T08:12:26+01:00

A mi się soundtracki z wersji CD32 nie podobają

twoje subiektywne zdanie ja np. wolę grać z tą muzyką i tyle i wcale nie uważam żeby aż tak nie pasowała ;> a najbardziej to lubię mieć wersję dopasioną o wszystkie filmiki, intra, outra, srołtra itp. bajery, nawet na pc staram się zdobywać tytuły pełnopłytowe a nie ripy i jest takich jak ja wielu więc daj qźwa wybór or else ;>

2014-01-28T07:14:40+01:00

Przeciez te gry nie roznia sie prawie niczym, a te wydane specjalnie by pokazac ''moc'' konsoli sa gorsze niz gry z Segi CD.

2014-01-28T08:17:40+01:00

Przeciez te gry nie roznia sie prawie niczym

Brzmi jak wypowiedź człowieka któremu nie chciało się nawet wleźć na YT żeby porównać, że o pograniu w obie wersje nie wspomnę....Nie mam zamiaru pierdyliard razy wypisywać oczywistych różnic po prostu wersje CD32 też powinny się znaleźć jako exe i koniec kropka! W jakiej formie napisałem wcześniej propozycję. Ale jeszcze raz mi który napisze, ze się niczym nie różnią, są gorsze albo coś podobnego to przyjadę na zlot i rozstrzelam!

2014-01-28T10:02:40+01:00

Pancio wrote:ja jestem za exekami full wypas (nie chce rozbijac na czesci). w 2014 roku ma sie do hu** miejsca na dysku i nie ma co zalowac na wypasy

W pełni popieram :-E

-- 28 Sty 2014, 04:02 --

bebokus wrote:Przeciez te gry nie roznia sie prawie niczym, a te wydane specjalnie by pokazac ''moc'' konsoli sa gorsze niz gry z Segi CD.

Bzdury bzdury bzdury...

W tamtych czasach muzyka audio w grach to też był cool dodatek.
Gdyby nie te ceny...

A jeśli chodzi o segaCD to ztym było różnie.

2014-01-28T22:43:57+01:00

scorpeus wrote:Ale jeszcze raz mi który napisze, ze się niczym nie różnią, są gorsze albo coś podobnego to przyjadę na zlot i rozstrzelam!

Jeszcze Ciebie do szczęścia brakuje na nim :lol2:

2014-01-28T23:11:01+01:00

Jeszcze Ciebie do szczęścia brakuje na nim :lol2:

No patrz bo z ruską mafią czarną wołgą wjadę ;>

2017-10-24T01:27:38+01:00

Kategoria CD32 czy jakkolwiek inaczej zwać by się miała to pozycja obowiązkowa ;] Inna sprawa to zawartość. Faktycznie dla użytkownika chyba najwygodniejszym rozwiązaniem i najpełniejszym jest wersja full. A podział na full i lite naturalnym wyjściem z sytuacji. Czyli podział na dyskietkową wersję i wersję cd + dystkietka. Oczywiście jeżeli rozdział wersji full byłby konieczny do szybszej publikacji (czyli porzucenie wersji dyskietkowej w wersji full) to myślę, że mało kto by się obraził. Koniec końców CD32 samo w sobie może być wystarczającą opcją. Zabieram głos by przypomieć o problemie. :amen:

Return to Ankiety