Polski

Jak Ci się podoba obsługa i wygląd strony głównej?

Dyskusje na temat ankiet.
Hardy Jak dla mnie wszystko ok, tylko dodałbym recenzję do tych gierek czy coś. ;) Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/ankiety/jak-podoba-sie-obsluga-wyglad-strony-glownej-t1152.html
2011-09-11T15:24:04+01:00

Re: Jak Ci się podoba obsługa i wygląd strony głównej?

Jak dla mnie wszystko ok, tylko dodałbym recenzję do tych gierek czy coś. ;)

2013-10-03T23:58:02+01:00

Mam problemy z zdziałaniem strony na na Chrome. Jednym z nich jest wolne wczytywanie się strony głównej oraz inne:

Miałem to zgłosić wcześniej, ale myślałem że to wina wolno działającego neta u mnie.

-- 04 Paź 2013, 00:57 --

Na Operze i Mozilli u mnie jest poprawnie.

2013-10-04T00:13:08+01:00

Przekazuję Demonic ;)

2013-10-04T06:57:29+01:00

ja też mam Chrome'a i u mnie się nic nie dzieje, internet też nie jest jakiś oszałamiający raczej, zwykłe 10Mbit

2013-10-04T12:53:57+01:00

U mnie też raczej ok, choć czasem Opera wywala mi dziwne kwiatki na forum. Ale to na 100% wina Opery.

Mały Off-top.
Warto się przesiadać na nową Operę ? Używał jej ktoś, warto się przesiąść ? Czy może zafundować sobie powrót do bardzo dawno niewidzianego przeze mnie Firefox-a ?

2013-10-04T19:40:41+01:00

roki76 wrote:Mały Off-top.
Warto się przesiadać na nową Operę ? Używał jej ktoś, warto się przesiąść ? Czy może zafundować sobie powrót do bardzo dawno niewidzianego przeze mnie Firefox-a ?

Zauważyłem, że jak się długo używa tego Firefoxa, który ma dużo wtyczek i dodatków to zwalnia swoje działanie i jest mniej responsywny. Robi się z niego kobyła. Nawet czyszczenie ccleanrem nie pomaga.

2013-10-05T09:45:06+01:00

Nie całkiem chodziło mi o to co pisałeś Ihtius. Chciałbym wiedzieć po prostu czy warto się przesiadać na nową operę, bo zdaje się że twórcy zaprzestali już definitywnie wspierać tę przeglądarkę w wersji 12. Chrome jak dla mnie odpada. Choć nowa Opera to ten sam silnik co Chrome. Zostałby na polu walki tylko FF.

2013-10-05T09:58:40+01:00

Nie warto. Silnik od Chrome = wszystkie wady Chrome. Nowa Opera nie posiada 80% funkcji, które ma stara - tak jak w śmierdolonym Chrome nie można nawet zmienić skrótów klawiszowych. To przestała być przeglądarka dla nerdów. Bieda z nędzą.

2013-10-05T15:18:37+01:00

Niby klon Chrome, ale opcji konfiguracji ma jeszcze mniej niż Chrome (SIC!). Poza tym tak jak Chrome jest chyba najszybszą przeglądarką, tak nowa Chromowana Opera jest koszmarnie wolna - strony co prawda ładują się równie szybko, ale to jak działają to już zupełnie inna historia. Poza tym mimo zmiany silnika jakimś cudem pozostawili główny ficzer starych wersji Opery - niektóre strony źle się wyświetlają :huh:
Do tego chyba ciągle jest w stanie beta, bo co jakiś czas lubi się wysypać.
Nową Operę należy olać ciepłym moczem i nie zawracać sobie nią głowy.

2013-10-05T22:59:48+01:00

I dziękuję Panowie za takie wypowiedzi. Wiem co teraz robić :) Powrót do FF. :)

2013-10-05T23:53:28+01:00

Obsługa hujowa bo nie wpadają pokojówki co godzinę... trzeba to poprawić.

2013-10-06T02:41:33+01:00

Ja mam problem od dłuższego czasu z Firefoxem. Mianowicie czasami występuje on nagle podczas używania, czasami po wielu godzinach i dniach. Komputer mi frezuje tak, że nic nie działa, nawet myszką nie da się ruszyć, te frezy chwilowo mijają i po kilku sekundach ponownie wracają. Wyłączenie wtedy Firefoxa już nie pomaga jedynie trzeba resetować komputer. Z innym przeglądarkami takiego problemu nie mam. :-(

2013-10-06T10:36:39+01:00

Ach kochany FireFox. Kiedyś moja jedyna przeglądarka. Dawno go porzuciłem, ponieważ zrobiła się z niego taka kobyła, że po dłuższym czasie użytkowania robi się coraz większy i wszystko, dosłownie zamula.

2013-10-06T11:07:39+01:00

Niestety, powiedziałem Operce papa i właśnie rozpocząłem współpracę z FireFoxem, Zobaczymy co z tego będzie ;)

2013-10-06T12:00:14+01:00

Ja nie zmieniam, używam Chrome'a. Przy FF nie szło nic zrobić po kilku godzinach przy włączonym kompie. Nawet strona the company ładowała się jakoś powoli. Wkurzający jest ten flash, który non toper się powiększa i jak załączę dwie strony wyświetlające np. Youtube'a i jakąś grę w przeglądarce to się tnie, czasem zawiesi się cały system na minutkę, ale muszę odczekać i dopiero system wznawia pracę. Druga sprawa to ponad 5 letni Windows Vista nie ruszany od samego kupna komputera :)

2013-10-07T09:42:15+01:00

E tam, siedzę na Firefoxie i żadnego zwolnienia nie zauważyłem, wystarczy mieć adblock+flashblock :) Próbowałem Chrome, ale mu podziękowałem, zbyt duża ilość RAM przy wielu otwartych kartach.

Return to Ankiety