Re: Czy biblioteczka Janusza ma nadal istnieć?
Anthrox wrote:Wyjątkowo mogę Ci dać dostęp, bo jako jeden z niewielu miałeś przynajmniej siłę i się zarejestrowałeś, podziękowałeś, przywitałeś, więc i zostawiłeś po sobie miłe wrażenie.
Dostęp dostaniesz jak z rokim się uporamy z porządkami. Pasuje?
Cudnie, dziękuję!

W tej chwili cena za utrzymanie publicznego dostępu do FTP wynosi 70zł na miesiąc. olesio wspomniał, że gdyby z 20 osób się zrzuciło po 3zł by taka kwota zostałaby osiągnięta.
Uważam, że to nie jest wielka cena, zwłaszcza, że za całość płacę znacznie więcej z własnej kieszeni
A i tak robię ukłon i plików nie kasuję - po prostu będą one dostępne w strefie "VIP" - czyli dla osób, które napisały przynajmniej 500 postów na TC. Chyba nie żądamy wiele z zamian dając darmowe ściąganko?
Jestem poza tym otwarty na współpracę. Jak ktoś zna lepszy hosting od chomika, gdzie pliki nie wyparują to słucham
Chomik to nie jest złe rozwiązanie, jest to niegłupi sposób na taki "publiczny" dostęp, natomiast zarabia na tym, zdaje się, właściciel Chomika, więc do Was nic pewnie nie skapnie z tego, co ludzie będą płacić na Chomikowy transfer?
Sam na pewno będę mógł coś dorzucić do skarbonki, bo od przyszłego roku i tak będzie mi bliski temat hostingowych opłat, kwestia jeszcze tylko tego, jak będzie wyglądał mój budżet 2014, a o tym będę wiedział dopiero w najbliższych tygodniach. Ze mną jest tak, że nie korzystam z takich zasobów non-stop na wysokich obrotach, ale zawsze zależy mi aby mieć je jakoś "pod ręką" i żyć ze świadomością, że jeśli kiedyś będę czegoś potrzebował to jest gdzie się udać - to nie musi być coś dostępnego "od zaraz", ale po prostu dostępnego. A za coś takiego należy płacić, wszak nic nie jest za darmo.