Drodzy!
Przede wszystkim raz jeszcze pragniemy gorąco podziękować Wam za wsparcie i przeprosić za zaistniałe zamieszanie. Mamy już gotowe rozwiązanie dla Wspierających, którzy w ramach nagrody mają 6 kolejnych wydań czasopisma w druku bądź cyfrowo. Dotyczy to nagród "Chcę wszystko cyfrowo", "Pakiet uzupełniający" oraz "Chcę wszystko drukiem".
PIERWSZA OPCJA
Dostarczamy Wam kolejne wydania pisma pod nowym tytułem. Dodatkowo w ramach dodatkowego podziękowania za wsparcie i zaufanie otrzymujecie jeden numer dodatkowo – czyli przed Wami 5 zamiast 4 kolejnych wydań. Jeżeli decydujecie się na tę opcję – po prostu ci z Was, którzy zamówili druk – otrzymają 5 kolejnych wydań czasopisma pocztą pod wskazany adres, a ci którzy wybrali wersję cyfrową – również otrzymają dostęp do 5 kolejnych wydań w wersji cyfrowej.
DRUGA OPCJA
Wiemy, że są wśród Was tacy, którzy z różnych względów nie są zainteresowani otrzymywaniem kolejnych wydań pisma pod tytułem innym niż Secret Service. W pełni Was rozumiemy i raz jeszcze przepraszamy, że czujecie się zawiedzeni. Dla Was umożliwiamy w porozumieniu z serwisem PolakPotrafi.pl rezygnację z otrzymywania kolejnych wydań i odpowiedni zwrot przekazanych środków.
O Waszej decyzji będziecie mogli poinformować nas jutro - otrzymacie w tej sprawie stosownego maila
Przypominamy, że niezależnie od powyższego KAŻDY Wspierający, który w trakcie akcji wybrał nagrodę z co najmniej jednym wydaniem w formie drukowanej otrzyma najbliższy numer naszego czasopisma dodatkowo gratis (w druku i z przesyłką).
Natomiast WSZYSCY, którzy wsparli nas choćby złotówką otrzymają bezpłatnie dostęp do cyfrowej wersji najbliższego numeru. W ten sposób chcemy Wam dodatkowo podziękować i dać możliwość oceny, czy nadal chcecie być z nami.
Jeżeli macie dodatkowe pytania lub wątpliwości – poinformujcie prosimy nas i ekipę PolakPotrafi.pl o tym pod adresami e-mail:
[email protected] oraz
[email protected]ROZLICZENIE DLA OSÓB ZAINTERESOWANYCH ZWROTAMI
Kilka słów wyjaśnienia. W przypadku nagród drukowanych, podstawową nagrodą jest "Pakiet uzupełniający" - dzięki tej nagrodzie możemy wyliczyć jednostkowy koszt magazynu: 60 zł / 5 = 12 zł, który traktujemy jako podstawę do zwrotu. Z kolei, w przypadku nagrody przesłanej w PDF, jednostkowy koszt magazynu to 8,33 zł.
NAGRODA "Pakiet uzupełniający"
Wsparcie:
60 zł
Zawartość nagrody:
5 wydań drukowanych, numery od 2-6
Z tej nagrody projektodawca zrealizował:
1 wydanie drukowane
Wyliczenie:
60 zł - 12 zł = 48 zł możliwe do zwrotu.
NAGRODA "Chcę wszystko drukiem"
Wsparcie:
75 zł
Zawartość nagrody:
6 kolejnych papierowych wydań SS, wdzięczność redakcji oraz dostęp do Secret Action.
2 wydania drukowane, wdzięczność redakcji oraz dostęp do Secret Action.
Wyliczenie:
75 zł - 24 zł = 51 zł możliwe do zwrotu
NAGRODA "Chcę wszystko cyfrowo"
Wsparcie:
50 zł
Zawartość nagrody:
6 kolejnych wydań Secret Service w PDF, wdzięczność redakcji oraz dostęp do Secret Action.
2 z 6 wydań SS w PDF, wdzięczność redakcji oraz dostęp do Secret Action.
Wyliczenie:
50 zł - 16,67 zł = 33,33 zł możliwe do zwrotu.
Dzięki!