Secret Service
szkoda :( ... może admin przypomni o sobie,bo szkoda takie forum zmarnować.
Re: Secret Service
szón a dysponujesz może nieuszkodzonym skanem numeru 60 

Na ftp jest od zawsze wersja nieuszkodzona, problem leży po twojej stronie, ściągnij jeszcze raz.
ściągnąłem i niestety ciągle to samo - brakuje kilku ost. stron
Potwierdzam. W numerze 60 nie ładują się wszystkie strony.
sprawdziłem - zasysając ów numer z każdej dostępnej na swoim komputerze przeglądarki
i ciągle to samo, potem skorzystam z komputera siostry - tak dla ost. potwierdzenia

Nie wiem co poradzić, u mnie na WinDjView 2.0.2 wszystkie 118 stron ładuje się bez problemu.
EDIT: upewnijcie się że plik ma 105 MB czyli 111 120 170 bajtów.
EDIT: upewnijcie się że plik ma 105 MB czyli 111 120 170 bajtów.
ma, dokładnie tyle 
również używam wersji WinDjView 2.0.2

również używam wersji WinDjView 2.0.2
Ściągnij teraz, powinno działać.
Problemem był jak zwykle bucowo-Antkowy sprawdzator online, zakłócał przesył danych.
Problemem był jak zwykle bucowo-Antkowy sprawdzator online, zakłócał przesył danych.
potwierdzam szón - wszystko teraz jest jak powinno być
czyli OK 

Shoonay wrote:Problemem był jak zwykle bucowo-Antkowy sprawdzator online, zakłócał przesył danych.

szón mógłbyś też sprawdzić numer 64
nie wczytują się ostatnie strony

Nosz qzwa, naprawione, tylko jakim cudem źródło z którego ściągałem, o identycznej wielkości plików w porównaniu z tym co mam na HD jest zabugowane?
Znowu Antkobuc jakieś chochliki na serwer wpuścił i wyżerają bajty...

Znowu Antkobuc jakieś chochliki na serwer wpuścił i wyżerają bajty...
Jak masz wątpliwości, pakuj do rar!
Na życzenie to co jest na serwerze mogę spakować do rar, żebyś drugi raz nie wrzucał.
z 64 już wszystko w porządku 

Chodzi o dokładną odwrotność - ja mam PEWNOŚĆ że pliki były wcześniej w 100% poprawne. Spakowanie do RAR nic nie naprawi.Anthrox wrote:Jak masz wątpliwości, pakuj do rar!
Zresztą jak u licha plik może zostać zuploadowany poprawnie (bez żadnego komunikatu o błędzie) i mieć dokładnie tę samą wielkość co plik źródłowy na HD, a jednak nie wyświetlać jakichś danych?

Jest milion korekcji błędów na drodze takich danych idących na serwer które by to wychwyciły i wskazały niezgodność.
Faktycznie to dziwne. Ale istnieją błedy DNS przez promieniowanie kosmiczne. To może i przy uploadzie pliku coś też takiego się zdarza. Albo gator jako krokodyl nie lubi kotów :/ Ale to tylko moje domysły. Natomiast spakowanie rarem wprawdzie niewiele daje, ale w przypadku skopanego archiwum zawartości nie uda się rozpakować.
Ja nie wrzucałem, to nie zabieram głosu 

spokojnie Panowie, ja sprawdzam każdy SS więc będę na bieżąco informował o odkrytych problemach