Flashback - tylko wersja PL

Rozwiązane problemy z błędami - tematy są swoistą encyklopedią rozwiązania problemów rodem z pomysłów McGyvera

Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Jak w temacie, po wklepaniu kodu do jednej z ostatnich plansz (GARY) to prosi o dysk 4. Wersja ENG chodzi bez problemu.
pozdrawiam!
User avatar
Onasis Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 41
Joined: 24 May 2010, 21:25
Last Visit: 03 Jun 2019, 22:41
Online: 3d 12h 35m 18s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Potwierdzam ten błąd pojawia sie prośba o 4 dysk.
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4435
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 14 Jul 2019, 09:45
Online: 134d 28m 42s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Chyba wiem w czym tkwi problem...
Powiedzcie mi Panowie - jak odpaliliście ENG, czy spróbowaliście PONOWNIE w PL wpisać GARY ?
Podejrzewam, że wersja PL w oryginale nie ma paru plików, ale ENG kopiuje je sobie - wiec PL powinna śmigać - na dowód screen.
Image
Jeżeli działa to na Wasze życzenie mogę wydać 2.1 gdzie dorzucę brakujace pliki z ENG :-)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12628
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:57
Online: 321d 11h 53m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Tak ten sposób zadziałał
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4435
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 14 Jul 2019, 09:45
Online: 134d 28m 42s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Czyli wszystko jasne...
Zaraz update zrobię - dzięki za informację :)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12628
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:57
Online: 321d 11h 53m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Poprawione panowie :-)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12628
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:57
Online: 321d 11h 53m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Działa :)
User avatar
Piwcio Poland (pl) Male
User level 4
 
Posts: 334
Joined: 09 Jun 2010, 07:32
Last Visit: 02 May 2019, 09:57
Online: 7d 9h 54m 3s
Location: Warszawa
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 114
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Witam,

Pytanie odnośnie udostępnionej wersji Multi Flashback - na stronie pisałem usterkę, ale nie zaszkodzi jeszcze raz na forum.
Sprawa dotyczy trianera, który jest możliwy do aktywacji. U mnie nie działa...? Czy ktoś może to potwierdzić również...?

Pozdrawiam.
User avatar
JaRoPiO Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 6
Joined: 25 May 2010, 13:08
Last Visit: 28 Oct 2018, 08:40
Online: 2d 14h 9m 5s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Też właśnie chciałem spytać o trainera
Czy trzeba wciskać jakieś F1 albo coś w tym stylu aby trainer się aktywował?
User avatar
XaNtoR Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 2
Joined: 12 Sep 2010, 01:12
Last Visit: 04 Jan 2014, 20:36
Online: 8h 36m 51s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Dziwne, bo raz testując flashbacka z tego co pamiętam ten trainer włącza nieśmiertelność postaci - i działał - testowałem na poziomie gdzie wcześniej prosiło o 4 dyskietkę
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12628
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:57
Online: 321d 11h 53m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Z racji, że błąd z wersją PL już jest poprawiony i brak dalszych informacji nt trainera - przenoszę temat do archiwum błędów.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12628
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:57
Online: 321d 11h 53m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Flashback - tylko wersja PL

Post IP: rejestrowane!

Witam,

Bawiłem się poprawioną wersją Flashback.(v2.1)(EN_PL_CZ_DE_FR_IT)(1994)(Delphine)(+t)-TheCompany.exe -nie wiem co jest zgrane ale myślę, że trainer dalej nie działa. Wydaje mi się że trainer włącza nieubywanie naszej energii. Taki trainer pamiętam z Amigi.
Możliwość przechodzenia przez ściany, drzwi była (jest) błędem programowym samej gry. Za starych dobrych czasów mój dobry kolega sam wpadł na ten BUG i nawet wysłał do Gamblera jako cheat gry (pewnie wiele osób długo grających też to odkryła).

Pozdro. ;)
User avatar
JaRoPiO Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 6
Joined: 25 May 2010, 13:08
Last Visit: 28 Oct 2018, 08:40
Online: 2d 14h 9m 5s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Błędy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests