Napalm - freeze

Rozwiązane problemy z błędami - tematy są swoistą encyklopedią rozwiązania problemów rodem z pomysłów McGyvera

Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

Witam. Nie wiem czyja to wina i czego to wina ale przy 3 misji ludzi rozwalajac wroga baze gra po prostu zafreezowala. Stanela w miejscu nic sie nie dalo z tym zrobic tylko zamknac ja przez menedzer zadan :/ Moze to wina tego ze mi wiadomosc na gg wyskoczyla moze nie ale stalo sie tak wiec pisze ;)
User avatar
scorpeus Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 947
Joined: 24 May 2010, 21:27
Last Visit: 16 Mar 2014, 22:44
Online: 7d 5h 32m 37s
Location: Białystok
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 150
Chiński doradca Lubi-ToChiński doradca Lubi-To

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

Sam exek jest prawidłowy - nie wiem czy roni wgrywał do napalma patcha 1.4 i jakieś nieoficjalne - z tego co mówił nie, ale zdaje mi się, że to jednorazowy wybryk exeka :-)
Niestety nie jestem w stanie na teraz odpowiedzieć co się stało - bo tak samo freeze moge stwierdzic :-E
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12682
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:00
Online: 322d 22h 9m 1s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

Zgadza się robi sie zwieszka i gra wywala Guru. Ale tak się dzieje jak jest zbyt dużo wybuchów. i gra po prostu nie wyrabia. Anthrox ma zwiekszyć pamiec w grze i zobaczymy
Image
User avatar
RoniWorlds Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 776
Joined: 22 May 2010, 21:57
Last Visit: Yesterday, 22:17
Online: 45d 9h 48m 45s
Highscores: 2
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1015
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

No ale ja nie robilem zadnego duzego bum wiec zawieszka spowodowana obciazeniem gry nie wchodzi w gre (ale mi wyszlo:P) Po prostu jednostki ostrzeliwaly budynki i nagle freeze :/
User avatar
scorpeus Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 947
Joined: 24 May 2010, 21:27
Last Visit: 16 Mar 2014, 22:44
Online: 7d 5h 32m 37s
Location: Białystok
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 150
Chiński doradca Lubi-ToChiński doradca Lubi-To

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

Roni sprawdził i wersja 2.1 działa - nie powodując zawieszki.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12682
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:00
Online: 322d 22h 9m 1s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

No to czekam na update :P
User avatar
scorpeus Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 947
Joined: 24 May 2010, 21:27
Last Visit: 16 Mar 2014, 22:44
Online: 7d 5h 32m 37s
Location: Białystok
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 150
Chiński doradca Lubi-ToChiński doradca Lubi-To

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

Przecież masz przybudówkę i na niej pisze Ci na pewno, że masz do ściągnięcia zaległe update:

1.png


Bo widzę, że nie umiesz korzystać z przybudówki - jak pokazuje się jakaś liczba to kliknij - oznacza ona ilość exeków które masz w starej wersji.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12682
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:00
Online: 322d 22h 9m 1s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Napalm - freeze

Post IP: rejestrowane!

No skorzystalem juz :P Wlasnie rozkminialem co to za cyferki pod nickiem :P
User avatar
scorpeus Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 947
Joined: 24 May 2010, 21:27
Last Visit: 16 Mar 2014, 22:44
Online: 7d 5h 32m 37s
Location: Białystok
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 150
Chiński doradca Lubi-ToChiński doradca Lubi-To


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Błędy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests