nic nie DZIALA

Rozwiązane problemy z błędami - tematy są swoistą encyklopedią rozwiązania problemów rodem z pomysłów McGyvera

nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Cannon.Fodder.7in1.(v2.0)(1993-2008)(Sensible.Software)(+t)-TheCompany.exe - sciagniety z www.thecompany.pl
i superfrog tez thecompany.pl nie dziala

Super.Frog.(v2.0)(1993)(Team.17)(+t)-TheCompany
zainsatlowalem nowgo dx i sprobowalem kompatybilnosci xp sp 3 i sp2
tez w 480 na 640
i nic caly czas dostaje error (system oryginalny windows 7 64 bits)

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TheCompanyLoaderWinMain.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4c65ac4c
Fault Module Name: StackHash_0b75
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 80000001
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 0b75
Additional Information 2: 0b75568a0e6063f8cf7482f4e14934ab
Additional Information 3: 9834
Additional Information 4: 98346bb3eb4168d1fedd16afdae71a50

Jakies pomysly?
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

jakiego masz antywira ?
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

avasta i wylaczalem go zeby przetestowac - zadnej zmiany
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

A masz jakiegoś firewalla ?
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

comodo tez wylaczylem
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Włącz comodo i wyłacz defense+ powinno pomóc na 99% to on blokuje :-)
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

dalej to samo z wylaczonym firewallem i avastem Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TheCompanyLoaderWinMain.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4c65ac4c
Fault Module Name: StackHash_0b75
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 80000001
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 0b75
Additional Information 2: 0b75568a0e6063f8cf7482f4e14934ab
Additional Information 3: 9834
Additional Information 4: 98346bb3eb4168d1fedd16afdae71a50

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

-- 21 Aug 2010, 16:33 --

moj windows ma 2 dni wiec nic w systemie ni mam uszkodzone -jest to wersja angielska -
i7 920 2.66
6gb corsair 1666mhz
750gb + 400 gb hdd
ati 4870x2 - 2 gb ( pojedyncza karta z dwoma gpu - scalonymi)
soundmax hd audio
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Nie chodziło mi o to.W comodo wyłącz moduł defense+
W comodo daj zakładkę defense+ potem zaawansowane potem ustawienia defense+ i zmień na wyłączony potem restart systemu powinno pomóc.
Dołączam fotkę na ustawienie: d+

Image
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

dalej to samo - moze mamy jakis exec testowy zeby sprawdzic systemik?
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Ciekawe mi pomogło całkowite wyłączenie d+ a zrobiłeś restart systemu ?
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

zrobilem
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Jeśli możesz to wrzuć screen jak masz d+ ustawiony
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

prosze
Image
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Wykasuj konfigi w C>users>appdata>roaming>the company
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

usuniecie configow nie pomoglo - przydalby sie jakis testowy exec:)
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

Tu akurat nie mamy żadnego wszystkie są na głównej a próbowałeś inne ci działają ?
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

tez nie
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

A w trybie awaryjnym spróbuj
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

ok zaraz sie odezwe

-- 21 Aug 2010, 17:22 --

pod awaryjniakiem dziala - ale straszne lagi i oczywiscie bez dzwieku - pw zwykla winda wylaczylem kompozycje pulpitu i dalej to samo ale error code wyglada chyba tak samo


Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TheCompanyLoaderWinMain.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4c671de9
Fault Module Name: StackHash_0b75
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 80000001
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 0b75
Additional Information 2: 0b75568a0e6063f8cf7482f4e14934ab
Additional Information 3: 9834
Additional Information 4: 98346bb3eb4168d1fedd16afdae71a50

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Last edited by apis on 21 Aug 2010, 17:22, edited 1 time in total.
User avatar
apis Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 16
Joined: 10 Jul 2010, 10:59
Last Visit: 19 Sep 2010, 15:52
Online: 13h 49m 55s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: nic nie DZIALA

Post IP: rejestrowane!

ciekawe że w awaryjnym masz lagi ja mam dużo słabszy komp i działają mi gry płynnie
ale jak w awaryjnym poszedł to w Twoim kompie coś blokuje może po kolei wyłączaj procesy i może uda Ci się coś znaleźć.
Ale nawet logo the company ci się nie pokazuje ??
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Next

Return to Błędy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests