Pinballs Compilation
Napiszcie mi tutaj o wszystkich błędach jakie napotkaliście w starej wersji - problem z zapisywaniem higscore, ze sterowaniem i takie tam co jest szansa naprawienia w nowej wrsji
Re: Pinballs Compilation
Błąd z save pojawił się tylko raz pojawił się fioletowy ekran i uniemożliwił dalej granie trzeba było resetować exeka
Brak możliwości grania w Thomas The tank
I moja sugestia żeby przenieść sterowanie łapkami w Pinball Prelude oraz w Pinball Manii z shift na alt lub ctrl bo pzy shiftach system przerywa grę pytając o wyłączenie klawiszy trwałych.
Brak możliwości grania w Thomas The tank
I moja sugestia żeby przenieść sterowanie łapkami w Pinball Prelude oraz w Pinball Manii z shift na alt lub ctrl bo pzy shiftach system przerywa grę pytając o wyłączenie klawiszy trwałych.
To wyłącz. Podobnie ten głupi skrót do zmiany języka, wszystko to można powyłączać w panelu sterowania i nie będzie więcej wkurzać.roki76 wrote:bo pzy shiftach system przerywa grę pytając o wyłączenie klawiszy trwałych.
Dla mnie to jest tweak obowiązkowy po każdej (re)instalacji łindowsa

Ja to zrobiłem ale jak znajdzię się taki ludek który nagle spanikuje i nie będzie wiedział co robić ? 
Ale tak jak pisałem to tylko moja sugestia
Ale tak jak pisałem to tylko moja sugestia

Błąd z save pojawił się tylko raz pojawił się fioletowy ekran i uniemożliwił dalej granie trzeba było resetować exeka.
Nazwa gry?
Brak sterowania łapkami w Pinball Mania -> bodajże dało się z tego co pamietam - o Thomasie wiem i znam ten błąd - postaram sie poprawić
Nazwa gry?
Brak sterowania łapkami w Pinball Mania -> bodajże dało się z tego co pamietam - o Thomasie wiem i znam ten błąd - postaram sie poprawić
No ja nie znalazłem klawiszy do łapek wystrzeliłem kulkę i nic więcej.
Błąd z save wystąpił u mnie akurat w Dreams
Błąd z save wystąpił u mnie akurat w Dreams
hmmm, dziwna sprawa roki bo u mnie w pinball mania normalnie łapki dzialaja pod oba shiftami 
co do thomasa to najchetniej wywalilbym go z tej kompilacji no ale nie o to w tym chodzi

co do thomasa to najchetniej wywalilbym go z tej kompilacji no ale nie o to w tym chodzi
My fault dzięki Pancio.
W takim układzie dopisałem Pinball manię do mojej sugestii.
A w thomasa nie grałem wiadomo czemu
W takim układzie dopisałem Pinball manię do mojej sugestii.
A w thomasa nie grałem wiadomo czemu

No cóż - to kompilacja pinballi - w ogóle o jakich jeszcze zapomniałem ciekawych?