Archiwum Zakładowe

Problem z uruchomieniem Exeków

Rozwiązane problemy z błędami - tematy są swoistą encyklopedią rozwiązania problemów rodem z pomysłów McGyvera
barbarus Witam wszystkich mój problem polega na tym że odpalam exe i pojawia mi się wasze logo i za chwile robi się czarny ekran i nic się nie dzieje wduszając enter wraca do pulpitu.
Mam viste home premium 64 bity sp2
Macie jakieś pomysły??

! Klik - przeczytałeś to?
Bo mi się zdaje że nie...
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/bledy-archiwum/problem-uruchomieniem-exekow-t247.html
2010-07-08T09:27:26+01:00
Witam wszystkich mój problem polega na tym że odpalam exe i pojawia mi się wasze logo i za chwile robi się czarny ekran i nic się nie dzieje wduszając enter wraca do pulpitu.
Mam viste home premium 64 bity sp2
Macie jakieś pomysły??

! Klik - przeczytałeś to?
Bo mi się zdaje że nie...

2010-07-08T11:38:41+01:00

Re: Problem z uruchomieniem Exeków

niestety nie jestem w stanie sprawdzic tego bo nie mam visty, ale wydaje mi sie ze windows 7 x64 (ktorego uzywam) jest silnikowo bardzo podobny do visty, a na nim uruchamia mi sie bez problemu. moze to wina jakiegos zaleglego sterownika do karty graficznej albo cos ?

2010-07-08T12:58:34+01:00

Czarny ekran...
Nie jesteśmy w stanie pomóc bo źle założyłeś temat.
Skoro masz problem z EXEkami - podaj przynajmniej JEDEN tytuł (nazwę pliku) z którym masz problem.
Podaj miejsce z którego pobrałeś EXEka...
Nie widzę sumy MD5...

Pobierz najnowszego EXEka z www.thecompany.pl - tzn testowego - jest tylko jeden - i sprawdz czy również nie działa...

2010-07-08T19:06:00+01:00

Dzięki Anthrox przeczytałem jeszcze raz i błąd naprawiłem miałem obraz na tv zrzucony już wszystko działa

2010-07-08T22:11:20+01:00

Czyli problem podwójnych ekranów?
Jak Demonic zrobi nowego DR to już nie będziesz musiał kombinować :-)

Return to Błędy