Problem z uruchomieniem Exeków

Rozwiązane problemy z błędami - tematy są swoistą encyklopedią rozwiązania problemów rodem z pomysłów McGyvera

Problem z uruchomieniem Exeków

Post IP: rejestrowane!

Witam wszystkich mój problem polega na tym że odpalam exe i pojawia mi się wasze logo i za chwile robi się czarny ekran i nic się nie dzieje wduszając enter wraca do pulpitu.
Mam viste home premium 64 bity sp2
Macie jakieś pomysły??

! Klik - przeczytałeś to?
Bo mi się zdaje że nie...
Last edited by Anthrox on 08 Jul 2010, 13:46, edited 1 time in total.
Reason: Zasady działu...
User avatar
barbarus
 

Re: Problem z uruchomieniem Exeków

Post IP: rejestrowane!

niestety nie jestem w stanie sprawdzic tego bo nie mam visty, ale wydaje mi sie ze windows 7 x64 (ktorego uzywam) jest silnikowo bardzo podobny do visty, a na nim uruchamia mi sie bez problemu. moze to wina jakiegos zaleglego sterownika do karty graficznej albo cos ?
User avatar
Pancio Netherlands (nl) Male
Legenda
 
Posts: 1532
Joined: 27 Jun 2010, 03:34
Last Visit: Today, 01:35
Online: 1521d 10h 29m 28s
Location: Rotterdam
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1018
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Problem z uruchomieniem Exeków

Post IP: rejestrowane!

Czarny ekran...
Nie jesteśmy w stanie pomóc bo źle założyłeś temat.
Skoro masz problem z EXEkami - podaj przynajmniej JEDEN tytuł (nazwę pliku) z którym masz problem.
Podaj miejsce z którego pobrałeś EXEka...
Nie widzę sumy MD5...

Pobierz najnowszego EXEka z www.thecompany.pl - tzn testowego - jest tylko jeden - i sprawdz czy również nie działa...
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12681
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 18:36
Online: 322d 16h 8m 22s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Problem z uruchomieniem Exeków

Post IP: rejestrowane!

Dzięki Anthrox przeczytałem jeszcze raz i błąd naprawiłem miałem obraz na tv zrzucony już wszystko działa
User avatar
barbarus
 

Re: Problem z uruchomieniem Exeków

Post IP: rejestrowane!

Czyli problem podwójnych ekranów?
Jak Demonic zrobi nowego DR to już nie będziesz musiał kombinować :-)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12681
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 18:36
Online: 322d 16h 8m 22s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Błędy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests