Sensible Golf
Start ok - menu ok- game Sound ok but black screen :(
Re: Sensible Golf
Z początku myślałem, że tylko czeski znasz i angielski
Co się dokładnie dzieje z tym czarnym ekranem

Co się dokładnie dzieje z tym czarnym ekranem

Po loading screen sa słyszeć dźwięki,ptakow, ale ekran jest czarny. Nie wiem co jeszcze powiedzieć 

A spróbuj włączyć EXE w ten sposób:
1. Wciśnij/zapal Numlock, Scroll Lock oraz Caps Lock
2. Uruchom EXE
3. w oknie:
wybierz: disabled
Ps. Możesz pisać po czesku
1. Wciśnij/zapal Numlock, Scroll Lock oraz Caps Lock
2. Uruchom EXE
3. w oknie:

wybierz: disabled
Ps. Możesz pisać po czesku

Pořád stejný
projistotu sem zkusil postupně každou možnost s těma filtrama ale pořád nic. Načte se menu spustim hru vyberu turnaj nahrává se to a pak jen černá obrazovka se zvukem
U skidmarks spustim .exe nahodí se černá obrazovka a pak se to samo vypne
Jinak mám win xp

U skidmarks spustim .exe nahodí se černá obrazovka a pak se to samo vypne

Jinak mám win xp
Poczekaj - dzisiaj wrzucę update Skidmark i powiesz czy działa 

Witam. U mnie (Win XP SP3) także gra Skidmarks (v2.1) nie uruchamia się. Pojawia się logo The Company, potem na sekundę czarny ekran i gra wyłącza się. Tylko w tej się tak dzieje, wszystkie inne działają ok. Byłbym wdzięczny za usunięcie tej usterki. Pozdrawiam
na jakiej partycji masz zainstalowany system 

na c
Ok, jak nie zapomne wrzuce tutaj wersje 2.1a abys mogl sprawdzic czy dziala poprawnie. Póki co w beta logical jest 
Jeszcze jedno - czy usuniecie katalogu skidmarks w %appdata%/thecompany nie pomaga

Jeszcze jedno - czy usuniecie katalogu skidmarks w %appdata%/thecompany nie pomaga

Niestety usunięcie nic nie daje 

Hmmm, teraz weryfikuję jeszcze Dune, spróbuję poprawić, chociaż nieco dziwna sytuacja 

No, troszkę dziwne, że tylko ta się nie chce uruchomić. Anthrox, jakbyś mógł to wrzuć wersję 2.1a. Chętnie przetestuję
Dopisuję się też że u mnie Skidmarks5in1 nie działają też :( mam winxp sp3, wszystkie inne gry chodza a ten jakby się uruchamia jest logo ale potem czarny ekran i nic :(. Proszę o pomoc gdyż napaliłem się na Skidmarksy
, takiej gry nie ma na PC, jedynie jest GENERALLY ale tam nie ma scrolingu ekranu i tak fajnej grywalności :(
Skidmarksy to "ciezki" exek. Ile czasu odczekałeś zanim stwierdziłeś, że na czarnym ekranie stoi?
Zostaw no exeka na 5 minut, zrób sobie kawę i zobacz czy JEDNAK nie zaskoczy
Zostaw no exeka na 5 minut, zrób sobie kawę i zobacz czy JEDNAK nie zaskoczy

Dzisiaj sprawdziłem exe Skidmarksów na kompie u wujka, wszystko działa bardzo dobrze! na Duronie 1,3GHz
aż się zdziwiłem jak dobrze! możliwe że Win XP sp2 coś tutaj daje? no szkoda... ale exec jest dobry tylko na moim konfigu nie działa... ja mam Athlona XP 2400+ (2Ghz) - ktoś jeszcze pamięta? 

Tak, ja mam jeszcze na szafie XP 1700+, którego kręciłem do 2300 MHz
Gdyby nie to, że komp mi się rozleciał - właśnie na tym CPU bym pracował nadal.
A teraz mam Intelka
Co do XP - czemu nie masz SP3?
Spróbuj usunąć folder z grą w %localappdata%/TheCompany (wpisz to w oknie explorera i daj enter)

Gdyby nie to, że komp mi się rozleciał - właśnie na tym CPU bym pracował nadal.
A teraz mam Intelka

Co do XP - czemu nie masz SP3?

Spróbuj usunąć folder z grą w %localappdata%/TheCompany (wpisz to w oknie explorera i daj enter)