Wasted Dreams

Rozwiązane problemy z błędami - tematy są swoistą encyklopedią rozwiązania problemów rodem z pomysłów McGyvera

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

Czy ja wiem, czy niewarte zachodu, ja pod WinUAE przygotowalem sobie
olesio_sys.adf, na ktory wrzuciłem Workbencha, do niego MagicMenu jak
rownież ToolsDaemon, edytor tekstowy (JanoEditor), filemanager NTP co
wy wyglądzie i użyciu przypomina dosowego NC z PC, do tego HDToolBox,
a także XCopyPro. Całość dopełniają sterowniki do karty CF z PCMCIA, do
tego wiersz polecen Shell wzbogacony o KingCON, co pozwala uzupełniać
nazwy plików, ścieżek oraz poleceń. A stworzyłem coś takiego i wgrałem
na dwie dyskietki zabezpieczająć je przed zapisem, po to aby w razie jak
coś stalo by się z dyskiem twardym w mojej Amidze 1200 - to sprobować
ją reanimować. Chociaż można oczywiście rozkręcić obudowę i włożyć po
zakupie nową kartę CF jako dysk, ktorą można przygotować pod WinUAE
jednak wolałem mieć takie coś na wszelki wypadek. Całość nie była zbyt
trudna w stworzeniu: kilka plików z Aminetu, od WB 3.1 i z Classic WB.
Pozdrawiam / Best regards: olesio
User avatar
olesio Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 1489
Joined: 22 May 2010, 23:47
Last Visit: 01 Jul 2017, 15:30
Online: 56d 19h 19m 31s
Location: Szczecin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 111
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

SSD sobie olesio wsadź do Amigi ]:->
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12682
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:00
Online: 322d 22h 9m 1s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

Spoko zeby sobie backup zrobic to rozumiem ale zeby sobie jedna gierke odpalic ??
User avatar
scorpeus Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 947
Joined: 24 May 2010, 21:27
Last Visit: 16 Mar 2014, 22:44
Online: 7d 5h 32m 37s
Location: Białystok
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 150
Chiński doradca Lubi-ToChiński doradca Lubi-To

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

scorpeus wrote:Spoko zeby sobie backup zrobic to rozumiem ale zeby sobie jedna gierke odpalic ??


Nie wiem, do kogo jest ta odpowiedz, ale jesli nie posiada sie HDD, to jedyne wyjscie zeby odpalic tytulowa gierke jest spreparowanie odpowiedniej dyskietki.
Na pewno przyda sie wielokrotnie jesli uzywa sie komputera nie tylko jako mebel
User avatar
norbi Poland (pl) Male
User level 4
 
Posts: 448
Joined: 10 Sep 2010, 21:43
Last Visit: Yesterday, 20:08
Online: 41d 12h 31m 30s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1060
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

WITAM!
Ja mam natomiast taki problem że klikam dwa razy zeby uruchomic i nic sie nie dzieje gra sie nie odpala
User avatar
wysekxxx Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 7
Joined: 25 May 2010, 08:15
Last Visit: 28 Mar 2018, 12:21
Online: 20h 19m 9s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

Spróbuj wywalić konfig W appdata>roaming>TheCompany i odpal na nowo.
I am True Vault Hunter !
User avatar
roki76 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 4441
Joined: 30 May 2010, 13:18
Last Visit: 04 Aug 2019, 06:58
Online: 134d 3h 1m 53s
Location: Pszów
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1166
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Wasted Dreams

Post IP: rejestrowane!

Zapomniałem kiedyś odpisać w tym temacie. Wydaje mi się, że chciałem grać na core duo (wyłączałem 1 procek) i na 4GB ramu. Jednakże biorąc pod uwagę, że mam jeszcze jednego PC z 512MB to sprawdzę.
EVERY LIFE HAS A STORY...EVERY STORY HAS AN ENDING...
User avatar
Sebiu Poland (pl) Male
User level 2
 
Posts: 138
Joined: 07 Aug 2010, 22:45
Last Visit: 16 May 2018, 12:51
Online: 8d 31m 37s
Location: Łódź, Zduńska Wola
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Previous

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Błędy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests