Polski

Amiga CDTV (sprzedaje)

Dział poświęcony prawdziwej jak i emulowanej Amidze.
Ptakus94 Hej.

Wystawiłem znów swoją Amigę na sprzedaż. 2 minuty po baba do mnie z whatsapa napisała że chce kupić ale kurierem z drzwi do drzwi. Nie zgodziłem się

https://www.olx.pl/d/oferta/amiga-cdtv- ... Q5zwL.html

Oceńcie czy warta jest tyle jak opisałem czy.zaniżylem cenę.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/commodore-amiga/amiga-cdtv-sprzedaje-t7870.html
2023-03-17T17:10:13+01:00
Hej.

Wystawiłem znów swoją Amigę na sprzedaż. 2 minuty po baba do mnie z whatsapa napisała że chce kupić ale kurierem z drzwi do drzwi. Nie zgodziłem się

https://www.olx.pl/d/oferta/amiga-cdtv- ... Q5zwL.html

Oceńcie czy warta jest tyle jak opisałem czy.zaniżylem cenę.

2023-03-17T17:17:00+01:00

Re: Amiga CDTV (sprzedaje)

Nie kupil Jasiu, nie kupil Stasiu. Przyjdzie glupi i kupi :mrgreen:
Ty sie nie przejmuj cena, tylko pilnuj, zeby Cie w chooja nie zrobili :D
Jak ktos pisze przez whazaapa to walek na 100. Wychodze z zalozenia, ze wysylam dopiero jak mam kase na koncie i zadnych wyjatkow.... Dobrze na tym wychodze.....

2023-03-17T17:24:16+01:00

Wolę sprzedać osobiście. ch*j wie na jakiego kuriera się trafi, a to pi***olnie a wpadnie w dziurę a sprzętu żal. Miałem gościa który był pewniak chciał z Mazur do mnie jechać po sprzęt z żoną ale jakoś mi się żal sprzętu zrobiło i zmieklrm i wycofałem aukcje.

2023-03-17T21:00:19+01:00

ja sprzedalem swoja CDTV w pieknym komplecie klawiatura, mysz, stacja, adapter joyow, caddy za 350zl jesli CI to poprawi humor :mrgreen: w 2016r. Desperacko szukałem kasy na mieszkanie :D Poszła za tyle w licytacji... Sprzedawałem wszystko jak leci..., czego do dzisiaj żałuję... Tym bardziej, że jedną z pięćsetek kupił ode mnie jakiś zj**, któremu się wydaje że jest jutuberem :mrgreen: Nasłał na mnie policję za brak klapki w myszce :mrgreen: Do tej pory tarzam się ze śmiechu jak sobie przypomnę :mrgreen:

2023-03-17T23:13:56+01:00

Gdybym miał zbędną gotówkę to bym do Wieliczki się wybrał :lol2: Daleko nie ma ;) Ładny sprzęt. Obecnie jednak ważniejsza Teneryfa. Właśnie mi jeszcze tyle brakuje po ile sprzęt wystawiony jest :ok1:

2023-03-18T01:38:55+01:00

Ptakus94 wrote:Miałem gościa który był pewniak chciał z Mazur do mnie jechać po sprzęt z żoną ale jakoś mi się żal sprzętu zrobiło i zmieklrm i wycofałem aukcje.

Czy rozważyłeś ponowną próbę kontaktu do niego?

Atalante wrote:Nasłał na mnie policję za brak klapki w myszce

:zniesmaczony:

2023-03-18T02:09:11+01:00

Nie, ponieważ brałem pod uwagę, że będzie chciał bym się za drogę spuścił z ceny. A ja wiem w głowie że amiga jest warta znacznie więcej tylko nikt o zdrowym zmyśle nie da mi tyle za nią, a za niższą cenę byłoby mi jej żal sprzedawać. Ojciec mnie ciśnie bym to szybko spylil bo za niedługo kondensatory szlag może trafić i będzie już po a mi się z nią nie spieszy.

2023-03-18T09:41:55+01:00

Co bedzie po?? Kondensatory sie wymienia... W CDTV akurat sa dobre i jesli nie daja znac o sobie to sie ich nie rusza....

2023-03-18T11:06:09+01:00

Nie odpalałem 2 lata. Muszę ją sprawdzić. Jak będę miał sporego czasu to wrzucę foty

Return to Commodore Amiga