Archiwum Zakładowe

Wild Flying (DEMO)

Propozycje tytułów do kolejnych wydań EXEkowych.
Poczytaj najpierw przyklejony temat!
Dostęp do działu: MINIMUM 10 postów
scorpeus Kolejne demko tego akurat nigdy w łapkach nie mialem a wyglada nawet ciekawie. Jedyne info jakie mam to to:

This Amiga Game is unreleased as it was never completed. Only this demo version is available. Released by Push Entertainment in 2005.

Requires an AGA or RTG Capable amiga. This could have been a gem of amiga game and maybe even held the title as the very last commercial quality game released if it was completed.

a tutaj link:

Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-dzial-prosb/wild-flying-demo-t716.html
2010-11-15T12:43:01+01:00
Kolejne demko tego akurat nigdy w łapkach nie mialem a wyglada nawet ciekawie. Jedyne info jakie mam to to:

This Amiga Game is unreleased as it was never completed. Only this demo version is available. Released by Push Entertainment in 2005.

Requires an AGA or RTG Capable amiga. This could have been a gem of amiga game and maybe even held the title as the very last commercial quality game released if it was completed.

a tutaj link:

2010-11-15T14:11:33+01:00

Re: Wild Flying (DEMO)

Na holu tak samo. Status unreleased
http://hol.abime.net/4215

A swoja drogą to przy tej grze grać, czy poskakać se przy muzyczce ?
:haha:

2010-11-15T14:33:24+01:00

No wlasnie stwierdzilem ogladajac to demko ze muza techno najbardziej pasuje do kosmicznych strzelanek :P Wiem ze te wszystkie dema ktore spostowalem to tylko dema i te gry nigdy nie ujrzaly swiatla dziennego ale skoro jest dzial gry i dema to czemu by o tym nie wspomniec ? Zwlaszcza ze sa to grywalne dema a nie tylko animacje do obejrzenia.

2010-11-15T16:29:00+01:00

W tym dziale staram się spełniać requesty do WYDANYCH giet i
do DEM SCENOWYCH. Gdyż do unreleased rzeczy nie mam, jak
pewnie większośc dostępu. Nie biorę się także za non dosy, do
ktorych nie powstały slave'y WHDLoad pozwalające je odpalić.

2010-11-15T17:04:23+01:00

nazwa dzialu dema, zglaszam wiec demo, jak nie mozesz znalezc to poszukaj dobrze w sieci chociaz tego demka akurat nie znalazlem za to 2 pozostale sa dostepne

2010-11-16T17:24:01+01:00

Dema według mnie oznaczają tutaj głownie scenowe produkcje.
Zapytam Antka co on sądzi. I tak zawaolny jest robotą, ale jak
uzna że jest sens to wydawać to może przygotować. Lub jeżeli
nie da rady to ewentualnie ja mogę nad tym podumać później.

2010-11-16T17:32:09+01:00

scorpeus wrote:(...) jak nie mozesz znalezc to poszukaj dobrze w sieci (...)

Łejt!
To TOBIE zależy, aby wydać jakiś REQ, więc dlaczego mamy za Ciebie odwalać robotę, czyli poszukiwanie obrazów ? Zdaje mi się, że już dość mamy na głowie i uwierz - jak czegoś nie mamy to jest to NAPRAWDĘ trudno dostępne i ciężkie do zdobycia.
My obiecujemy zexeczenie, ale z gówna bata nie ukręcisz - muszą być obrazy - jedyna pociecha jest taka, że praktycznie większość gier mamy w naszych archiwach, ale nie wszystko.

Poza tym o takich demkach możesz zapomnieć. Demo scenowe to jest coś takiego:

Sam np. nie mam dostępu do nowości pokroju:
http://hol.abime.net/5817 - jedyna opcja na tę chwilę to kupić w celu złamania i zexeczenia :)

2010-11-16T17:50:40+01:00

Oj no to brainkillera i golema dema moge znalezc bez problemu tego tylko nie dalem rady a co do demek sadzilem ze dema gier tez moga byc bo tez sa demami w nazwie dzialu nie jest sprecyzowane o jakie dema chodzi poza tym wiekszy pozytek moim zdaniem z dem gier niz z dem scenowych bo scenowe sie tylko oglada a w demo gry mozna pograc. ok nie to nie to byla tylko proba z mojej strony.

2010-11-16T19:24:10+01:00

Na pewno Demosceny z demami gier nie można wkładać do jednego wora. :-)
Przygotuj się na test Top Geara...

2010-11-16T20:20:23+01:00

Ok ajm redi :P Wiem ze nie mozna tych dem walic do jednego wora niemniej jednak nie zostalo sprecyzowane jakie to dema maja tu sie znalezc ;o

Return to Dział próśb