Archiwum Zakładowe

Xtreme Racing

Propozycje tytułów do kolejnych wydań EXEkowych.
Poczytaj najpierw przyklejony temat!
Dostęp do działu: MINIMUM 10 postów
scorpeus Malo moze doceniane i slabo pamietane ale chyba to byla pierwsza proba wyscigow w pseudo 3D

Link: http://www.ppa.pl/rodzynki/xtr.php
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-dzial-prosb/xtreme-racing-t383.html
2010-08-19T18:37:43+01:00
Malo moze doceniane i slabo pamietane ale chyba to byla pierwsza proba wyscigow w pseudo 3D

Link: http://www.ppa.pl/rodzynki/xtr.php

2010-08-20T08:57:57+01:00

Re: Xtreme Racing

Z tym to rzeczywiscie sorka ale jest wpisana tylko wersja AGA a byla jakas Limited Edition czy Special Edition z wieksza iloscia tras. Gdzies wlasnie szukajac na necie mi sie obilo o oczy wiec fajnie by bylo wydac z jak najwieksza iloscia dodatkow w jednym exe. Gdzies na plytach mam trasy itp moge podeslac jesli trzeba.

2010-08-22T02:41:57+01:00

To musisz poczekać, aż olesio wróci - jeżeli dodatkowych tras nie ma w normalnej wersji, to nie ma problemu, żeby dodać dodatkowe jak dostarczysz je :-)

2010-08-22T21:40:31+01:00

Spoko to trzeba dac cyne Roniemu bo obaj mamy te same zrodla :P

2010-08-22T22:33:48+01:00

co potrzebujecie trasy do gry ??

2010-08-23T00:45:46+01:00

Olesio musi wrócić i odpowiedź - szczerze to nie wiem co "trzyma w swoim garażu". Jeżeli nie ma dodatkowych tras, to możesz mu przeslać Roni - ale obecnie jeszcze na mistrzostwach SWOSowych jest

2010-08-24T16:20:50+01:00

Wrocilem dopiero po 18tej w poniedziałek i po 19tej poszedłem spać. Jak to Anthrox pisał to już skończył się chyba finał Amigi i
poszliśmy jeszcze po piwo na stację benzynową i później zaczeła się burza, to wrociliśmy do hotelu na salę pogadać jeszcze i się
napić, a co do dodatko9wych tras - to ja już wysłalem Anthroxowi taką wersję jaką kiedyś przygotowałem i oczekuje na wydanie
w exe przez Niego. Także polecam trasy podesłać jemu, żeby zbadał czy idzie je bezproblemowo dograć. Ja mam jeszcze nieco
nowych gier wcześniej nieprzygotowywanych do przygotowania z zaleglych requestów, także póki co to chcialbym to ogarnąć :)

2010-08-28T13:02:50+01:00

No tam w unikatach na forum ktos podal wersje Limited Edition Xtreme Racing cos w ten desen. Wiec jesli ta osoba podalaby link do tej wersji to byloby fajnie. Bo przejrzalem plytki z grami amisiowymi i nie ma czegos takiego ale sa jedynie dodatkowe trasy wiec Roni powinienes miec do tego dostep bo mamy to samo w zbiorach a ty nawet wiecej :P

2010-09-01T22:13:11+01:00

Znalazlem u siebie cos co sie zwie Ultimate Xtreme Racing i zajmuje jakies 40MB z hakiem na cd. Wiec jak cos podrzuce na jakis ftp czy megaupload czy inny shit w ten deseń :P tylko prosze o decyzje w tej sprawie.

2010-09-02T00:28:17+01:00

Jak uważasz że możesz zapodać to z hostingów urządza mnie tylko albo mediafire na koncie,
bo nie wygaśnie szybko albo rapidshare.com, ale tam po zmianach to chyba tylko uzytkownik
konta premium wrzuci coś na więcej niż 10 pobrań. Chociaż jak masz możliwość to wrzuć na
coś gdzie nie trzeba czekać jak przeklej.pl czy speedyshare.com, ja jestem raczej codziennie
na necie to myślę, że zdążę pobrać zanim link wygaśnie. O ile z grą nie będzie cyrków, że do
działania będzie wymagała CD, ale w przypadku gier na Amiga CDm to raczej AFAIK rzadkość.

2010-09-02T23:26:23+01:00

Znam ten ftp, po jakiejś około trzydniowej, a może dluższej przerwie już jest ponownie online.
Właśnie pobierałem obraz płyty jeżeli wszystko pójdzie jak należy i gra się bedzie uruchamiać w
sposob prawidlowy - to przygotuję hdf i wyślę Anthroxowi celem zexeczenia. Czyli jak zwykle :)

EDIT: obraz płyty tej gry z tego ftpa jest chyba uszkodzony, zgłasza mi problem ze skopiowaniem
w kilku plikach z layout w nazwie, niby gra się później uruchamia ok, ale nie ma pewności a mi to
tego nie chcialo się sprawdzać czy wszystkie trasy i inne funkcje będą działały, dlatego póki co z
tą grą już nie będę się więcej "babrał", odświeżyłem hdf z wersji AGA i taką wyda Anthrox - o ile
Go pogonicie :) Chyba, że ktoś podeśle mu dobrą wersję, to moze wyda jednak tę co jest na CD.
Lub też jeżeli Roni posiada tę grę, to może się wykazać i też przygotować z niej >QUALITY< hdf.

2010-09-04T07:36:55+01:00

No chyba wszystko na tym ftp jest uszkodzone bo sciagalem z niego gry na CD32 i tez cos sie nie odpalaja jak nalezy :/

2010-09-04T08:02:14+01:00

Tylko zauważ jedno.
Mi działają.
Tak samo jak wszystkim osobom które wypowiadają się w tym temacie o becie WinUAE. ]:->
Któż, ach, któż, może więc być w tym wypadku problemem, och... chyba nigdy do tego nie dojdziemy... :hee:

2010-09-04T09:47:08+01:00

Niesmieszne :>

Return to Dział próśb