Polski

Amigowa muzyka

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
scorpeus Nie wiem, kolesie z GOG.com skądś je biorą :P Nie muszą zresztą być skany, może być autorska klawiszologia, lub skan z solucją z pisma amigowego. Cokolwiek żeby nie było sytuacji jak np. w Harleyu (czy jak to się tam poprawnie zwie), że bez szperania w necie nie wiedziałem czym się steruje :P Page 3 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/amigowa-muzyka-t266.html
2013-06-28T12:41:21+01:00

Re: Amigowa muzyka

Nie wiem, kolesie z GOG.com skądś je biorą :P Nie muszą zresztą być skany, może być autorska klawiszologia, lub skan z solucją z pisma amigowego. Cokolwiek żeby nie było sytuacji jak np. w Harleyu (czy jak to się tam poprawnie zwie), że bez szperania w necie nie wiedziałem czym się steruje :P

2013-06-28T13:28:53+01:00

Re: Amigowa muzyka

Do symulatorów dodałem w exeku linka do PDF. Można pomyśleć o kompletowaniu dokumentacji, ale ja nie będę brał na swoją głowę kolejnego obowiązku. Mógłbym tylko czasem dokonać skanu instrukcji :-)
Sam pomysł zacny, o ile na stronie głównej dalibyśmy możliwość ściągania samego exeka albo całej paczki z bonusami.

Pamiętaj, że GOG.com to inny budżet - oni mogą nawet własny manual przygotować w pięknym wydaniu. Ja się skupiam na pięknym wydaniu exeka, a nie robienia z niego paczki MAME :tuptup1:

Return to Inne sprawy