Polski

Cannon Fodder - TC Edition

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
Anthrox Image
Image

Wyciąg z Cannon Fodder

Code: Select all

JOOLS ...JOPS  ...STOO  ...RJ    ...UBIK  ...CJ    ...CHRIS ...PETE  ...TADGER...HECTOR...ELROY ...SOFTY ...MAC   ...BOMBER...STAN  ...TOSH  ...BRAINS...NORM  ...BUSTER...SPIKE ...BROWNY...MURPHY...KILLER...ABDUL ...SPOTTY...GOOFY ...DONALD...WINDY ...NIFTA ...DENZIL...CEDRIC...ALF   ...MARTY ...CECIL ...WALLY ...PERVY ...JASON ...ROY   ...PEEWEE...ARNIE ...LOFTY ...TUBBY ...PORKY ...NORRIS...BUGSY ...GREG  ...GUS   ...GINGER...EDDY  ...STEVE ...HUGO  ...ZIPPY ...SONNY ...WILLY ...MARIO ...LUIGI ...BO    ...JOHAN ...COLIN ...QUEENY...MORGAN...REG   ...PETER ...BRETT ...MATT  ...VIC   ...HUT   ...BUD   ...BRAD  ...ASHLEY...LES   ...REX   ...LOUIS ...PEDRO ...MARCO ...LEON  ...ALI   ...TYSON ...TIGER ...FRANK ...REUBEN...LEYTON...JOSH  ...JUDAS ...AJ    ...LEX   ...BUTCH ...BISON ...GARY  ...LUTHER...KERMIT...BRIAN ...RAY   ...FREAK ...LEROY ...LEE   ...BANJO ...BEAKER...BASIL ...BONZO ...KELVIN...RONNIE...RUPERT...ROO   ...DAN   ...JIMMY ...RONNIE...BOB   ...DON   ...TOMMY ...EDDIE ...OZZY  ...MARK  ...PADDY ...ARNOLD...TONY  ...TEDDY ...DOM   ...THEO  ...MARTIN...CHUNKY...JON   ...BEN   ...GIRLY ...JULIAN...GARY  ...PIZZA ...MARK  ...CIARAN...JOCK  ...GRAVY ...TRENDY...NEIL  ...DEREK ...ED    ...STEVE ...BIFF  ...STEVE ...PAUL  ...STUART...RANDY ...LORETA...SUZIE ...PUMPY ...URMER ...ROGER ...PUSSY ...MEAT  ...BEEFY ...HARRY ...TINY  ...HOWARD...MORRIS...THOR  ...REV   ...DUKE  ...WILLY ...MICKY ...CHAS  ...MELONY...CRAIG ...SIDNEY...PARSON...ROWAN ...SMELLY...DOK   ...STEW  ...DONALD...ADRIAN...PAT   ...ICEMAN...GOOSE ...DIPPY ...VIV   ...FAGS  ...BUNTY ...NOEL  ...BONO  ...EDGE  ...ROBBIE...SEAN  ...MILES ...JIMI  ...GORDON...VAL   ...HOBO  ...FUNGUS...TOILET...LAMPY ...MARCUS...PELE  ...HUBERT...JAMES ...TIM   ...SAUL  ...ANDY  ...ALF   ...SILKY ...SIMON ...HANDY ...SID   ...GEORGE...JOFF  ...BARRY ...DICK  ...GIL   ...NICK  ...TED   ...PHIL  ...WOODY ...WYNN  ...ALAN  ...PIP   ...MICKEY...JUSTIN...KARL  ...MADDOG...HORACE...HAROLD...GAZZA ...SPIV  ...FOXY  ...NED   ...BAZIL ...OLIVER...RETT  ...SCOT  ...DARREN...EDWIN ...MOSES ...NOAH  ...SETH  ...BUDDAH...MARY  ...PILOT ...MCBETH...MCDUFF...BELLY ...MATHEW...MARK  ...LUKE  ...JOHN  ...ASLAM ...HAM   ...SHEM  ...JOSHUA...JACOB ...ESAW  ...OMAR  ...SAUL  ...ENOCH ...OBADIA...DANIEL...SAMUEL...BEN   ...ROBBO ...JOEBED...ISMAEL...ISREAL...ISABEL...ISARAT...MONK  ...BLIP  ...BACON ...DANUBE...FRIEND...DARRYL...IZZY  ...CROSBY...STILLS...NASH  ...YOUNG ...CHEESE...SALAMI...PRAWN ...RADISH...EGBERT...EDWY  ...EDGAR ...EDWIN ...EDRED ...EGGPIE...BROS  ...SONIC ...ZIGGY ...ALFRED...SIGGY ...HILDA ...SNELL ...SPARKS...SPOOK ...TOPCAT...BENNY ...DIBBLE...BENKER...DOSEY ...BEAKY ...JOIST ...PIVOT ...TREE  ...BUSH  ...GRASS ...SEEDY ...TIN   ...ROLLO ...ZIPPO ...NANCY ...LARRY ...IGGY  ...NIGEL ...JAMIE ...JESSE ...LEO   ...VIRGO ...GARTH ...FIDEL ...IDI   ...CHE   ...KIRK  ...SPOCK ...MACCOY...CHEKOV...UHURA ...BONES ...VULCAN...FESTER...JETHRO...JIMBOB...DECLAN...DALEK ...HICKEY...CHOCCO...GOCH  ...PABLO ...RENOIR...ROLF  ...DALI  ...MONET ...MANET ...GAUGIN...CHAGAL...KID   ...HULLY ...ROBERT...PIERS ...RAITH ...JEEVES...PASTER...ADOLF ...DEITER...DENI  ...ZARK  ...WIZKID...WIZARD...IAIN  ...KITTEN...GONNER...WASTER...LOSER ...FODDER

Wyciag z Cannon Fodder: New Campaign
Ukryta treść:

Panowie - jestem gotów dołożyć do exeka specjalną wersję, w której zobaczylibysmy nasze nicki.
Jedyne ograniczenie: bez ogonków, bez numerów i max do 6 znaków. Z tego co widzę możemy dopisać aż 360 nicków (być może byłaby szansa dobić do 400 - puste miejsce jest teoretycznie). Z jednej strony to dużo - dla osób, które tyle nam pomogły, z drugiej - mało, gdybyśmy wszystkich z TC chcieli dodać...

Jakie są Wasze typy no i trzeba by jakoś uporządkować to:

Moja propozycja:

ANTYK
DEMON
OLESIO
ESIAL
RONI
PANCIO
RODZYN
JANUSZ
SCORP
SOMI
ROKI
REKKI
WOLF
ADAM
NORBI
ELMEK
ZELMER
TAURIS
IHTIUS
SANTA
BEBCIA
BOBER
DAVE
URBI
LYSY - lysy0800
WALKIE
HILLSY
FENRIZ
BIEGU
XITTAM
DUNCAN
KOIVU - K01VU ?
KIV   - KIV_MASTER?
CHRUM - Chrumcio
ARCZI
ORHOM
CIACHO
SARTAM
STEVE
BRODA
CEYHUN
ZB
SEBIU
ANDYS
DZIAD - DziadekUK
HUSAR
BEHOL - Badbeholder
TOMSEN
adiq
ZEKU
CCWRC
EXOLON
PHL
ADFBOY
SENSI
KEROPI
RKAUER
MARS
GUBAS
NEIL
DEVIL - Devilock
MARO
PIWCIO
AGENT
APC
RAXOR
BENEK
PANCHO
JACU
FRODE
DIOR
GUCEK

Pozostałe osoby miały zbyt mało postów (nie znam ich), aby załapały się na listę
Kolejność jest częściowo losowa - można jeszcze głosować, że jakiś ma być wyżej/niżej.
Ustalone nicki znalazłyby się w CF1, CFNC oraz CF2.
Page 1 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/cannon-fodder-edition-t3194.html
2013-12-19T23:18:33+01:00
Image
Image

Wyciąg z Cannon Fodder

JOOLS ...JOPS  ...STOO  ...RJ    ...UBIK  ...CJ    ...CHRIS ...PETE  ...TADGER...HECTOR...ELROY ...SOFTY ...MAC   ...BOMBER...STAN  ...TOSH  ...BRAINS...NORM  ...BUSTER...SPIKE ...BROWNY...MURPHY...KILLER...ABDUL ...SPOTTY...GOOFY ...DONALD...WINDY ...NIFTA ...DENZIL...CEDRIC...ALF   ...MARTY ...CECIL ...WALLY ...PERVY ...JASON ...ROY   ...PEEWEE...ARNIE ...LOFTY ...TUBBY ...PORKY ...NORRIS...BUGSY ...GREG  ...GUS   ...GINGER...EDDY  ...STEVE ...HUGO  ...ZIPPY ...SONNY ...WILLY ...MARIO ...LUIGI ...BO    ...JOHAN ...COLIN ...QUEENY...MORGAN...REG   ...PETER ...BRETT ...MATT  ...VIC   ...HUT   ...BUD   ...BRAD  ...ASHLEY...LES   ...REX   ...LOUIS ...PEDRO ...MARCO ...LEON  ...ALI   ...TYSON ...TIGER ...FRANK ...REUBEN...LEYTON...JOSH  ...JUDAS ...AJ    ...LEX   ...BUTCH ...BISON ...GARY  ...LUTHER...KERMIT...BRIAN ...RAY   ...FREAK ...LEROY ...LEE   ...BANJO ...BEAKER...BASIL ...BONZO ...KELVIN...RONNIE...RUPERT...ROO   ...DAN   ...JIMMY ...RONNIE...BOB   ...DON   ...TOMMY ...EDDIE ...OZZY  ...MARK  ...PADDY ...ARNOLD...TONY  ...TEDDY ...DOM   ...THEO  ...MARTIN...CHUNKY...JON   ...BEN   ...GIRLY ...JULIAN...GARY  ...PIZZA ...MARK  ...CIARAN...JOCK  ...GRAVY ...TRENDY...NEIL  ...DEREK ...ED    ...STEVE ...BIFF  ...STEVE ...PAUL  ...STUART...RANDY ...LORETA...SUZIE ...PUMPY ...URMER ...ROGER ...PUSSY ...MEAT  ...BEEFY ...HARRY ...TINY  ...HOWARD...MORRIS...THOR  ...REV   ...DUKE  ...WILLY ...MICKY ...CHAS  ...MELONY...CRAIG ...SIDNEY...PARSON...ROWAN ...SMELLY...DOK   ...STEW  ...DONALD...ADRIAN...PAT   ...ICEMAN...GOOSE ...DIPPY ...VIV   ...FAGS  ...BUNTY ...NOEL  ...BONO  ...EDGE  ...ROBBIE...SEAN  ...MILES ...JIMI  ...GORDON...VAL   ...HOBO  ...FUNGUS...TOILET...LAMPY ...MARCUS...PELE  ...HUBERT...JAMES ...TIM   ...SAUL  ...ANDY  ...ALF   ...SILKY ...SIMON ...HANDY ...SID   ...GEORGE...JOFF  ...BARRY ...DICK  ...GIL   ...NICK  ...TED   ...PHIL  ...WOODY ...WYNN  ...ALAN  ...PIP   ...MICKEY...JUSTIN...KARL  ...MADDOG...HORACE...HAROLD...GAZZA ...SPIV  ...FOXY  ...NED   ...BAZIL ...OLIVER...RETT  ...SCOT  ...DARREN...EDWIN ...MOSES ...NOAH  ...SETH  ...BUDDAH...MARY  ...PILOT ...MCBETH...MCDUFF...BELLY ...MATHEW...MARK  ...LUKE  ...JOHN  ...ASLAM ...HAM   ...SHEM  ...JOSHUA...JACOB ...ESAW  ...OMAR  ...SAUL  ...ENOCH ...OBADIA...DANIEL...SAMUEL...BEN   ...ROBBO ...JOEBED...ISMAEL...ISREAL...ISABEL...ISARAT...MONK  ...BLIP  ...BACON ...DANUBE...FRIEND...DARRYL...IZZY  ...CROSBY...STILLS...NASH  ...YOUNG ...CHEESE...SALAMI...PRAWN ...RADISH...EGBERT...EDWY  ...EDGAR ...EDWIN ...EDRED ...EGGPIE...BROS  ...SONIC ...ZIGGY ...ALFRED...SIGGY ...HILDA ...SNELL ...SPARKS...SPOOK ...TOPCAT...BENNY ...DIBBLE...BENKER...DOSEY ...BEAKY ...JOIST ...PIVOT ...TREE  ...BUSH  ...GRASS ...SEEDY ...TIN   ...ROLLO ...ZIPPO ...NANCY ...LARRY ...IGGY  ...NIGEL ...JAMIE ...JESSE ...LEO   ...VIRGO ...GARTH ...FIDEL ...IDI   ...CHE   ...KIRK  ...SPOCK ...MACCOY...CHEKOV...UHURA ...BONES ...VULCAN...FESTER...JETHRO...JIMBOB...DECLAN...DALEK ...HICKEY...CHOCCO...GOCH  ...PABLO ...RENOIR...ROLF  ...DALI  ...MONET ...MANET ...GAUGIN...CHAGAL...KID   ...HULLY ...ROBERT...PIERS ...RAITH ...JEEVES...PASTER...ADOLF ...DEITER...DENI  ...ZARK  ...WIZKID...WIZARD...IAIN  ...KITTEN...GONNER...WASTER...LOSER ...FODDER

Wyciag z Cannon Fodder: New Campaign
Ukryta treść:

Panowie - jestem gotów dołożyć do exeka specjalną wersję, w której zobaczylibysmy nasze nicki.
Jedyne ograniczenie: bez ogonków, bez numerów i max do 6 znaków. Z tego co widzę możemy dopisać aż 360 nicków (być może byłaby szansa dobić do 400 - puste miejsce jest teoretycznie). Z jednej strony to dużo - dla osób, które tyle nam pomogły, z drugiej - mało, gdybyśmy wszystkich z TC chcieli dodać...

Jakie są Wasze typy no i trzeba by jakoś uporządkować to:

Moja propozycja:

ANTYK
DEMON
OLESIO
ESIAL
RONI
PANCIO
RODZYN
JANUSZ
SCORP
SOMI
ROKI
REKKI
WOLF
ADAM
NORBI
ELMEK
ZELMER
TAURIS
IHTIUS
SANTA
BEBCIA
BOBER
DAVE
URBI
LYSY - lysy0800
WALKIE
HILLSY
FENRIZ
BIEGU
XITTAM
DUNCAN
KOIVU - K01VU ?
KIV   - KIV_MASTER?
CHRUM - Chrumcio
ARCZI
ORHOM
CIACHO
SARTAM
STEVE
BRODA
CEYHUN
ZB
SEBIU
ANDYS
DZIAD - DziadekUK
HUSAR
BEHOL - Badbeholder
TOMSEN
adiq
ZEKU
CCWRC
EXOLON
PHL
ADFBOY
SENSI
KEROPI
RKAUER
MARS
GUBAS
NEIL
DEVIL - Devilock
MARO
PIWCIO
AGENT
APC
RAXOR
BENEK
PANCHO
JACU
FRODE
DIOR
GUCEK

Pozostałe osoby miały zbyt mało postów (nie znam ich), aby załapały się na listę
Kolejność jest częściowo losowa - można jeszcze głosować, że jakiś ma być wyżej/niżej.
Ustalone nicki znalazłyby się w CF1, CFNC oraz CF2.

2013-12-19T23:19:51+01:00

Re: Cannon Fodder - TC Edition

2013-12-19T23:25:35+01:00

Fajnie. Ubiję pierwszą 18-kę i będę dowódcą.. :hee:

2013-12-19T23:38:13+01:00

To jest wstępna lista - słucham Waszych propozycji.
Najmniej aktywnych użytkowników na forum prawdopodobnie wywalimy (jak np. KONSOL) - bo to konta zapomniane.
Pozostałych możemy uszeregować w zależności od rozmowy w tym temacie.
Logiczne, że jak ktoś będzie chciał zmienić swoje miejsce na wyższe, to może o tym napisać, bo ja przede wszystkim sortowałem po ilości postów (nie licząc pierwszej dwudziestki)

2013-12-20T00:01:15+01:00

@Antek

Zajebista sprawa, jestem za!!!

PS. W mojej kwesti wystarczy tak jak proponujesz samo "KIV" :tuptup1:
PS2. Co do kolejności to wstępnie wg ilości postów wydaje mi się najbardziej rozsądne, ale jakby sie znalazło miejsce wyżej to chętnie nieco podskocze.
PS3. Może oprócz userów TC dodać jeszcze Benia? :-E

2013-12-20T00:03:32+01:00

Wiecie, póki projekt TC jest żywy nie będę widział problemu, aby co jakiś czas te listę aktualizować ;)

Kiedyś będąc "opieprzonym" przez DziadkaUK za zmienianie nicków w Moonstone chciałbym zapewnić osoby, które chcą mieć jak najdokładniejszą wersję CF, że zmienione wersje będą dostępne jako osobne tytuły.
Image

Nazwe exeka trzeba zmienić na 10in1 w takim przypadku :tuptup1:

2013-12-20T00:08:32+01:00

Nazwe exeka trzeba zmienić na 10in1 w takim przypadku

Może i więcej :haha:

- Cannon Fodder [TC Edition 2013]
- Cannon Fodder [TC Edition 2014]
- Cannon Fodder [TC Edition 2015]
etc na podsumowanie roku na TC :mysli:

2013-12-20T00:45:35+01:00

A to sami sobie już możecie trzymać - nie przeginajmy w drugą stronę :lol2:

2013-12-20T08:57:08+01:00

Antek a ja gdzie? I po kiego hu** shoon? Skoro nie ma go na forum?

2013-12-20T09:25:46+01:00

Elmek13 wrote:Antek a ja gdzie? I po kiego hu** shoon? Skoro nie ma go na forum?

Uprzedziłeś mnie z tym pytaniem. :hee:

2013-12-20T11:57:26+01:00

Elmek13 wrote:Antek a ja gdzie? I po kiego hu** shoon? Skoro nie ma go na forum?

Przecież jesteś razem z szwagrem - CTRL+F i wyszukaj.
Pozycja 15.

To go ubijesz - mogę go conajwyżej przesunąć w dół. Mam taki kaprys topić Janusza w bagnie :hee:

2013-12-20T13:49:39+01:00

Chyba w kiblu. :haha: :haha: :haha:

Poza tym spostrzeżenie... dlaczego qwa na 15? A nie 1? Skoro dowódca kasztanów... ( no domyśl się sam) Ktoś musi ich prowadzić do boju.

2013-12-20T13:55:53+01:00

Kolejność była losowa. Logiczne, że czerwoni zarezerwowali sobie miejsce w pierwszej dziesiątce.
Można jednak przedyskutować kolejność. W sumie dużej różnicy to nie robi, bo po prostu ubijasz 15, a potem grasz swoim do bólu ;)

A miejsce .15 dlatego, ponieważ chciałem, abyś był obok Zelmera. A Zelmer jakoś po forum nie szaleje - nie założył sobie w końcu konta? :lol2:

2013-12-20T13:59:12+01:00

Elmek13 wrote:Poza tym spostrzeżenie... dlaczego qwa na 15? A nie 1? Skoro dowódca kasztanów... ( no domyśl się sam) Ktoś musi ich prowadzić do boju.

Taki dowódca to by od razu wszystkich w bagnie utopił :hee:

Dziękuję za zaszczyt. Pierwszy raz jestem w jakiejkolwiek grze .

2013-12-20T15:13:38+01:00

Anthrox wrote:Nazwe exeka trzeba zmienić na 10in1 w takim przypadku :tuptup1:

Proponowałbym raczej udostępnić takiego exeka tym osobom które znajdą się na liście rekrutów jako osobny plik ;)
Poza tym miło wiedzieć że będę jako Rekrut w Mięsku Armatnim. (Ciekawym ile osób mnie zaraz utopi, a pewnie parę się znajdzie.) :hee:

2013-12-20T15:35:54+01:00

roki76 wrote:Proponowałbym raczej udostępnić takiego exeka tym osobom które znajdą się na liście rekrutów jako osobny plik ;)

Wydaje mi się, że lepiej w jednym exeku - rozmiar będzie w praktyce ten sam ;)
No i niektórzy mają okazję zabłysnąć na świecie :tuptup1:

2013-12-20T15:44:32+01:00

I would like to be on the list: lordvico

2013-12-20T16:44:50+01:00

balsamo wrote:I would like to be on the list: lordvico

Only 6 letters :(

2013-12-20T16:56:58+01:00

Maybe "Balsam" (ten pomorski xD ) ?

2013-12-20T20:19:11+01:00