Polski

Data dodania EXE

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
DziadekUK Całkiem z innej beczki.

Czasem zaglądam na listę EXE do ściągnięcia i patrzę, czy zmieniła się liczba dostępnych gierek. Jak się zmieniła, to chciałbym w miarę szybko zobaczyć co dodano, bez przeglądania całej listy od początku. Gdyby była w tabeli taka pozycja jak data dodania EXE do bazy z możliwością posortowania, bardzo by to ułatwiło sprawę...
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/data-dodania-exe-t1422.html
2011-08-29T20:49:12+01:00
Całkiem z innej beczki.

Czasem zaglądam na listę EXE do ściągnięcia i patrzę, czy zmieniła się liczba dostępnych gierek. Jak się zmieniła, to chciałbym w miarę szybko zobaczyć co dodano, bez przeglądania całej listy od początku. Gdyby była w tabeli taka pozycja jak data dodania EXE do bazy z możliwością posortowania, bardzo by to ułatwiło sprawę...

2011-08-29T21:01:05+01:00

Re: Data dodania EXE

Mówiłem już milion razy żeby najlepiej historię dodanych exeków dać na głównej ale nadal nic... :foch1:
Data w spisie przy każdej grze też by się przydała.

2011-08-30T00:13:24+01:00

Będzie taka historia, jak tylko zaczniemy wdrażać nowy silnik - więc poczekajcie aż Demonic zacznie to robić.
Do starej wersji strony już nic nie będzie dodawane nowego.
A nowy silnik ma właśnie ułatwiać wprowadzenie Waszych sugestii ;)

Na tę chwilę zostaje Wam sortowanie wg dodania:
Image

2011-08-30T06:17:44+01:00

czy na nowej stronie można by zastosować opcję automatycznego powiadamiania użytkowników TC o nowym EXE-cu ?

2011-08-31T08:50:09+01:00

A, nie próbowałem sortować wg Lp., bo nie przyszło mi do głowy, że będzie pokazywać kolejność dodania EXE na stronę TheCompany. Dzięki za wskazówkę. Już wiem, że ostatnio dodano Robocop'y...

2011-08-31T09:06:10+01:00

litsteve wrote:czy na nowej stronie można by zastosować opcję automatycznego powiadamiania użytkowników TC o nowym EXE-cu ?

Dopiszę do listy życzeń :-)

Return to Inne sprawy