co z exekami?
Jakis czas temu czytalem ze beda nowe exeki a tutaj nic. Chyba juz z ponad miesiac nic nie doszlo. Jest jakis powod braku exekow?
Re: co z exekami?
Cały czas się robią. Uwierz mi nie jesteś jedyny który na nie czeka. Męczę Antka przy każdej nadarzającej się okazji. czyli codziennie na gg. Cierpliwości kolego. 

O żesz Wy niewdzięcznicy,nie dośc że TC robi je dla was za free,to jeszcze się tylko domagacie.Całe info macie przecież na głównej.Wolę grać w dobre jakościowo exeki niż na wydawanych na szybko,wypełnione błędami 

News na głównej mówi jasno - trwają prace nad v2.5, a to jest najgorsze do zrobienia.
Engine jest uniwersalny, więc jak go się już zrobi, to wydawanie gier w miarę szybko idzie.
Demonic jak wszystko pozalicza na studiach na FERIE dokończy swoją część prac nad update - więc za niecałe dwa tygodnie
Engine jest uniwersalny, więc jak go się już zrobi, to wydawanie gier w miarę szybko idzie.
Demonic jak wszystko pozalicza na studiach na FERIE dokończy swoją część prac nad update - więc za niecałe dwa tygodnie

Ech te studia 

Spokojnie, studia nie przeszkadzają - ale Demonic ktoś zaraził niedobrą ospą i teraz musi nadrabiać.
Trzymajcie kciuki za nią, a exeki raz dwa się zaczną pojawiać
Trzymajcie kciuki za nią, a exeki raz dwa się zaczną pojawiać
No to i tak urzęduje w domu... Ja bym powiedział kto...ją zaraził... ale masz uprawnienia moda.

fuck ospa... Ja przechodziłem ospę w wieku 21 lat - coś okropnego. Podobno im się jest starszym tym gorzej się ją przechodzi.
Trzymanie samych kciuków nic nie da... Trzeba jeszcze wskazujące trzymać 

Ciastex wrote:Trzeba jeszcze wskazujące trzymać
Chyba u stóp....

biegu wrote:fuck ospa... Ja przechodziłem ospę w wieku 21 lat - coś okropnego. Podobno im się jest starszym tym gorzej się ją przechodzi.
No to Demonic ma przechlapane. Jeżeli jest tak sta..., posunięta wieko..., ma tyle lat co ten dinozaur z Jej avatarka to faktycznie gorzej przejdzie.

posunieta wiekowo? sugerujesz ze wiek ja posunal
:> (joke slowny) tak czy inaczej wiem co to ospa wiec niech wraca do zdrowia szybko 

Ejjjj bo się nam pani Demonic obrazi. Sartam grabisz sobie
, nie wolno się nabijać z cudzego wieku 

Raczej ten ostatni sobie grabi...
już wy się o mój wiek nie martwcie