Polski

Informacja o postępach prac

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
Saykando Witam ponownie ;)

Mam pytanie i jednocześnie propozycję.
Czy powstanie gdzieś na forum informacja nad którymi grami pracujecie?
Coś w stylu - "W tym tygodniu planujemy wydać nastepujące tytuły : (lista)"
Widzę że macie sporo do roboty ale pewnie nie tylko mnie ciekawi jaką kolejną "perełkę" wydacie :)
No chyba że jest to tajemnica korporacyjna a kolejne premiery dorównają takim gigantom jak Apple i Microsoft, wywiady z programistami,bankiety, premierowe gadżety, plakaty i wiele innych rzeczy :lol2: ;)

Pozdrawiam :amen:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/informacja-postepach-prac-t424.html
2010-08-25T15:46:07+01:00
Witam ponownie ;)

Mam pytanie i jednocześnie propozycję.
Czy powstanie gdzieś na forum informacja nad którymi grami pracujecie?
Coś w stylu - "W tym tygodniu planujemy wydać nastepujące tytuły : (lista)"
Widzę że macie sporo do roboty ale pewnie nie tylko mnie ciekawi jaką kolejną "perełkę" wydacie :)
No chyba że jest to tajemnica korporacyjna a kolejne premiery dorównają takim gigantom jak Apple i Microsoft, wywiady z programistami,bankiety, premierowe gadżety, plakaty i wiele innych rzeczy :lol2: ;)

Pozdrawiam :amen:

2010-08-25T17:16:19+01:00

Re: Informacja o postępach prac

Wiesz pomysł może ok ale moim zdaniem raczej trzeba będzie to przedyskutować.

a dlaczego:
- Zaproponowana następna gra może sprawiać problemy i zostanie wydana inna gra zamiast tej ogłaszanej.
- Anthrox dostał tyle gotowego materiału od nas czyli odemnie i Olesia że sam już nie wie chyba co ma wybierać jako pierwsze. (Hehehehe)
- Apple i Microsoft się chowa co do naszych produkcji
- Wywiad udzielę ale po 2 litrach % minimum (Heheheehe)
- A co do gadzetów już są w planie smycze i koszulki może i kubeczki

2010-08-25T18:19:27+01:00

Nie bardzo - zwykle na shoutboxie i na forum dyskutujemy jakie powinny rls prędzej wyjść - gdy mam zapowiadać, to czuję się jakbym był uwiązany do łańcucha - a tak mogę sobie dowoli przebierac z tego co przygotował olesio i Roni. I chciałbym żeby tak pozostało. Bo powiedzmy - nagle przyszła mi ochota wydać jakiś tytuł, który znam i moge go natychmiastowo wydać, ale musze się trzymac planu wydawnicznego... fail ;>

2010-08-25T18:25:21+01:00

chodziło mi o to by te tytuły były że tak powiem w planie najbliższym a nie że to ma wyjść i od tak ma być ;)
Poprostu miło byłoby wiedzieć w czym teraz mieszacie ;)
No ale to tylko propozycja była :-E

2010-08-26T08:46:06+01:00

Szczerze ?
Ja wolę niespodzianki....
RoniWorlds wrote:A co do gadzetów już są w planie smycze i koszulki może i kubeczki

Ojjj, trzymam Cię za słowo, język, gardziel i całą krtań. :killer:

2010-08-26T14:25:33+01:00

w sumie... beta testerzy mogą puścić jakiś przeciek ;) nie no żartuję teraz. Może macie rację, niespodzianki też są super ;)

oj to kubeczek i bluzeczkę bym poprosił ;) z przodu tapeta lotusa a z tyłu Wasze logo :amen: hehe :lol2:

2010-08-26T14:28:45+01:00

Za ujawnienie tajemnicy grozi nam rozstrzelanie przez powieszenie podpisaliśmy klauzule tajności :haha:

A na koszulce z przodu bym widział ten obrazek co masz w podpisie :-E

2010-08-26T14:45:13+01:00

roki76 wrote:A na koszulce z przodu bym widział ten obrazek co masz w podpisie :-E

a wiesz że extra pomysł :haha:

2012-01-26T21:46:07+01:00

ja tam jestem za lotusem
nawet sobie płytkę do samochodu zgrałem
i powiem wam ze czasami to aż mnie ciarki przechodzą ze to tak działa na człowieka ]:-> jak ma gaz pod noga
#

2012-01-26T22:11:49+01:00

@edhel - Twój post pasuje do tego tematu jak pięść do nosa - idź się przywitaj. :tuptup1:

Return to Inne sprawy