Polski

Lista HITuf

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
SARTAM Witam ponownie.
Tym razem z propozycją zrobienia czegoś na wzór sondy ze strony głównej lecz tak by była na stałe.
Chodzi o ranking gier. Siakaś lista do wyboru dla każdego ZAREJESTROWANEGO Użytkownika. Klik jednorazowy np. w 10 tytułów, które będą odpowiednio punktowane i zobaczymy (po jakimś czasie) jaka wyłoni się gra wszech czasów na nasza Amisię. Jest nas na chwilę obecną około 120 członków (chociaż może są też Kobiety :-E )
To jak, przeforsuję choć jedną propozycję ?
:mur:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/lista-hituf-t294.html
2010-07-30T13:35:53+01:00
Witam ponownie.
Tym razem z propozycją zrobienia czegoś na wzór sondy ze strony głównej lecz tak by była na stałe.
Chodzi o ranking gier. Siakaś lista do wyboru dla każdego ZAREJESTROWANEGO Użytkownika. Klik jednorazowy np. w 10 tytułów, które będą odpowiednio punktowane i zobaczymy (po jakimś czasie) jaka wyłoni się gra wszech czasów na nasza Amisię. Jest nas na chwilę obecną około 120 członków (chociaż może są też Kobiety :-E )
To jak, przeforsuję choć jedną propozycję ?
:mur:

2010-07-30T13:44:06+01:00

Re: Lista HITuf

Tu akurat możesz sobie podejrzeć po ilości pobrań na głównej.Ja dodatkowo moge podać dane z mirrora.
Ale gdyby śię uzbierało już kilkadziesiąt exeków to myślę że można by było poprosić Administrację o Top10

2010-07-30T16:06:56+01:00

Zważając na uruchomienie (wczoraj) rejestracji EXEków (wersje stare->news na stronie głównej), istnieje możliwość stworzenia w przyszłości odpowiedniej podstrony (TOP x), na podstawie ilości pobrań (także z mirrorów) lub oglądalności. Na razie, jak zauważył roki76, możesz korzystać z sortowania.

Jeszcze raz powtarzam -- TAK są tutaj kobiety... -.-

2010-08-20T09:10:50+01:00

Tylko ze lista stworzona na podstawie istniejacych wersji exe bylaby ze tak powiem lista okrojona, gdyz nie ma przekonwertowanych wszystkich amisiowych tytulow, zatem bylby to ranking istniejacych exekow, ktore wciaz przybywaja co za tym idzie pomysl srednio udany. Ale...........moznaby zrobic jakas liste zajebiaszczych gier albo wogole gier amigowych i zeby z tej listy byla robiona sonda. Wiem ze jest tego w cholere no ale moim zdaniem to bardziej sensowny pomysl by wylonic zwyciezcow (w sensie gry).

2010-08-23T09:37:59+01:00

Lista Top robiona na podstawie pobrań jest dość kontrowersyjnym pomysłem. Wystarczy, że komuś będzie sie nudziło i zobaczy, że jego ulubiona gra spadła na 2 miejsce. Wtedy pobierze ją z kilka razy i wróci na szczyt :P Może zamiast tego dać możliwość jednorazowej oceny danej gry i potem po średniej. Jednak pociąga to za sobą kolejne modyfikacje kodu na stronie, a i tak już sporo roboty ma Demonic. Narazie na spokojnie poczekajmy na więcej Exeków. Temat zostanie tu w dziale i przypuszczam, że jeszcze nie raz będzie omawiany. Wtedy może znajdzie się na to złoty środek :)

Return to Inne sprawy