Poszukiwacze
Czytając komentarze na wykopie tak się zastanawiam czy można by było utworzyć nowy dział "Poszukiwacze" w ktorym można by było zapytywać się o gry które się znało a nie pamięta się tytułu no i oczywiście pomagać takim osobom w znalzieniu tytułu.
Re: Poszukiwacze
Jestem za.
Tyle, że osoby, które rejestrują się w firmie to raczej starzy zapaleńcy ( wręcz podpaleńcy ). Także wątpię by ktoś nie znał jakiejkolwiek gry.
Tyle, że osoby, które rejestrują się w firmie to raczej starzy zapaleńcy ( wręcz podpaleńcy ). Także wątpię by ktoś nie znał jakiejkolwiek gry.

SARTAM wrote:Jestem za.
Tyle, że osoby, które rejestrują się w firmie to raczej starzy zapaleńcy ( wręcz podpaleńcy ). Także wątpię by ktoś nie znał jakiejkolwiek gry.![]()
STARZY
nie masz pojęcia jakie cuda wyczynia skleroza

JetSetWilly oj prawda a poza tym dział już ruszył 

Patrzac na Pancia ktory wciaz sie do mnie czepial ze nie wstawiam linkow do skrinow itp to pomysl swietny bo jak widac mimo ze starzy wyjadacze to potrzebuja tego skrinika zeby sobie przypomniec tytul 

Nie chodzi o przypominanie tylko zasady.
Zasady sa po to zeby je lamac zwlaszcza jesli sa bzdurne 

@scorpeus - fakt te zasady powstały, bo administracja jest na tyle egoistyczna i niedobra, że chce mieć dokładny opis gry. My je robimy za darmo - czy tak wiele wymagamy prosząc o dokładny opis - nawet jeśli to "słynny" SuperFrog.
Dlatego na rebeliantów przewidziany jest cały wachlarz kar i tortur
scorpeus wrote:Zasady sa po to zeby je lamac zwlaszcza jesli sa bzdurne
Dlatego na rebeliantów przewidziany jest cały wachlarz kar i tortur

No dobra przeciez juz sie poprawilem 

Zauważyłem - w paru miejscach Cię pochwaliłem