Polski

Przywitanie na stronie TC.

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach

Czy na stronie głównej TheCompany.pl powinna znaleźć się informacja witająca gości?

Poll ended at 19 Dec 2013, 13:47

Tak
6
55%
Nie
2
18%
Nie mam zdania
3
27%

Total votes: 11

Hardy Witam, brakuje jednej istotnej informacji moim zdaniem na stronie głównej TC. Przydałaby się w mojej opinii taka ogólna jak na wielu stronach informacja "O nas" czy cuś, bo jak się wchodzi na thecompany.pl to nie ma żadnej informacji czego tyczy się strona. To chyba nie jest wielki wysiłek takie coś napisać a dla "przypadkowych" gości może być istotną informacją i zachętą do dłuższego pobytu. :-) Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/przywitanie-stronie-t3155.html
2013-12-05T13:47:07+01:00
Witam, brakuje jednej istotnej informacji moim zdaniem na stronie głównej TC. Przydałaby się w mojej opinii taka ogólna jak na wielu stronach informacja "O nas" czy cuś, bo jak się wchodzi na thecompany.pl to nie ma żadnej informacji czego tyczy się strona. To chyba nie jest wielki wysiłek takie coś napisać a dla "przypadkowych" gości może być istotną informacją i zachętą do dłuższego pobytu. :-)

2013-12-05T13:53:24+01:00

Re: Przywitanie na stronie TC.

I tak I nie, Zobacz jak wyszukujesz za pomocą Googla, mały opis dotyczący samej strony już masz. Strzelałbym raczej w opis małej historii powstania TC może nieco bardziej szczegółowy niż ten który jest podany w jednym z tematów. Także ja zaznaczam że zdania nie mam. :)

2013-12-05T13:57:08+01:00

Napisać jakiś tekst nie jest wielkim wysiłkiem. Kwestia namówienia Demonic, aby to jakoś pomogła wkomponować chociaż w obecną stronę.
Image
Jak tu upchnąć "O nas" ? :mysli:

2013-12-05T15:56:30+01:00

Anthrox wrote:Napisać jakiś tekst nie jest wielkim wysiłkiem. Kwestia namówienia Demonic, aby to jakoś pomogła wkomponować chociaż w obecną stronę.
Image
Jak tu upchnąć "O nas" ? :mysli:

A czy musi to być w menu? Chodzi mi o to żeby takie przywitanie pojawiło się po wejściu na stronę zamiast od razu newsów. :-)

2013-12-05T16:20:39+01:00

Fakt
Można nawet wstawić taką informację jako news - po prostu zadbać, aby zawsze była na szczycie.
Kwestia jednak tej krótkiej informacji zapoznawczej. Ktoś chętny do pomocy przy układaniu tekstu?

2013-12-05T18:00:59+01:00

"Jesteście pasjonatami klasycznej Amigi? Uwielbiacie stare gry, lecz nie macie cierpliwości do konfigurowania emulatorów? Macie swoje ulubione tytuły z dzieciństwa do których chcielibyście wrócić?
Ta strona powstała właśnie dla was. Jeden plik i dwa kliknięcia! Tyle dzieli was od powrotu do Amigowych wspomnień".

Wiem, że brzmi jak reklama pralki, ale w końcu to burza mózgów :-E

2013-12-05T18:31:15+01:00

Rekkimaru wrote:"Jesteście pasjonatami klasycznej Amigi? Uwielbiacie stare gry, lecz nie macie cierpliwości do konfigurowania emulatorów? Macie swoje ulubione tytuły z dzieciństwa do których chcielibyście wrócić?
Ta strona powstała właśnie dla was. Jeden plik i dwa kliknięcia! Tyle dzieli was od powrotu do Amigowych wspomnień".

podoba mi się :)

2013-12-05T19:07:12+01:00

W sumie za dużo nie ma co tutaj dodawać.

2013-12-07T15:33:31+01:00

No to wpisujta to powitanie, na co czekać? :hee:

2013-12-07T16:10:56+01:00

Zaraz to zrobię, a Ty Rekkimaru daj sobie jakiś random avatar, bo się męczysz tą ciągłą zmianą chyba :hee:

2013-12-07T16:34:24+01:00

Gif-a z setką avatarów :D

2013-12-07T17:59:41+01:00

Rekkimaru wrote:"Jesteście pasjonatami klasycznej Amigi? Uwielbiacie stare gry, lecz nie macie cierpliwości do konfigurowania emulatorów? Macie swoje ulubione tytuły z dzieciństwa do których chcielibyście wrócić?

Moja wersja.

W roku (tym i tym np. 2345) grając w jakąś grę na Ami wpadliśmy na pomysł: A możeby tak uprościć granie i obsługę WinUAE ? Pięćset osób uważało że to głupota, mimo że czas pokazał że jednak było to potrzebne. TheCompany pozyskało Demonic, Esiala oraz RoniWorld'sa Dzięki którym Ekseki stały się czymś więcej niż tylko grami. Z czasem uniezależniliśmy się od innych stron otwierając tą, na której teraz to czytacie: TheCompany.pl
Strona dzięki której powrócicie do młodzieńczych, związanych z Amigą lat życia. :)

2013-12-07T18:03:08+01:00

The Company przyświeca jeden cel - pomóc użytkownikom, którzy chcą grać w klasyczne amigowe gry na Windowsie.
Odbywa się to w najłatwiejszy możliwy sposób - pobierasz plik exe z naszej strony i po trzech kliknięciach myszką grasz w swoją ulubioną grę.

Od początku istnienia The Company błyskawicznie przyskarbiło sobie Wasze zaufanie.
Odwdzięczamy się tym tworząc kolejne exeki, niezapominając o już wydanych - ulepszając je według sugestii użytkowników.

The Company wciąż się rozwija. Pilnie słuchamy Waszych opinii, sami niepozostając biernymi.

Jeśli chcesz wspomóc naszą działalność możesz przesłać nam dotację wykorzystując system PayPal...
...albo po prostu udzielać się aktywnie na naszym forum :)

2013-12-07T18:06:15+01:00

Patrz na to, mieszam oby dwa teksty:

W roku (tym i tym np. 2345) grając w jakąś grę na Ami wpadliśmy na pomysł: A możeby tak uprościć granie i obsługę WinUAE ? Pięćset osób uważało że to głupota, mimo że czas pokazał że jednak było to potrzebne. TheCompany pozyskało Demonic, Esiala oraz RoniWorld'sa Dzięki którym Ekseki stały się czymś więcej niż tylko grami. Z czasem uniezależniliśmy się od innych stron otwierając tą, na której teraz to czytacie: TheCompany.pl
Strona dzięki której powrócicie do młodzieńczych, związanych z Amigą lat życia.
The Company przyświeca jeden cel - pomóc użytkownikom, którzy chcą grać w klasyczne amigowe gry na Windowsie.
Odbywa się to w najłatwiejszy możliwy sposób - pobierasz plik exe z naszej strony i po trzech kliknięciach myszką grasz w swoją ulubioną grę.

Od początku istnienia The Company błyskawicznie przyskarbiło sobie Wasze zaufanie.
Odwdzięczamy się tym tworząc kolejne exeki, niezapominając o już wydanych - ulepszając je według sugestii użytkowników.

The Company wciąż się rozwija. Pilnie słuchamy Waszych opinii, sami niepozostając biernymi.

Jeśli chcesz wspomóc naszą działalność możesz przesłać nam dotację wykorzystując system PayPal...
...albo po prostu udzielać się aktywnie na naszym forum

I jak ?

2013-12-07T18:09:47+01:00

Osobiście wolałbym nie lać wody, bo nikomu się nie będzie chciało tyle tekstu czytać :hee:

2013-12-07T18:15:02+01:00

Nie no straaaaaasznie długi ten tekst jest qzwa !!!!!!!! I nie denerwuj mnie !!!!!!!!!!!! Tak ma być, Jasne. Koniec kropka :lol3:

2013-12-07T18:16:06+01:00

Oooo, o taki tekst mi chodziło :gatorlove:

2013-12-07T18:19:31+01:00

Olesio by pewnie napisał: "Uwielbiam takie ściany tekstu jak na murze Berlińskim, chętnie dołożę trzy razy tyle" :-E

2013-12-07T18:31:31+01:00

Znając olesia obraziłby się, gdybyś mu napisał, że uwielbia ściany tekstu.
Nie inaczej było przecież z @emu.
olesio się obraził i stwierdził, że nie będzie się rozpisywał, bo się ludzie śmieją.
Ale jakoś do niego nie docierało, że ludzie lubią jego wywody czytać.
Ale nie - Pan olesiu musi się obrazić, bo się wszyscy z niego nabijają, co nie jest prawdą.

2013-12-08T00:25:15+01:00

Będę pisał najmniej jak to możliwe, swoim komentarzem roki pokazał że lubi to tak jak ja zjebanca8 :/

Return to Inne sprawy