Polski

reklama ;)

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
Pancio witajcie
mam pewien pomysl ale musze chyba miec zezwolenie ktoregos z adminow

jestem elitarnym userem na forum grupy DIGITALZONE (panowie sa bardzo popularni, zapewne nie jeden z was zna zajebiste produkcje non-steam ze stajni DIGITALZONE np counter strike source etc, zreszta jak cos to moge wam tu podlinkowac kilka ich produkcji), forum to jest odwiedzane przez mase ludzi dziennie, tak sobie pomyslalem ze moge zalozyc temat gdzie zareklamuje thecompany.pl oczywiscie jak juz zaczniemy oficjalnie dzialac, mysle ze da nam to troszku ludzi z calego swiata ;)

pozdrawiam
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/reklama-t225.html
2010-07-01T12:19:11+01:00
witajcie
mam pewien pomysl ale musze chyba miec zezwolenie ktoregos z adminow

jestem elitarnym userem na forum grupy DIGITALZONE (panowie sa bardzo popularni, zapewne nie jeden z was zna zajebiste produkcje non-steam ze stajni DIGITALZONE np counter strike source etc, zreszta jak cos to moge wam tu podlinkowac kilka ich produkcji), forum to jest odwiedzane przez mase ludzi dziennie, tak sobie pomyslalem ze moge zalozyc temat gdzie zareklamuje thecompany.pl oczywiscie jak juz zaczniemy oficjalnie dzialac, mysle ze da nam to troszku ludzi z calego swiata ;)

pozdrawiam

2010-07-01T12:30:47+01:00

Re: reklama ;)

Podlinkuj kilka produkcji - póki co nie widzę przeciwskazań, ale dopiero jak EXEki zaczną na główną wychodzić i będzie już WSZYSTKO w nich zapięte na ostatni guzik ;>

2010-07-01T12:36:25+01:00

dobrze panie, jak tylko dasz mi znac ze juz moge to smialo utworze tam posta, jestem pewien ze ludzie przyjma nas jak nalezy ;)
gdzie mam podlinkowac cos dla ciebie, adres strony to http://forum.digitalpowered.net.

-- 01 Lip 2010, 13:38 --

a tutaj rewelacyjne wydanie COUNTER-STRIKE SOURCE

2010-07-01T18:47:22+01:00

C.S.S kojarzę :-)

2010-07-01T21:58:18+01:00

sa bardzo popularni i robia naprawde dobra robote, maja o wiele wiecej stuffu, w ktory mozna za darmo grac online, nie bede tu zasmiecal tematu ;) jak juz bedzie jakis dzial odpowiedni to napewno podlinkuje wiecej ich rodukcji. poki co jak tylko ruszymy to zapodam info o nas (zanim to zrobie oczywiscie jeszcze zapytam czy "juz" ;) ).

Return to Inne sprawy