Polski

Sensible World of Soccer - aktualizacje składów

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
marek1 a jaką modyfikację z największą liczbą drużyn znasz (oprócz 64)? Page 4 of 4 4 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/sensible-world-soccer-aktualizacje-adow-t883.html
2013-08-06T13:38:29+01:00

Re: Sensible World of Soccer - aktualizacje składów

a jaką modyfikację z największą liczbą drużyn znasz (oprócz 64)?

2013-08-06T15:34:42+01:00

Nie znam żadnej, jedyne modyfikacje jakie znam to SWOS++. Ale ona pozwala nagrywać replaye z całego meczu i grać na kednej klawiaturze we dwóch oraz inne udogodnienia. Ale one dotyczą tylko wersji PC. To samo z modyfikacją save`a, ktorą dla wersji PC dokonał niejaki Mózg z forum SWOSa. W niej druzyny były rozstawione w grupach tak jak na Euro. Dla wersji Amigowej jedyne modyfikacje jakie widziałem to inne boiska. Wątpie też czy dało by się dodać aż tyle drużyn, ile ty chcesz. Ale możesz spróbować spytać na forum www.sensiblesoccer.de - może tam ktoś będzie miał jakiś pomysł.

2013-08-07T19:03:41+01:00

Ej no, Sensible z nowy składami to nie Sensible. POlska reprezentacja bez Juskowiaka to nie to samo już czy Niemcy bez takich potęg jak Klinsmann'a czy Matthäus'a ;)

2013-08-07T21:32:16+01:00

ale orginalny sensible ze skladami sprzed lat przeciez tez bedzie w kompilacji,takze jeszcze zdazysz plakac ze wzruszenia ;)

2013-08-07T22:14:57+01:00

Juskowiak już jest stary i niewolno go tak męczyć :)

2013-08-08T00:06:10+01:00

marek1 wrote:Juskowiak już jest stary i niewolno go tak męczyć :)

Nie tak stary bo jeszcze ma siłę komentować dla telewizji polskiej mecze polskich drużyn w eliminacjach do Ligi Europejskiej czy Ligi mistrzów, jak dzisiejszy mecz Legii z Molde a czasami mecze kadry :-)

2013-08-20T18:54:33+01:00

u nas w składzie kadry takie zmiany, że piłkarzy w drużynie powinno być dostępnych z 30

2013-09-21T16:13:35+01:00

Czesc chłopaki mały update tematu coś wiecej wiecie o najnowszych składach do sensible :)? nowy sezonik ruszyl,fajnie byłoby popykać w długie jesienne i zimowe wieczory :)

2013-09-21T19:44:25+01:00

Ja tam i tak zawsze mogę grać na oryginalnych. Btw, jeżeli ktoś byłby zainteresowany i ewentualnie chciał potrstować inne wersję językowe dla wersji PC, gdzie jak wiadomo fizyka z dupy powouje, że gra ssie i lubią w nią grać tylko niektórzy Polacy jak romaneq albo Czesi. To wejdźcie na: http://olesio.eu/pcswos - linki do pobrania. Ostatnio naszło mnie na poprawianie cracków do dosowych gierek na PC, bo na Amigowe brakuje wiedzy i chęci. Najpierw "Kajko i Kokosz" dyskietkowy, później SWOS na podstawie roboty Hybridów, teraz testuje dyskietkowych "Polan" w wersji 1.3 i wygląda na to, że złamałem w 100%. Kto następny? ;) Cytując "klasyka": daj mi qrw... teraz przeciwnika (do zcraczenia).

A tak poważnie, fajnie sobie pokombinować. Mimo iż debugger dla DosBOX'a w wygodzie taki sobie, ale idzie ogarnąc temat, nawet takiemu lamerskiemu, spasionemu "bonkowi" jak ja ;)

2013-09-21T21:07:34+01:00

santa13 wrote:u nas w składzie kadry takie zmiany, że piłkarzy w drużynie powinno być dostępnych z 30

Do tego niesnaski w drużynie, zero "chemii" miedzy zawodnikami, walka w drużynie o władze tzw. "grupy dortmundzkiej" itd. Z tego wszystkiego wyłania się obraz pełen chaosu w kadrze. W takich sytuacjach jeśli zawodnicy nie mogą zapanować nad sobą powinien wkroczyć trener ze swoją charyzmą i dużym doświadczeniem w rozwiązywaniu tego typu problemów czy konfliktów w zespole bądź kryzysów. Jednak nie z tym trenerem, którego mamy bo sami zawodnicy go nie szanują. Sorry, ale musiałem to od siebie dodać bo sytuacja w kadrze jest śmiechu warta. :-)

2013-09-21T23:57:55+01:00

olesio wrote:bo na Amigowe brakuje wiedzy

Jak nabierzesz chęci, to polecam step by step z flashtroo:
http://www.flashtro.com/index.php?e=pag ... gaCracking

2013-09-21T23:58:59+01:00

Znam, ale dźięki, nie dojdę nawet do tak lamerskiego poziomu w jakim ogarniam Windows i to co do tej pory wymodziłem pod DOS'em. Zostawiam to Tobie i innym masyahom. Drugim StingRay'em nigdy nie będę. A i nie mam takich aspiracji nawet.

2013-09-25T17:24:51+01:00

ihtius wrote:
santa13 wrote:u nas w składzie kadry takie zmiany, że piłkarzy w drużynie powinno być dostępnych z 30

Do tego niesnaski w drużynie, zero "chemii" miedzy zawodnikami, walka w drużynie o władze tzw. "grupy dortmundzkiej" itd. Z tego wszystkiego wyłania się obraz pełen chaosu w kadrze. W takich sytuacjach jeśli zawodnicy nie mogą zapanować nad sobą powinien wkroczyć trener ze swoją charyzmą i dużym doświadczeniem w rozwiązywaniu tego typu problemów czy konfliktów w zespole bądź kryzysów. Jednak nie z tym trenerem, którego mamy bo sami zawodnicy go nie szanują. Sorry, ale musiałem to od siebie dodać bo sytuacja w kadrze jest śmiechu warta. :-)

Dni Fornalika są już raczej policzone. Dotrwa do końca eliminacji i nastąpi zmiana, no chyba że ogramy Anglików i Ukraińców na ich stadionach :D I niech lepiej nie wraca do Ruchu. Teraz już raczej mu władze nie pozwolą wrócić. Od zawsze Niebieski pozdrawia! ;D

2013-09-25T18:30:24+01:00

santa13 wrote:Dotrwa do końca eliminacji i nastąpi zmiana, no chyba że ogramy Anglików i Ukraińców na ich stadionach

Fakt dni Fornalika są policzone i jak Smuda zostawi kompletnie rozjebaną kadrę.
Jestem pewien na 100%, że nie ogramy ich. Jak osiągniemy remis w tych meczach to będzie maksimum na co nas stać. Nie dlatego tak pisze, że w nich nie wierzę, ale dlatego bo trochę się orientuje w sytuacji, gdyż od wielu lat oglądam kadrę oraz programy na Polsacie Sport jak cafe futbol i analizy przed meczowe oraz po meczowe i wyłania się nieciekawy obraz polskiej piłki. W sumie tak jak ze wszystkim w tym gównianym i chorym kraju.

Return to Inne sprawy