Polski

Shareware i dema w formie exe

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
Rekkimaru Pisałem już o tym w poście o "Geek Shoot".
Miło by było gdyby poza pełnymi grami pojawiały się też scenowe demka w formie exe. No i shareware. Oczywiście po kilka na jeden exek.
Czas by było trochę kopnąć do przodu exekową działalność. Może chociaż po update wszystkich exeków?
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/shareware-dema-formie-exe-t1340.html
2011-08-06T16:11:20+01:00
Pisałem już o tym w poście o "Geek Shoot".
Miło by było gdyby poza pełnymi grami pojawiały się też scenowe demka w formie exe. No i shareware. Oczywiście po kilka na jeden exek.
Czas by było trochę kopnąć do przodu exekową działalność. Może chociaż po update wszystkich exeków?

2011-08-06T16:37:24+01:00

Re: Shareware i dema w formie exe

Kompilacje nie wiem czy to dobry pomysł dla całkiem różnych gier shareware - musiałby być jakiś logiczny klucz ;)

2011-08-06T16:44:01+01:00

Możliwe. Ale gdyby wydawać je, numerując jako części, w spisie widniała by jako jedna pozycja a w opisie wypisane byłyby wszystkie shareware znajdujące się w exeku.
Z jednej strony to małe programy więc wydawanie ich pojedynczo mija się z celem. Z drugiej strony shareware ma wiele ciekawych perełek.
Dział "Dema" już jest. I nadal niestety pusty. Obok niego mógłby zagościć Shareware.

2011-08-06T16:46:15+01:00

Dokładnie to ten dział jeszcze nie został otwarty ;)

2011-08-06T16:51:34+01:00

Wiem i niecierpliwie na niego czekam jak i na SW, dlatego wspominam o tym tutaj.

Return to Inne sprawy