Polski

Spis gier exe

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
Anthrox Dokładnie - to kwestia chwil z uruchomieniem "produkcji".
Nie wiem, mogło powstać parę podróbek exeków - musiałbym mieć je przed oczami, żeby zweryfikować.
Chociaż uważam, że nie ma sensu - i tak na nic to się zda :-)
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/spis-gier-exe-t170.html
2010-07-10T12:01:13+01:00

Re: Spis gier exe

Dokładnie - to kwestia chwil z uruchomieniem "produkcji".
Nie wiem, mogło powstać parę podróbek exeków - musiałbym mieć je przed oczami, żeby zweryfikować.
Chociaż uważam, że nie ma sensu - i tak na nic to się zda :-)

2010-08-01T08:41:49+01:00

W chwili gdy to pisałem, to strona była w budowie, a forum dopiero się rozwijało. W dziale EXEki była zaledwie jedna gra i stąd moje pytanie, gdyż myślałem, że linki będą podawane na forum.
Intryguje mnie jeszcze jedna sprawa, mianowicie ile gier z Amisi macie zamiar przerobić na EXEki, oraz czy my użytkownicy możemy w jakiś sposób pomóc w tak szczytnym celu ?? :)
Co do exsite.pl to bywam na wielu forach, również i tam. :)

2010-08-03T10:33:16+01:00

Optymistyczna wersja -> dopoki bedzie co przerabiac. Balem sie ze na 2 miesiace the company padnie (w sensie wydawanie exekow) bo jak widzisz post wysylam z Windows Mobile -> ale sklep zadzwonil i az prawie szoku doznalem. Komputer okazal sie sprawny ;>
Poza tym oprocz gier sa np. demka :)

2010-08-03T19:07:46+01:00

Anthrox wrote:Optymistyczna wersja -> dopoki bedzie co przerabiac ... Poza tym oprocz gier sa np. demka :)

Przerabiać jest co, bo ponad 4000 gier czeka na odświeżenie. :haha:

2010-08-08T10:29:05+01:00

A jak braknie, to potem można wszystko przerobić na flash :-E
Ehh, srednio śmieszne. ME = :killer: Ogólnie to chciałbym zasiąść przed Amos PRO - piękne chwilę ;-(

2010-08-08T10:54:26+01:00

Tylko 4000 gier? Optymista ;)
Nie ma obawy, gierek nie braknie, wyszło ich znacznie więcej.
Już chciałem zapodać link do takiego ogromnego spisu ale stronce niestety się padło, a nie pamiętam konkretnej liczby ile ich tam było - chociaż nie da się ukryć że sporo było tam też gier-widm pokroju "Dyrek" (patrz konkurs na reckę fikcyjnej gry w ś.p. Top Secret ;)).
HOL oficjalnie ma na ten-czas ponad 6tyś, LemonAmiga niby tylko ponad 3tyś, ale sporo jest tam też gier mniej znanych których nie ma znowuż na HOL.
Pozatym są tysiące mniejszych gierek wydanych na składankach do magazynów, naszych polskich produkcji oraz... najnowszych produkcji, czy wyedytowanych poziomów do starszych gierek.
Potem są jeszcze setki tysięcy demek scenowych z czego można by robić np. składankę wszystkich demek danej grupy.
Nie bój żaby, TheCompany ma roboty na najbliższe lata świetlne. A będą to lata świetne.

Return to Inne sprawy