To ja rzuciłem ten pomysł lużno trochę dla jaj, w rozmowie na AQQ z Anthroxem. Ale nie wiem właśnie jakie są koszty. I pewnie taka reklama, żeby było nas stać mogła by ukazać się góra pewnie raz i trwać góra z 5 sekund. Moze przez wygłupami Wróżbity Macieja

Ogólnie trzeba zrobić jakiś risercz, co do kosztów i warunków. Czy w ogóle jednorazowa emisja wchodzi w grę, bo pewnie mają jakieś narzuty. I czy nie trzeba mieć działalności gospodarczej itp. Tylko właśnie, bo Mientki ma za złe że powstają 2.6ki, a już mój ulubieniec - motywujący przede wszystkim mnie, "dorbym" słowem. Miedzy innymi dziekując mi za nocne posiadzenia przy sklecaniu dllek, żeby były trainery, a przy okazji ładne zamykanie gier WHDLoad. I przez co trzeba pozmieniać co jakiś czas exeki, znowu z qrfami wyskoczy na czatcie, że tyle gier musi pobrać na raz i na co to nam

Także podsumowując jestem za, ale sprawę trzeba przemyśleć. I jeśli ktoś jak Mientki ma coś na przeciw reklamowaniu akurat w TvNie, to propozycja otwarta, może być i Polzmat, ale moze i Tv Trwam