Polski

wrazenia i pytania odnosnie strony

Inne sprawy niemieszczące się w powyższych działach
Pancio no wiec stalo, nareszcie ruszylismy, wrecz nie moge okielznac radosci :D
swietnie ze jest mozliwosc segregowania spisu exekow wg typu, gatunku etc, "search" tez bedzie robil furore jak juz nagromadzimy troche dobra :D jest nawet okienko z (jak sobie to wymyslilem :D) losowo wybrana gra, bardzo interaktywnie ;) poki co wrazenie bardzo pozytywne, juz niebawem napisze jakies moje sugestie (a noz sie spodobaja) musze tylko pomyslec. oczywiscie jak mam nie pisac to dajcie znac, bo moga byc wysrubowane :D stronka super a napewno bedzie jeszcze lepiej.

mam pytanko (a moze dwa):

1. widze ze w download jest wrzucony testowy breathless, mniemam ze jest tam wrzucony jedynie do testow strony ? :D

2. co do samego downloadu, czy tylko zarejestrowani uzytkownicy beda mieli dostep do downloadu czy bedzie on ogolnodostepny ?

peace
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-inne-sprawy/wrazenia-pytania-odnosnie-strony-t237.html
2010-07-04T04:34:46+01:00
no wiec stalo, nareszcie ruszylismy, wrecz nie moge okielznac radosci :D
swietnie ze jest mozliwosc segregowania spisu exekow wg typu, gatunku etc, "search" tez bedzie robil furore jak juz nagromadzimy troche dobra :D jest nawet okienko z (jak sobie to wymyslilem :D) losowo wybrana gra, bardzo interaktywnie ;) poki co wrazenie bardzo pozytywne, juz niebawem napisze jakies moje sugestie (a noz sie spodobaja) musze tylko pomyslec. oczywiscie jak mam nie pisac to dajcie znac, bo moga byc wysrubowane :D stronka super a napewno bedzie jeszcze lepiej.

mam pytanko (a moze dwa):

1. widze ze w download jest wrzucony testowy breathless, mniemam ze jest tam wrzucony jedynie do testow strony ? :D

2. co do samego downloadu, czy tylko zarejestrowani uzytkownicy beda mieli dostep do downloadu czy bedzie on ogolnodostepny ?

peace

2010-07-04T09:57:03+01:00

Re: wrazenia i pytania odnosnie strony

1. Podejrzewam, że właśnie tak jest.
2. Póki co download jest dostępny zarówno dla zalogowanych jak i niezalogowanych użytkowników. W razie potrzeby możliwe będzie ograniczenie dostępu :dry:
Użytkownicy niezalogowani nie mogą: dodawać komentarzy, głosować w sondach, sprawdzić aktualnych wyników sond, które są otwarte (znajdują się na budynku).

Losowo wybrana gra? Hehe ładnie wymyśliłeś, troszeczkę nie trafiłeś, ale jak będzie więcej exeków to może się wyjaśni co to takiego :-D

2010-07-04T13:35:07+01:00

mam taka mala sugestie, moim zdaniem po wcisnieciu FORUM na stronie powinno sie ono uruchamiac w nowej karcie tudziez oknie. what do yah think ?

-- 04 Lip 2010, 14:36 --

troszke dziwne ze zeby zobaczyc zawartosc NEWS'a musze na niego kliknac, idzie sie przyzwyczaic no ale ... ;)

-- 04 Lip 2010, 16:17 --

link HOL rowniez powienien otwierac nowa strone. ale to tylko moje zdanie ;)

2010-07-05T01:46:05+01:00

jak masz firefoxa - trzemu z prawoklika nie dasz - otwórz w nowej zakładce?
Ale to zostawiam Demonic do rozważenia - ona zarządza stroną - co można w stopce sprawdzić.

Newsy są zwijane, żęby miejsca nie zajmowały - będzie ich domyślnie 5 :)
Pozostałe jak pisała Demonic - po kliknieciu na "y" :)

2010-07-05T02:08:31+01:00

no ja umiemotwierac stronki w nowym oknie ;) poczekam na dalszy rozwoj wydarzen

2010-07-05T09:17:30+01:00

Pomysł całkiem całkiem, prawdopodobnie dzisiaj zmienię w linkach holowych oraz forum.
Rozwijane newsy -> 100% sugestii Anthroxa, więc niech swojego pomysłu broni :D

Linki forum oraz HOL otwierają się w nowym oknie.
News pierwszy (naj najnowszy) -> rozwinięty, wszystkie kolejne standardowo zwinięte.

2010-07-05T11:06:11+01:00

chodzi o to ze dziwnie wyglada okno z samym napisem NARESZCIE i podpisem (potem dojda okna z samym napisem np AKTUALIZACJA, nastepny news wyjdzie z napisem SWIETO jeszcze innym z innym wyrazem ). ja wpadlem na to ze sie newsy rozwijaja dopiero po przypadkowym kliknieciu myszka (nawet kursor myszki sie nie zmienia).
nie fajniej pomniejszyc troszke czcionke newsa (co by mniej zajmowal), zrobic go widocznego non top, a zostawic komentarze rozwijane ?
oczywiscie to tylko sugestie ;)

2010-07-05T12:41:28+01:00

No cóż - do idei rozwijanych newsów nic nie mam bo to mój pomysł.
Wiesz Pancio - docenisz to, jak tyle czasu ten sam news bez przerwy jest :hee:
Jedyne co mógłbym jeszcze zasugerować Demonic, to żeby jakoś zwróciła uwagę, że Njusa da się rozwinąć.
Najlepsze rozwiązanie to takie, żeby najnowszy news był ZAWSZE rozwinięty, a pozostałe 4 były zwinięte ;>
(Tak prosiłem na początku - przed chwilą sprawdziłem i Demonic zrealizowała moją ideę do końca).
Także już nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń co do rozwijania :)
Dzięki Pancio

// z wielkiej...xD

2010-07-05T13:27:44+01:00

do uslug panie i panowie
czasem jednak mam wrazenie ze za duzo mowie a za malo robie :D

2010-07-05T15:25:29+01:00

miałeś chyba na myśli: za dużo mówię, za mało robicie :hee:

2010-07-05T15:27:57+01:00

:D nie smiem tak mowic ... ale skoro tak uwazasz :-E

-- 06 Lip 2010, 01:09 --

a sobie tak pomyslalem. co sie stanie jak np do jednego newsa znajdzie sie 100 i wiecej komentarzy ?
troszku dluga lista sie nam zrobi po rozwinieciu listy ;)
bedzie podzial na strony or something ? ;)
jak zawsze pozdrawiam

2010-08-28T14:58:07+01:00

Mnie sie podoba , w koncu ktos wzioł sie za to i przerobił te piekne gierki , aby poszły wraz z technika do przodu .

Return to Inne sprawy