Polski

Enable Trainer

Wszelkie sprawy techniczne związane z EXEkami.
Uwagi mile widziane.
ZB28 Mam pytanie czy można jakoś włączyć w exe ku z trainerem jego menu przed wczytywaniem gry jak to było w starych wydaniach? Bo teraz z góry mamy coś domyślnie włączone lub podany klawisz, a ja preferuje wybrać sobie to co mi pasi, życia czy np nietykalność lub co nam tam trainer oferuje. Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-pytania-techniczne/enable-trainer-t1284.html
2011-07-05T21:26:16+01:00
Mam pytanie czy można jakoś włączyć w exe ku z trainerem jego menu przed wczytywaniem gry jak to było w starych wydaniach? Bo teraz z góry mamy coś domyślnie włączone lub podany klawisz, a ja preferuje wybrać sobie to co mi pasi, życia czy np nietykalność lub co nam tam trainer oferuje.

2011-07-05T23:51:23+01:00

Re: Enable Trainer

Niestety nie, jednak w przyszłości nie wykluczam wprowadzeniu menu.
Jednak dla wygody najlepiej jest w obecnej chwili włączać to co chcemy.
Możesz ew sugerować, co lubisz w trainerze a co nie - możliwe, że inni podzielą Twój pogląd :-)

Wyobraźmy sobie że mamy 2+trainer i w obecnej wersji musimy przewidzieć taki scenariusz:

opcja 1 wyłączona
opcja 2 wyłączona

---

opcja 1 włączona
opcja 2 wyłączona

---

opcja 1 wyłączona
opcja 2 włączona

---

opcja 1 włączona
opcja 2 włączona

A może w przyszłości zrobimy, że Enable Trainer aktywuje klawisze w grze:
np.
F, Help itd. i możemy włączać/wyłączać co chcemy
To byłoby znacznie wygodniejszym rozwiązaniem.

2011-07-06T01:09:51+01:00

Zdecydowanie jestem za tym co pisałem aby samemu można było sobie włączyć co się chce, np w desert strike mamy włączone nie skończone życia i amunicje a ktoś możne chciałby tez paliwo i armor. Ew opis klawiszy którym co włącza jak kiedyś.

2011-07-06T22:11:28+01:00

W sumie sprawa już byłaby prosta, jakby autorzy slave współpracowali bezpośrednio z nami i wprowadzili nasze sugestie.
A że tak łatwo nie ma, niestety musisz poczekać aż przygotujemy odpowiednie modyfikacje.

Na razie musisz jakoś znieść +1 trainer :hee:

Return to Pytania techniczne