Polski

Gry na prawdziwej Amidze

Wszelkie sprawy techniczne związane z EXEkami.
Uwagi mile widziane.
husar Nie, definitywnie nie nasze. Widać to już po opcjach w Menu.
To po prostu nowsza wersja WHDLoad ze starym i kulawym tłumaczeniem Flashbacka jeszcze z lat 90-tych... :roll:
Page 3 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/exe-pytania-techniczne/gry-prawdziwej-amidze-t5370.html
2022-12-29T20:16:11+01:00

Re: Gry na prawdziwej Amidze

Nie, definitywnie nie nasze. Widać to już po opcjach w Menu.
To po prostu nowsza wersja WHDLoad ze starym i kulawym tłumaczeniem Flashbacka jeszcze z lat 90-tych... :roll:

2022-12-29T20:54:55+01:00

No to wszystko jasne , dzięki za sprawdzenie.

2022-12-29T21:19:40+01:00

Spojrzałem na szybko - moim zdaniem to nie nasze spolszczenie.
U nas polskie znaki były i sporo poprawek.
Ponadto w międzyczasie husar naniósł kolejne poprawki - a tej lepszej wersji nie opublikowaliśmy już w postaci ADF - tylko exek :-)

Zresztą... nie ma większego problemu obecnie "zdobyć" exeka z Flashbackiem w starszej wersji - można samemu porównać...

2022-12-29T21:37:52+01:00

Anthrox wrote:Spojrzałem na szybko - moim zdaniem to nie nasze spolszczenie.
U nas polskie znaki były i sporo poprawek.
Ponadto w międzyczasie husar naniósł kolejne poprawki - a tej lepszej wersji nie opublikowaliśmy już w postaci ADF - tylko exek :-)

Zresztą... nie ma większego problemu obecnie "zdobyć" exeka z Flashbackiem w starszej wersji - można samemu porównać...

Tutaj coś się porobiło ,odpisałem na odpowiedź Husara i znikną post mój i jego ... Tzn jak kliknę podgląd to widzę te posty..

2022-12-29T22:01:56+01:00

Ktoś może napisał w tym samym czasie co Ty? Czasem tak jest, ale jak klikniesz jeszcze raz wyślij powinien się pojawić twój komentarz. A zwłaszcza poprzednika.

2022-12-29T22:06:26+01:00

santa13 wrote:Ktoś może napisał w tym samym czasie co Ty? Czasem tak jest, ale jak klikniesz jeszcze raz wyślij powinien się pojawić twój komentarz. A zwłaszcza poprzednika.

Na podglądzie widzę te posty nawet teraz , tylko na podglądzie . Odpowiem jeszcze bo zdążyłem przeczytać zanim zmieniłeś post.. Nawet bym nie próbował odpalić exeka na Amidze :haha:

2022-12-29T22:11:38+01:00

Exeka na Amidze raczej ciężko by było... Chociaż...? Nie używam lepszych Amig więc nie wiem czy nie dałoby rady popełnić hipokryzji i odpalać jakiś działający emulator WinXP na Amigę?! :lol2:

2022-12-30T15:40:53+01:00

2Tom wrote:Tutaj coś się porobiło ,odpisałem na odpowiedź Husara i znikną post mój i jego ... Tzn jak kliknę podgląd to widzę te posty..

No właśnie też to widzę, albo raczej nie widzę :-P
W każdym razie potwierdzam, to nie nasze tłumaczenie.

2022-12-30T16:13:02+01:00

Zgadza się , wszystko już wiem
Dzięki

Return to Pytania techniczne