Ja mam tam konto, na forum nawet coś pare razy napisałem, ale można by poprosić, mi
by pasowało nawet coś melancholijnego jak "Swine Flu" które prawie wygrało compo, ale
to jest w renoisie robione a mp3ka wiadomo za duża. Można poprosić na forum lub zanim
odpiszą co o nas sobie myślą

to przejrzeć produkcje z kategorii chipsów. Ja bym polecał
coś wesołego i małego jak Benny Hill XTD albo może muzykę z Cracktro Delirium tylko nie
wiem jaki player jest użyty w intrze i czy odtworzy ją jak należy, bo różnie z tym bywa.
A może
http://www.modules.pl/?id=module&mod=1954 chociaż moduł był kiedyś już - o
ile pamiętam użyty w jednym z issue TAC'a (The Amazing CrackZine). Ale może jeżeli na
forum nadal udziela się TrayMuss i jest aktywny to może by coś fajnego nam sklecił. Tam
Shoonay w temacie lepiej siedzi to może niech zagada. Ja pijany kiedyś z TrayMussem w
czasie chip compo gadałem chyba na Horizon 2000 we Wrocku albo z jego kumplem, a On
siedział obok, bo się po fakcie zgadaliśmy jakoś na ircnecie jeszcze, później widział mnie
na Satelite 2000. We Wrocku na Horizonie jego Hiper Chip's poleciało jako pierwsze, ale w
rezultacie zajęło drugie miejsce. Miałem nawet głosować (votki były w postaci dyskietek i
to amigowych chyba nawet z naklejkami, gdzieś jeszcze kiedyś mi się walała po pokoju),
no ale w tym czasie chłopaki z #crackpl robili takeover #asm i kompa zajeli jednego, no
a reszta też była oblężona i chyba do wypełniania votek służył tylko jeden komp. Ach, to
były czasy

Ale zszedłem na inny temat. Ja proponuje Hiper Chip's albo coś innego - jak
ktoś tam znajdzie. A Shoonay może poprosić o pomoc forumowiczów z modules.pl, bo ja
to taki biszkopt, gdzie mnie takiej lamie co na dwóch parties w życiu była i nikt nie zna,
będą chcieli zrobić po prośbie w zamian tylko za credits jakąś produkcję w xm albo mod.
EDIT: a właśnie bo nie wiem jak z użytym w intrze Windowsowym playerem, czy można
w ogóle bez problemów użyć, jak nie to może muzyka z cracktro skidrowów do McDonald
Land, zarówno cracktro jak i moduł to majstersztyk a zajmuje niecałe 15 KB. Dołączam.