Polski

nowa strona company etc

Wszelkie sprawy techniczne związane z EXEkami.
Uwagi mile widziane.
Pancio nie wiem czy czasem nie kopiuje waszych planow na przyszlosc, ale skoro powstanie niedlugo wasza strona, moznaby powiedziec ze to wielka reaktywacja thecompany itd to moj pomysl jest nastepujacy.
kazda z waszych produkcji powinna zostac zrobiona od nowa (mianowicie z nowym intro, jakimis nowymi wstawkami, koniecznie widoczny adres email strony etc) i tylko takie odswieżone wersje powinny sie pojawic.
jest to pracochlonne, wiem, ale wydaje mi sie ze jest to trafione (nowa strona wymaga reklamy ;) a najlepiej umiescic ja wlasnie w exe'kach co by kazdy mogl bez problemu trafic i zasilic nasze szeregi). oczywiscie bron boze nie mowie ze wasze dotychczasowe osiagniecia sa kiepskie, jak dla mnie to co robicie to rewelka, ale wlasnie wchodzicie w new age i potrzebny powiew swieżosci, wszak nie musicie na sam start dodac polowy amigowych gier na sile, tylko spokojnie co jakis czas nowa, sprawdzona, "olinkowana" wersje co by za szybko nie rozpiescic gosci ;) i zapewnic sobie dostatek user'ów.
peace
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-pytania-techniczne/nowa-strona-company-etc-t217.html
2010-06-29T12:16:30+01:00
nie wiem czy czasem nie kopiuje waszych planow na przyszlosc, ale skoro powstanie niedlugo wasza strona, moznaby powiedziec ze to wielka reaktywacja thecompany itd to moj pomysl jest nastepujacy.
kazda z waszych produkcji powinna zostac zrobiona od nowa (mianowicie z nowym intro, jakimis nowymi wstawkami, koniecznie widoczny adres email strony etc) i tylko takie odswieżone wersje powinny sie pojawic.
jest to pracochlonne, wiem, ale wydaje mi sie ze jest to trafione (nowa strona wymaga reklamy ;) a najlepiej umiescic ja wlasnie w exe'kach co by kazdy mogl bez problemu trafic i zasilic nasze szeregi). oczywiscie bron boze nie mowie ze wasze dotychczasowe osiagniecia sa kiepskie, jak dla mnie to co robicie to rewelka, ale wlasnie wchodzicie w new age i potrzebny powiew swieżosci, wszak nie musicie na sam start dodac polowy amigowych gier na sile, tylko spokojnie co jakis czas nowa, sprawdzona, "olinkowana" wersje co by za szybko nie rozpiescic gosci ;) i zapewnic sobie dostatek user'ów.
peace

2010-06-29T12:35:01+01:00

Re: nowa strona company etc

Gdybyś mnie znał to wiedziałbyś, że ja właśnie nienawidzę wrzucać starych wersji.
Zawsze staram się w pierwszej kolejności poprawić te które już zostały wydane - niestety wtedy często spotykam się z pretensjami z chamstwem chociażby na torrenty.org - których 70% użytkowników nie lubię.
Piszą, że sami lepiej by zrobili exeki na bazie WinUAE bez czekania na nasze wersje, ale jakoś ich nie robią - a te które raz kiedyś wypuścił ktoś jako podróba wysypywały mi się.
The Company to marka i chcę żeby tak pozostało - równocześnie liczę, że znajdą się użytkownicy, którzy wesprą nas poprawnymi wersjami gier - bo crackfix najlepiej wrzucać gotowy.
Wreszcie jakiś który mądrze gada o starych exekach :ok1:

2010-06-29T13:10:02+01:00

hehe, nie masz co sie przejmowac dziecmi, oboje wiemy, ze to tylko pi***olenie z ich strony (sorry ze sie unioslem ;) ) ale tak wlasnie postepuja wiekszosc internetu, "sami lepiej wiemy", "sami bysmy lepiej zrobili" etc a tak naprawde gowno robia i takimi tekstami nabijaja sobie staty na forach i innych... olej ich i dalej rob to co potrafisz najlepiej

ps
no to juz teraz lepiej cie znam i ciesze sie ze solidnie podchodzicie do tematu, jak zawsze trzymam kciuki i dalej mysle nad sugestiami ;)
jak zaczne przynudzac to zamelduj :D
jade na dzialke sie wygrzewac na sloncu ... przy lopacie :D
peace

2010-06-29T13:18:07+01:00

leć, a przekleństwa są na naszym forum dozwolone - nikt Ci za to ostrzeżenia nie da - a nawet gdyby taki się zdarzył to odbiorę uprawnienia ]:->

2010-06-29T13:25:12+01:00

Zapomniałeś o mnie... ja mogę wszystko. :niepowiem:

2010-06-29T13:26:17+01:00

Ty możesz robić co chcesz dopóki uprawnień nie masz :lol2:

Return to Pytania techniczne