nie wiem czy czasem nie kopiuje waszych planow na przyszlosc, ale skoro powstanie niedlugo wasza strona, moznaby powiedziec ze to wielka reaktywacja thecompany itd to moj pomysl jest nastepujacy.
kazda z waszych produkcji powinna zostac zrobiona od nowa (mianowicie z nowym intro, jakimis nowymi wstawkami, koniecznie widoczny adres email strony etc) i tylko takie odswieżone wersje powinny sie pojawic.
jest to pracochlonne, wiem, ale wydaje mi sie ze jest to trafione (nowa strona wymaga reklamy
a najlepiej umiescic ja wlasnie w exe'kach co by kazdy mogl bez problemu trafic i zasilic nasze szeregi). oczywiscie bron boze nie mowie ze wasze dotychczasowe osiagniecia sa kiepskie, jak dla mnie to co robicie to rewelka, ale wlasnie wchodzicie w new age i potrzebny powiew swieżosci, wszak nie musicie na sam start dodac polowy amigowych gier na sile, tylko spokojnie co jakis czas nowa, sprawdzona, "olinkowana" wersje co by za szybko nie rozpiescic gosci
i zapewnic sobie dostatek user'ów.
peace
kazda z waszych produkcji powinna zostac zrobiona od nowa (mianowicie z nowym intro, jakimis nowymi wstawkami, koniecznie widoczny adres email strony etc) i tylko takie odswieżone wersje powinny sie pojawic.
jest to pracochlonne, wiem, ale wydaje mi sie ze jest to trafione (nowa strona wymaga reklamy

peace