Re: EXE v2.6 Automatic Validator
djcasey wrote:ładne, rozumiem że w pełni skalowalne
To już zależy od osoby, która zaimplementuje loader.
tauri5 wrote:no, ale co w przypadku gdy ktoś nie ma w danej chwili dostępu do netu np. jedzie sobie pociągiem i chce pograć w jakiegoś elseka ? nie sprawdzi przecież czy dana wersja jest aktualna i czy sumy kontrolne się zgadzają ?
i co żegnaj exe'ku - bez netu jesteś tyle wart co steam
tauri5 wrote:i co żegnaj exe'ku - bez netu jesteś tyle wart co steam
Burgund wrote: Nie robicie chyba kompilacji ze zbyt dużą ilością wersji?
Anthrox wrote:djcasey wrote:ładne, rozumiem że w pełni skalowalne
Zrezygnowaliśmy ze skalowania okna.tauri5 wrote:i co żegnaj exe'ku - bez netu jesteś tyle wart co steam
Właśnie dlatego nie robię ankiety - ze względu na takie mity.
Czytaj tauri co napisałem - my nie robimy zabezpieczenia przed graniem w exeki bez netu.
My dodajemy feature, który w nienachalny sposób grzecznie poinformuje, czy jest nowsza wersja exeka.
Jak nie masz dostępu do internetu po prostu nie będziesz miał tej informacji i tyle. Grać się da, a exek nie spali Ci komputera.
tauri5 wrote:Anthrox wrote:djcasey wrote:ładne, rozumiem że w pełni skalowalne
Zrezygnowaliśmy ze skalowania okna.tauri5 wrote:i co żegnaj exe'ku - bez netu jesteś tyle wart co steam
Właśnie dlatego nie robię ankiety - ze względu na takie mity.
Czytaj tauri co napisałem - my nie robimy zabezpieczenia przed graniem w exeki bez netu.
My dodajemy feature, który w nienachalny sposób grzecznie poinformuje, czy jest nowsza wersja exeka.
Jak nie masz dostępu do internetu po prostu nie będziesz miał tej informacji i tyle. Grać się da, a exek nie spali Ci komputera.
orhom ,antek nie zrozumieliście mnie - wiem że nie robicie zabezpieczenia, pytałem tylko czy w razie niemożności sprawdzenia zgodności md5 będzie możliwość odpalenia
tauri5 wrote:pytałem tylko czy w razie niemożności sprawdzenia zgodności md5 będzie możliwość odpalenia
ihtius wrote:Mnie martwi to czy brak internetu czy jakieś problemy z siecią nie spowodują dłuższego odpalenia exeka albo w najgorszym razie jego zawieszenie z powodu nie prawidłowego działania sieci ?