Trainer do Gobliiins
Proszę o trainera na energię do tejże gry, dawno już w nią nie grałem więc nie pamiętam jak przechodzić poszczególne plansze, przy czym tracę mnóstwo energii otwierając np nie tą puszkę co trzeba albo wybierając jabłka z robakiem, to wszystko sie sumuje i muszę przechodzić grę na "końcówce" energii przez co żmudnie co chwilę muszę robić SAJWY!
Re: Trainer do Gobliins!
A ja myślałem, że arczi sobie jaja robił prosząc o trainer do przygodówki 

Re: Trainer do Gobliiins
Trainer zrobiłem, ale nie mogę go na razie upublicznić, bo gra nie działa poprawnie.
Muszę z Demonic jeszcze przeanalizować instrukcje
Muszę z Demonic jeszcze przeanalizować instrukcje

Trainer do Gobliiins dobre 

Jak wszyscy tak proszą, to ja poproszę trainer do windowsa na nieskończoną ilość blue screenów po wciśnięciu klawisza F12 

A ja trainer do UFO i Settlers.
Polecam solucję w AMIGA Vademecum Gracza - tom 1 [1992]arczibeatbox wrote:[...] nie pamiętam jak przechodzić poszczególne plansze [...]
Rozumiem arciego - nie każdy chce aż tak bardzo oszukiwać korzystając z solucji.
Jednak trainer na nielimitowaną ilość prób nie jest takim złym pomysłem - exp mi nieco podrósł, więc mogę jeszcze raz zerknąć
Jednak trainer na nielimitowaną ilość prób nie jest takim złym pomysłem - exp mi nieco podrósł, więc mogę jeszcze raz zerknąć

Do Zenka Sapera też by się przydał 

ja poprosze trainer do tetrisa na niekonczace sie klocki
To ja chce do pasjansa, żeby mi zawsze same asy wyskakiwały z rękawa.
Shoya wiesz, że jest nawet trainer do sapera na PC?